Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • murti
    Katılımcı
    • 01 Mayıs 2008
    • 151

ABD borsaları sert düştü!!!

New York Wall Street Borsası'nda Dow Jones Sanayi Endeksi 332,13 puan düşerek (yüzde 4.01) 7.949,09 puandan kapandı.

Wall Street'in Nasdaq Bileşik Endeksi de 88,47 puan düşüşle (yüzde 5,78) 1.440,86 puandan noktalandı.

Yorum

• adem78
      Yeni üye
      • 30 Aralık 2008
      • 8

dyhol

hocam elimde dyhol var o da gittikce düşüyor ne önerirsiniz teşekkürler

Yorum

• ASUS
        Yeni üye
        • 05 Haziran 2008
        • 21

hocam elimde GUBRF var maliyet 8.60 neler oluyor durum ne ?

Yorum

• dekolaj
          Katılımcı
          • 04 Temmuz 2008
          • 1

İŞ YATIRIM IN 20/ 01 /2009 TAVSİYESİ

Is Yatirim, Erdemir için 4.75 TL hedef deger ile 'TUT' tavsiyesi
          verdi.
          Is Yatirim (www.isyatirim.com.tr) konu ile ilgili raporunda,
          Erdemir için 4.75 TL hedef deger ile 'TUT' tavsiyesi verdigini
          belirtti.
          Raporda su degerlendirme yapildi:
          "Erdemir için toplu is sözlesmesi görüsmeleri sürecinde, Türk
          Metal Sendikasi tarafindan grev karari alindigi açiklandi. Taraflar
          arasindaki görüsmeler halen devam etmekte. Anlasma saglanirsa grev
          kararindan vazgeçilecek. Hisse için 4,75 TL hedef deger ile tavsiyemiz
          TUT yönünde. (4.75 YTL 28% Potansiyel Öneri/Getiri TUT)"

Foreks Haber Merkezi
          HOCAM SİZİN FİKRİNİZ NE SİZCE EREĞLİNİN DURUMU NEDİR BUGÜN 3.44 LERE KADAR GELDİ ŞİMDİLERDE 3.54 LERDE Bİ YORUM YAPABİLİRMİZİNİZ LÜTFEN

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

adem78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam elimde dyhol var o da gittikce düşüyor ne önerirsiniz teşekkürler
            0.66 seviyesinin altında kaldığı sürece negatif seyrini sürdürecek gibi görünüyor. Bu seviyenin üstünde tutunmayı başarırsa yeni pozisyonlar açılabilir.
            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

ASUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hocam elimde GUBRF var maliyet 8.60 neler oluyor durum ne ?
              5.40 desteğinde tutunmma çabaları var. Bu destek üzerinde kaldığı sürece yükseliş için güç toplaycaktır.

Yorum

• murti
                Katılımcı
                • 01 Mayıs 2008
                • 151

hocam makına takım tırans holdin birleşeceklermiş oylebi duyum aldım acaba yatırım için uygun olurmu bide kutpo hakında düşünceleriniz nedir teşkurler

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hocam makına takım tırans holdin birleşeceklermiş oylebi duyum aldım acaba yatırım için uygun olurmu bide kutpo hakında düşünceleriniz nedir teşkurler
                  Maktk: şirket olrak temel verileri çok iyi olduğu söylenemez. Tekniğine bakarsak 0.19 hacimli kırılmadan bir yerlere gidemez.Takasında son bir kaç ayda çok fazla bir değişiklik yok.
                  Kutpo: 0.97 üstünde tutunabilse eni bir yükseliş trendinden bahsedilebilirdi lakin tutunmadı ve 0.85 e kadar düştü. 0.90 üstünde tutunmadıkça düşüş eğilimi devam edecektir.

Yorum

• EFEKENT
                    Kıdemli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 4329

sayın hocam prkte deki beklentiler bittimi. kağıt mahvoldu tabiri yerindeyse. tabi bizlerde. detaylı yorumlarınızı alabilirmiyiz bu konuda topikde tahmin ediyorum birçok arkadaş bu hisselerde.
                    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• murti
                      Katılımcı
                      • 01 Mayıs 2008
                      • 151

***CYTAS***PRKTE*** Ceytas Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 22.01.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 06.01.2009 tarihli Ozel Durum aciklamasinda kamuya aciklandigi uzere Turk Ticaret Kanunu'nun 451'inci ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20'nci maddeleri ve SPK'nin birlesme islemlerine iliskin esaslar tebligi cercevesinde Ceytas Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nin Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S. tarafindan devralinmasi suretiyle birlesilmesi islemlerine onay talebi ile Sermaye Piyasasi Kurulu'na basvurulmustur. Sirketimizin 21.01.2009 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda; Uzman Kurulus Denkar Bagimsiz Denetim YMM A.S. ve T.C. Istanbul Kadikoy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin gorevlendirdigi bilirkisiler tarafindan hazirlanan raporlar dogrultusunda birlesme yontemi olarak Borsa Degeri, Indirgenmis Nakit Akimi ve Ozkaynak Yontemleri sirasiyla %50, %25 ve %25 agirliklandirarak kullanilmis ve birlesme orani 0,8061, degisim orani ise 1,15654 olarak belirlenmis ve bu oranlari iceren birlesme sozlesmesi onaylanmistir. Buna gore Sirketimizi devralan Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S.'nin halen 120.000.000 TL olan cikarilmis sermayesi 28.867.243 TL artirilarak 148.867.243 TL'na cikacak ve Ceytas Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S. ortaklarina 1 Kr nominal degerli 1 adet Ceytas Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S. hissesi icin 1 Kr nominal degerli 1,15654 adet Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S. hissesi verilecektir. Birlesme sozlesmesi, birlesme oranlari ve artirilacak sermaye tutari henuz kesinlesmemis olup, SPK'nin onayindan sonra kesinlesecek ve birlesme islemlerinin hissedarlarin onayina sunulacagi Genel Kurul tarihi bilahare duyurulacaktir. Geregi icin bilgilerinize arz ederiz." ***CYTAS***PRKTE*** (22/01/2009 - 12:27:52) hocam bu habere gore hangi fiyatta birleşirler acaba bedelsız de açıklıya bilirmi cunku prkte hic bedelli vermemiş teşekkurler

Yorum

• tractact
                        TOBOma
                        • 19 Kasım 2007
                        • 560

fincanın kulbu mu geliyor?

...

Yorum

• hiram
                          Bağımlı
                          • 27 Kasım 2008
                          • 783

sn tractact
                          yanı yukselıs mı yoksa gerılyısmı

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

[B Nickli Üyeden Alıntı
                            PARKTE VE CYTAS, ta hacimli çıkışlar başladı. Stoplarınızı çalıştırmayı unutmayın...[/B]
                            simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yine stop konusunda üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Hacimli çıkışlar düşüşün ilk işareti olmuştu.
                            Prkte: 1.20 desteği var. bu destekte tutunma çabaları olabilir.Kırılması halinde ise 1.15- 1.07 ve 0.99 destekleri hacim hareketlerine bağlı olarak izlenebilir.
                            Cytas:1.39 desteğine kadar sarkabilir.
                            hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayın hocam prkte deki beklentiler bittimi. kağıt mahvoldu tabiri yerindeyse. tabi bizlerde. detaylı yorumlarınızı alabilirmiyiz bu konuda topikde tahmin ediyorum birçok arkadaş bu hisselerde.
                            Sn.Hocam, topiği sürekli izlemiyorsunuz sanırım.Her senette beklentiler olabilir. Ben hisse konusunda ihaleye kadar tutulmalı görüşünde idim.Endeks düşerken bu senetler güzel işler yaptı. İhale zarfının açıldığı gün ise senetler artı iken yukarıda olduğu gibi uyarımı yaptım. Kendim de stoplarımı çalıştırdım.Eğer arkadaşlar, benim yazdıklarım doğrultusunda hareket etmişlerse zarar yazmadığı gibi çok büyük de kar etmiş olmaları gerekir.Senetin bundan sonraki hareketlerine gelince hissenin destek ve dirençlerine göre hareket ederek trade yapılabilir. Müsait olunca grafikle birlikte analiz yaparım.

Yorum

• EFEKENT
                              Kıdemli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 4329

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sn.Hocam, topiği sürekli izlemiyorsunuz sanırım.Her senette beklentiler olabilir. Ben hisse konusunda ihaleye kadar tutulmalı görüşünde idim.Endeks düşerken bu senetler güzel işler yaptı. İhale zarfının açıldığı gün ise senetler artı iken yukarıda olduğu gibi uyarımı yaptım. Kendim de stoplarımı çalıştırdım.Eğer arkadaşlar, benim yazdıklarım doğrultusunda hareket etmişlerse zarar yazmadığı gibi çok büyük de kar etmiş olmaları gerekir.Senetin bundan sonraki hareketlerine gelince hissenin destek ve dirençlerine göre hareket ederek trade yapılabilir. Müsait olunca grafikle birlikte analiz yaparım.
                              TEŞEKKÜR EDERİM SN. HOCAM. BAŞARILAR.
                              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                              Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• dekolaj
                                Katılımcı
                                • 04 Temmuz 2008
                                • 1

syn simurg ereğli için bi yorumuzuz olablirmi salı günü 4.75 için hedef diyerek tutulmalı diyordu iş yatırım bugün ise hsbc 3.04 olark hedef belirlemiş sizin yorumuzunuda almak istedim üstad bi bakarmısnız ereğli ne durumda acaba ne söyleyebilirsiniz ereğli için teşekkürler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information