Simurg Hocam Gubrf Nasil Görünüyor.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
5.70 üstünde tutunma çabası var lakin göstergeleri zayıf.Hacimli alımlar olursa göstergeler düzelebilir ancak.5.70 altına sarkma halinde stop yapılabilir.ASUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam Gubrf Nasil Görünüyor.
Yorum
-
...Last edited by mehmet emin; 19 Ocak 2009, 14:30.'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
hocam çıkışların sebebi, borsadaki genel düşüşmü yoksa ihale ile ilgili olumsuz bi gelişmemi oldu.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPARKTE VE CYTAS, ta hacimli çıkışlar başladı. Stoplarınızı çalıştırmayı unutmayın...
Yorum
-
oflazhan devlete satış fiyatı fazla geldi galiba 21.16$ sonra teklif revize edilerek tekrar verilmiş ama yeni teklif açıklanmadı o yüzden bi düşüş yaşandı tabii simurg hocam en ii bilgiyi vericektir ama ben de bildiğim kadarıyla bilgilendireyim istedimoflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam çıkışların sebebi, borsadaki genel düşüşmü yoksa ihale ile ilgili olumsuz bi gelişmemi oldu.
simurg hocam cytaş 1.62 desteğine tutundu bugün 1.6ya geldi en düşük bir de bu prkte ile birleşme olayı ne zman bir bilginiz var mı'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
sağolasın kardeş, kurstayım pek takipedemiyorum haberleri.. buyuk umitlerle girdik bu kağıda ama elimizde patlıcak diye korkuyorum, pirince giderken eldeki bulgurdan olamyalım..mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroflazhan devlete satış fiyatı fazla geldi galiba 21.16$ sonra teklif revize edilerek tekrar verilmiş ama yeni teklif açıklanmadı o yüzden bi düşüş yaşandı tabii simurg hocam en ii bilgiyi vericektir ama ben de bildiğim kadarıyla bilgilendireyim istedim
simurg hocam cytaş 1.62 desteğine tutundu bugün 1.6ya geldi en düşük bir de bu prkte ile birleşme olayı ne zman bir bilginiz var mı
Yorum
-
Arkadaşlar, bu hafta kurumda işlerim oldukça yoğun. Piyasaları izleme şansım yok. Senetlerdeki hareketleri izlemeden verceğim cevaplar yanıltıcı olabilir. Bu sebeple sorularınıza cevap yazamıyorum. Herkese bol kazançlar.
Yorum
-
31/01/2008MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkte 20 11. 08 de 0. 66 larda önerdiğim hisse idi hala kv 1.50 hedefi ile 1.19-1.23 arası alım düşünülebilir gibi geliyor bana bilmem sn simurg ne der
Prkte belirtiğim hadefli olan 1.52 seviyesini görerek düşülüşe başladı. Şu an 1.24 den işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
peki bundan sonraki seyri ne olur?MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster31/01/2008
Prkte belirtiğim hadefli olan 1.52 seviyesini görerek düşülüşe başladı. Şu an 1.24 den işlem görmekte
Yorum
Yorum