Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
PRKTE 0.82 hacimli geçerse beklemeye devam et derim,,dün -%43 para çıkışı vardı,,bugün -0.3.00 oranın da
IMKB pozitif yükselişine devam ederse prkte da bundan etkilenir,,
20 günlük hareketli ortalamasının üzerinde seyrediyor 0.77
0.83 ü hacimli geçerse 50 günlük hareketli ortalamasına 0.91'e doğru hareket edebilir,,
tabiki karar senin,,ben şu an tuprs ta beklemedeyim,,kolay gelsin duhafe
Hocam Dgate .asyab .pimas Yorumunuz.tşk
Almak Istesek Hangisi Uygun.
asyab: 1.20 üstünde üstünde tutunuyor.Bu devam ederse alımlar da sürecektir.
dgate:escom ve dgate spek baskıları var. Ne zaman isterlerse o zaman giderler...
Pimas:1.30 direncini kırdı. Tutunursa çok güzel prim yapabilir...
Burce: sığ tahtaya sahip. Spek tahtada güçlü görünüyor.Daha önce de yazmıştım. Spek ne isterse o olur.Şimdilik kafayı kaldırdı. Bb direncini zorluyor. 19.80 kısa hedef durumunda.
Gübrf:22.20 aşılırsa pozisyon açılabilir.Şimdilik izlenmeli...
Isgsy:Günlükte indikatörleri iyi duruyor.Tutulabilir...
otkar:Bb direncinden kapandı.P.tesi de güçlü alımlar gelirse mutlaka tutulmalı.6.75 stop..
krtek: 0.37 direnci kırılmadan pozisyon açılmamalı.
thayao:4.76 kırılmadıkça tutulmalı...
Hocam 2 gündür mesajlarım kaynıyo galiba arada,,dünde ttkom için sorum olmuştu?,,neyse sağlık olsun,,kolay gelsin Hocam
Aslında sorunuzun cevabını vermiştim. tekrarlayalım.. 3.20 kırılmadıkça tutulmalı demiştim. 3.54 e kadar yükseldi.3.56 da bb günlük direnci var kırmadılar.şimdi 3.40 stop yapmak kaydıyla tutabilrsiniz...Bol kazançlar...
hocam, bugün bir kağıt aldım. sizin pek de takip etmediğiniz kağıtlardandır büyük ihtimalle. ama aldım işte bir kere. memsa...son 1 saatte sermaye artırımına gittiği haberiyle hacminde büyük bir artış oldu. bu kağıt ile ilgili yorumunuzu almam mümkün mü? ikincisi, aşırı alım oldu ama kağıt fazla yükselmedi. daha doğrusu aşırı talep olunca satışı durdurdular ve seans bitinceye kadar da açmadılar.(açtıkları zaman aşırı alış vardı ve hemen kapatıyorlardı) bunun nedeni ne olabilir? bu durum yarın alıcıların yine olacağını mı gösteiri? şimdiden teşekkürler ederim. hayırlı geceler...
hocam, bugün bir kağıt aldım. sizin pek de takip etmediğiniz kağıtlardandır büyük ihtimalle. ama aldım işte bir kere. memsa...son 1 saatte sermaye artırımına gittiği haberiyle hacminde büyük bir artış oldu. bu kağıt ile ilgili yorumunuzu almam mümkün mü? ikincisi, aşırı alım oldu ama kağıt fazla yükselmedi. daha doğrusu aşırı talep olunca satışı durdurdular ve seans bitinceye kadar da açmadılar.(açtıkları zaman aşırı alış vardı ve hemen kapatıyorlardı) bunun nedeni ne olabilir? bu durum yarın alıcıların yine olacağını mı gösteiri? şimdiden teşekkürler ederim. hayırlı geceler...
Spekülatif hareketler olur. Lakin ben bu şirketten çok fazla bir şey beklemiyorum.
Hocam ttkom vedalaştım 3.46 alış 3.50 satış,,çok hantaldı bende sabah seansında tüpraş aldım 17.10 maliyetle 18.00'dan sattım,,
son saniyede tekrar 17.70'den alım yaptım,,
Hocam şimdi ki hedef 19'lu rakamlar mı?bu seviyelerden kar realize edilirse stop seviyemiz ne olmalı,,
Hocam tekniğine bakarak yorum yaparsanız sevinirim,,zahmet olmazsa tabiki
Hocam ttkom dan çıkmıştım,,mesajım da tupraş'ın teknik görünümüyle yola devam edip edemeyeceğini sormuştum,,neyse hocam bugün anlaşamadık
iyi akşamlar hocam
Spekülatif hareketler olur. Lakin ben bu şirketten çok fazla bir şey beklemiyorum.
teşekkür ediyorum. hocam neden satışı durduklarını anlamadım. diğer kağıtlarda onca işlem oluyor ama müdahale edilmiyor? kaldıki 0.21 den 0.22 ye çıktı kağıt. öyle fazla da bir artış da yoktu.(1 saat içinde yaklaşık 5 küsür milyon lotluk işlem yapıldı.)acaba bunun özel bir sebebi mi var? yani bu tür durdurmalar normal mi? öğrenmek açısından sordum...
Yorum