oflazhan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
satmadıysanız bu seviyelerde tutulur artık.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
OBAMA GEYİKLERİ
müslüman obama'nın bugün kürsüye çıktığında yapacağı konuşmadan bazı bölümler:
-valla billa amerikayı koruyacağım
-kahrolsun israil
-coca cola değil cola turca içiyorum
-kardeşim ahmedinejat'a burdan selamlarımı iletiyorum, cepten ara beni nejat
-fordu kurtar diyenler heveslenmesinler çünkü fordçu değilim, ancak hafiften dokundurup teğet geçirebilirim
-bundan sonra abd halkının sloganı şu olacak "obamaya selam, yola devam"
-enkaz devraldım ama sizlere devredeceğim iki anahtar var elimde
Yorum
-
burada sanki akp ve tayyipe eleştiri ve dokundurma bahanesiyle dine saldırı sezdim ben sn tractact ne dersiniz sizce de böyle birşey var mı yani bu obama geyikleri buraya hiç konulmasaydı daha iyi olmaz mıydıtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOBAMA GEYİKLERİ
-kahrolsun israil
-fordu kurtar diyenler heveslenmesinler çünkü fordçu değilim, ancak hafiften dokundurup teğet geçirebilirim
-enkaz devraldım ama sizlere devredeceğim iki anahtar var elimde'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
ben de sizi biraz önyargılı sezdim... en basitinden "2 anahtar" maddesi de mi akp ve dinle ilgili... 30 yaş altını bilmem ama 30 yaş üstü olanların bu "2 anahtar" mevzuunu gayet iyi bildiğine eminim...mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada sanki akp ve tayyipe eleştiri ve dokundurma bahanesiyle dine saldırı sezdim ben sn tractact ne dersiniz sizce de böyle birşey var mı yani bu obama geyikleri buraya hiç konulmasaydı daha iyi olmaz mıydı
önyargılı olmasanız bunun sadece geyikten ibaret olduğunu ve gülümsetme amaçlı buraya konduğunu anlarsınız...
saygılarımla...
Yorum
-
tamam 30 yaş altıyım ve o 2 anahtar ı bilmem ama oradaki müslüman vurgusu ve altta yazılanlar geyik ve gülümstmekten çok kasıt havası verio o yüzden. yoksa önyargılı falan değilimdir ama böyle şeyler olunca biraz fazla tepki vermem de kaçınılmaz oluyotractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de sizi biraz önyargılı sezdim... en basitinden "2 anahtar" maddesi de mi akp ve dinle ilgili... 30 yaş altını bilmem ama 30 yaş üstü olanların bu "2 anahtar" mevzuunu gayet iyi bildiğine eminim...
önyargılı olmasanız bunun sadece geyikten ibaret olduğunu ve gülümsetme amaçlı buraya konduğunu anlarsınız...
saygılarımla...
aslında simurg hoca da sevmez böyle tartışmaları o yüzden son olarak özürdileyerek bitireyim dedim'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
var bu işte bi iş..
mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada sanki akp ve tayyipe eleştiri ve dokundurma bahanesiyle dine saldırı sezdim ben sn tractact ne dersiniz sizce de böyle birşey var mı yani bu obama geyikleri buraya hiç konulmasaydı daha iyi olmaz mıydı
dine saldırı nerede,bide ben sezebilsem ah.demek ki algı ne kadar farklılaşabiliyor..burayada çok hoş gitmiş dogrusu tract arkadaşın ellerine sağlık yahu..
yada ben buluttan nemde kaparım..her şey olacağına varır..
Yorum
-
gençlik bilebilse
ihtiyarlık yapabilse
dermiş bilge kişi
sn tractact ın mesajında hiç bir yere hiç bir kuruma kişiye ve de nereye olursa olsun bir
SALDIRI,ELEŞTİRİ,SUÇLAMA YOKTUR
bunu böyle okumak gerekirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Mehmet Emin kardeşim,,bunda alınacak ne buldun?tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOBAMA GEYİKLERİ
-kahrolsun israil
-enkaz devraldım ama sizlere devredeceğim iki anahtar var elimde
Belediye seçimlerine odaklanmışsın galiba,,onun etkisi olabilir
Yorum
-
Hiciv ve nükte bizim insanımızın genlerinde var.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam 30 yaş altıyım ve o 2 anahtar ı bilmem ama oradaki müslüman vurgusu ve altta yazılanlar geyik ve gülümstmekten çok kasıt havası verio o yüzden. yoksa önyargılı falan değilimdir ama böyle şeyler olunca biraz fazla tepki vermem de kaçınılmaz oluyo
aslında simurg hoca da sevmez böyle tartışmaları o yüzden son olarak özürdileyerek bitireyim dedim
Bizdeki bu genler nedense siyasetçilerde yok.Konuyu farklı noktalara taşımayalım.
Yorum
-
Yine stop konusunda üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Hacimli çıkışlar düşüşün ilk işareti olmuştu.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster19.01.2009
PARKTE VE CYTAS, ta hacimli çıkışlar başladı. Stoplarınızı çalıştırmayı unutmayın...
Prkte: 1.20 desteği var. bu destekte tutunma çabaları olabilir.Kırılması halinde ise 1.15- 1.07 ve 0.99 destekleri hacim hareketlerine bağlı olarak izlenebilir.
Cytas:1.39 desteğine kadar sarkabilir.
Yorum
-
-
RÜZGAR ENERJİSİNE 61 ŞİRKET TALİP OLDU
ALTERNATİF enerji kaynakları arasında önemli bir yer tutan rüzgar
enerjisi konusunda 61 firmaya lisans verildi.
MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru'nun 2003-2008 yılları arasıyla
ilgili soru önergesini yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı
Hilmi Güler, EPDK kaynaklarına dayandırarak 61 firmaya lisans
verildiğini söyledi. Elektrik üretimi amacıyla kurulacak santraller
için lisans işlemlerinin bakanlık tarafından değil EPDK tarafından
yürütüldüğünü hatırlatan Güler, 91 proje için 61 firmanın lisans
aldığını söyledi.
Güler'in verdiği yanıta göre ABK Enerji, Akdeniz Elektrik, Aksa
Enerji, Aksu Temiz Enerji, Alenka Enerji, Alentek Alternatif Enerji,
Alize Enerji, Al-Yel Elektrik, Anemon Enerji, As Makinsan, Ayen
Enerji, Ayres Ayvacık, Baki Elektrik, Balıkesir Rüzgar, Bares
Elektrik, Belen Elektrik, Bergama Res, Bilgin Rüzgar, Borasco
Enerji, Boreas Enerji, Can Enerji, Çalık Rüzgar, Dares Datça, Deniz
Elektrik, Doğal Enerji, Doruk Enerji, Egenda Ege, Enerjisa, ERE
Hidroelektrik, Ertürk Elektrik, Es-Yel Elektrik, Ezse Elektrik,
Galata Wind, Garet Enerji, Hassas Teknik, İnnores Elektrik, Kapıdağ
Rüzgar, Kardemir Haddecilik, Kores Kocadağ, Lodos Elektrik, Mare
Manastır, Mazı-3, Ortan Enerji, Özok Mühendislik, Paren Enerji, PEM
Enerji, Poyraz Enerji, Rotor Elektrik, RSH Damızlık Hayvan ve
Tarımsal Ürünler, Sabaş Elektrik, Sagap Elektrik, Soma Enerji, Söke
Rüzgar, Sunjüt Sun'i Jüt Sanayi, Teperes Elekrik, Üçgen İnşaat,
Ütopya Bitkisel ve Teknolojik Ürünler, Yalova Rüzgar, Yapısan
Elektrik, Yaylaköy RES lisans alan firmalar.
Rüzgardan enerji üretilecek alanlar arasında ise Söke, Çeşme,
Mersin, Susurluk, Çataltepe gibi bölgeler bulunuyor.
***AYEN***
(20/01/2009 - 17:17:52)
Yorum
-
Günaydın, sağolun, size de kolay gelsin.Herkese bol ve bereketli kazançlar.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın hocam.kolay gelsin.hayırlı kazançlar olsun..
Yorum
-
***KARTN*** Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.S. ile ilgili olarak Pak Holding A.S.'nden gelen yazi: IMKB Ulusal Pazari'nda 20.01.2009 tarihinde Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.S. 'ye ait 1 YTL nominal bedelli 1.004 adet hisse senedi, beher hisse 54,36 TL ortalama fiyattan Sirketimiz tarafindan satin alinmistir. Boylece Sirketimizin Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.S. 'deki istirak orani, % 33,58'ye yukselmistir. ***KARTN*** (21/01/2009 - 09:18:30)
Yorum
Yorum