hocam benim de sormak istediğim 4 kağıt var kords kozad krdmd ve kutpo destek direnç stop bir de genel olarak bunlardan sizin beklentileriniz nedir yazar msıınız teşekkürler
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sayın simurg;genel manalı bir sorum var.arkadaşlar bazen sıg ama ucuz senetler soruyorlar,elbette sizinde cevaplarınız oluyor.o tür senetlere nasıl bakıyorsunuz.genel trend uyumlulugundan daha önemli ve olumsuz bir durum degilmidir böyle oynanan senetler.ezcümle böyle senetlerlede çalışılabilirmi dersiniz?tehlikelidirmi?Last edited by ketenhelva; 15 Aralık 2008, 22:30.her şey olacağına varır..
Yorum
-
1. soru için cevabım: Malesef ky hastalığıdır sığ sentelerde dolaşmak. Sığ senetler genel de sahipli tahtalardır.Tahta sahibinin tekerine taş koyan olursa canına okur zaten. Ky bunu bilmezse bildiriler valla. Senetteki trendi bozamyacak alımlar da ise ky sabrı galip gelebilir. Bizler ne kadar uyarsak da herkes kendi bildiğini okuyor.Sorulara cevap verme noktasına gelince en sığ senette bile teknik bir plan söz konusudur. Üyelerin kafasındaki soru işaretlerini gidermek maksadıyla her soruya teknik ve temel değerleri gözeterek cevap yazmaya özen gösteriyorum. Uygun bulduğum zaman ben de bu tip sentlerde pozisyon açıyorum..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg;genel manalı bir sorum var.arkadaşlar bazen sıg ama ucuz senetler soruyorlar,elbette sizinde cevaplarınız oluyor.o tür senetlere nasıl bakıyorsunuz.genel trend uyumlulugundan daha önemli ve olumsuz bir durum degilmidir böyle oynanan senetler.ezcümle böyle senetlerlede çalışılabilirmi dersiniz?tehlikelidirmi?
yarı özel bir soru;elli manasındamı,elli zümrüdü anka manasındamı?
2. soru: si-murg Farsça'da otuz kuş anlamına gelir. Sizinde ifade etiğiniz gibi zümrüd-ü anka olarak da bilinir.
Yorum
-
Kozad:0.82 desteği kırılmadıkça kısa vade içinde tutulabilir...mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam benim de sormak istediğim 4 kağıt var kords kozad krdmd ve kutpo destek direnç stop bir de genel olarak bunlardan sizin beklentileriniz nedir yazar msıınız teşekkürler
kords:1.17 kırılırsa uzaktan izleyin bir süre...
krdmd:0.48 üstü alımlar hacimsiz. hacimli alım gerekli, güzelleşmesi için.
kutpo:0.83 kırılırsa stop yapılmalı. 60 dk. ta indikatörler bozulmaya başladı
Yorum
-
Varyo: 0.44 te 14 gnlk h.o direnci var. Günlük bb direncini kırdı. 0.44 üstünde tutunmayı başarırsa 0.56 yı test edebililer. Speğin keyfine kalmış bir senet...erdenixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam varyo ve pegyo hakkında yorum alabilirmiyim
Pegyo:taban oluşturmya açlışıyor. görüntü oldukça zayıf...
Yorum
-
pardon..
haklısınız 30.silmiştim ama mod.da oldugunuz için görebiliyorsunuz
sanırım..teşekkür ederim..
dagı aşarak,geçebilmiş olan 30 zümrüdü anka kuşu..(o yüzden aynı terimle ifade ediliyor)..her şey olacağına varır..
Yorum
-
hocam affınıza sığınarak Boyner'in bir grafiklerine gözatmanızı rica edeceğim, 0,98 maliyetten bayağıdır tutuyorum, dar bir bantta sıkıştı kaldı, tutmalımı ? yoksa en kısa yoldan elden çıkarmalımı
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar, çalıştığım kurumun internet ağı oldukça yavaş olduğundan bazan foruma yazamıyorum. Cevap veremediğim sorular için akşamları zaman ayıracağımın bilinmesini isterim. Herkese bol kazançlar....
Yorum
-
boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 bin lot aldım 3.88 4.32den sattım 31 küsür verdim 42 küsüre sattım üstelik sadece banka sayfamda hareketlenmeyi farkederek yaptım hislerimlede denebilirim çok mutluyum keşke daha çok alsaydım yada yarın işşşallah yükselmez bakacaz artık.darısı herkesin başına
...
Yorum
-
0.77 direnci hacimli kırılmadan o fiyatları görmez. 20 günlük h.o seviyesinde kapandı tutunmayı başarırsa bu direnci hedef yaparlar...serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDYHOL nasıl acaba kısa/orta vade hedef 1.00-1.20 arası deniyor yabancı kuruluşlar tarafından.
Yorum
-
0.48 direncini geçmekte zorlanıyor. 0.46 hacimli kırılmadıkça tutulabilir...kızılşahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam affınıza sığınarak Boyner'in bir grafiklerine gözatmanızı rica edeceğim, 0,98 maliyetten bayağıdır tutuyorum, dar bir bantta sıkıştı kaldı, tutmalımı ? yoksa en kısa yoldan elden çıkarmalımı
Yorum
-
aynı görüşüm geçerli. 22.30 hacimli kırılırsa stop yapılmalı.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gübrf 22.30 üstü tutulur demiştiniz. bugün 22.70 ten başladı 22.30a geriledi 22.60a tekrar geldi 22.40 tan kapadı. yorumunuz lütfen.
Yorum
Yorum