radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin bir sorum olacak müsadeniz olursa ben alıntı yapmadan normal şekilde yazı yazamıyorum neden ne olabilir ? teşekkürler.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet ,haklısınız,bencede küçük bir düzeltme olacak...
Yorum
-
sağolun. Probleme geleince sn. operasyoncuya özel mesaj atın, İlgilenecektir. Bu sıkıntı sanırım bazı üyelerde var...korkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba arkadaşlar kolay gelsin bir sorum olacak müsadeniz olursa ben alıntı yapmadan normal şekilde yazı yazamıyorum neden ne olabilir ? teşekkürler.
Yorum
-
ilğinize teşekkürler hocam.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağolun. Probleme geleince sn. operasyoncuya özel mesaj atın, İlgilenecektir. Bu sıkıntı sanırım bazı üyelerde var...
Yorum
-
-
Hisselerin Gösterge Değerleri
Hisse CCI
Sinyal CCI
AA/AS RSI
Sinyal RSI
AA/AS MOM
Sinyal MOM
AA/AS STO
Sinyal STO
AA/AS
MACD
Sinyal Fiyat
HO(5)
Sinyal HO(5)
HO(20)
Sinyal HO(20)
HO(50)
Sinyal Toplam
DOBUR E al AA AL - al AA al - AL AL AL al 36.50
GEREL E al AA AL - al AA al AA AL AL AL al 28.25
ADANA E AL - AL - AL - AL - AL AL AL al 28.00
DOHOL E AL - AL - AL - al - AL AL al SAT 27.50
FENER E AL - AL - AL - al - AL AL al al 27.50
DNZYO E al AA AL - al AA al - AL AL AL al 26.50
AKBNK E al AA AL - al AA AL AA AL AL AL al 25.75
CIMSA E al AA AL - al AA AL AA AL AL AL al 25.75
SARKY E AL - AL - sat AS AL - AL AL al SAT 25.75
SKBNK E al AA AL - al AA al AA AL AL AL al 25.75
Yorum
-
BEN YARDIM OLAYIM 20.000 DİRENÇ-18600 DESTEKgölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam BURCE ye bakabilirmisiniz düşünceleriniz nedir acaba.tşk.
2.Cİ DİERENÇ 21500
2.Cİ DESTEK 16200
ALIM POZİSYONUNU KORUYOR BEN ŞAHSEN BURALARDAN ALIM DÜŞÜNMEM
Yorum
-
arkadaş da satıcak heralde ondan soruyo, şahsen bende almam piayasada okadar dipde kağıt varken neden BURCE alınsın kimehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN YARDIM OLAYIM 20.000 DİRENÇ-18600 DESTEK
2.Cİ DİERENÇ 21500
2.Cİ DESTEK 16200
ALIM POZİSYONUNU KORUYOR BEN ŞAHSEN BURALARDAN ALIM DÜŞÜNMEM
Yorum
-
simurg üstadı bilmem ama ben ilk seans 1,10 dan aldım ;)ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg şişe nasıl duruyor gözünüzde..
Yorum
-
Hocam ttkom vedalaştım 3.46 alış 3.50 satış,,çok hantaldı bende sabah seansında tüpraş aldım 17.10 maliyetle 18.00'dan sattım,,
son saniyede tekrar 17.70'den alım yaptım,,
Hocam şimdi ki hedef 19'lu rakamlar mı?bu seviyelerden kar realize edilirse stop seviyemiz ne olmalı,,
Hocam tekniğine bakarak yorum yaparsanız sevinirim,,zahmet olmazsa tabiki
Yorum
Yorum