THYAO 5,40 görürse alırım belkim...
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
,tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTHYAO 5,40 görürse alırım belkim...
Otkar dan karı yapalım hele bir o da ancak yürür 5,40 a...
Yorum
-
Adamlar bizimi okuyor nedir,kafamıza kafamıza vuruyorlar çıkın tahtadan der gibi...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster,
Otkar dan karı yapalım hele bir o da ancak yürür 5,40 a...
Yorum
-
o kadar normal... öyle hemen para kazanılsaydı cazibesi kalmazdıMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdamlar bizimi okuyor nedir,kafamıza kafamıza vuruyorlar çıkın tahtadan der gibi...
riski de var bu işin... stop seviyesi de belirlemek lazım... herkes kendi şartlarına göre stop seviyesi belirlemeli...
borsada sabretmek gerek... şimdilik bu düzeltme normal... 24 aralık öncesi abd otomotivcileri kurtarmalı... bu güzel bir beklenti...
Yorum
-
Gelecek 20 yıl içinde bence petrolle çalışan otomobil kalmayacak,belkide bu kadarda sürmez,o hantal araçları üreten firmaları kurtarmasalar kendileri için daha iyi olur.Tabi bence...Bizler için belkide iyi bir beklentidirtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero kadar normal... öyle hemen para kazanılsaydı cazibesi kalmazdı
riski de var bu işin... stop seviyesi de belirlemek lazım... herkes kendi şartlarına göre stop seviyesi belirlemeli...
borsada sabretmek gerek... şimdilik bu düzeltme normal... 24 aralık öncesi abd otomotivcileri kurtarmalı... bu güzel bir beklenti...
Yorum
-
öyle bir zamandayızki günü kurtarmazlarsa yarınlar da ölebilir... otomotiv sektörü de batarsa o kadar işsizle baş edemez dünya...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGelecek 20 yıl içinde bence petrolle çalışan otomobil kalmayacak,belkide bu kadarda sürmez,o hantal araçları üreten firmaları kurtarmasalar kendileri için daha iyi olur.Tabi bence...Bizler için belkide iyi bir beklentidir
tabi bunlar benim düşüncelerim, kimseyi etkilemesin
Yorum
-
Çok doğru.Zaten nasılsa ABD de para bitmeztractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle bir zamandayızki günü kurtarmazlarsa yarınlar da ölebilir... otomotiv sektörü de batarsa o kadar işsizle baş edemez dünya...
Versinde GOODY a da yarar belki
Yorum
-
PARKTE alan arkadaşlara hayırlı olsun, peki bu yukseliş nereye kadar gider sn simurg, alan arkadaşların beklentileri nereye kadar olabilir, bu seviyeden alanın elinde patlarmımehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah prkte ahhh goody gireceğime prkte girseydim keşke
prkte sahibi arkadaşları kutluyorum.
bu üçünün cevabını istiyorum ve bu bi çelişkimidir
Yorum
-
KIsmet işte,onunda sırası gelir...mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah prkte ahhh goody gireceğime prkte girseydim keşke
prkte sahibi arkadaşları kutluyorum.
Yorum
-
Üstat Sabah seansında da alım fırsatı vermişti 0.84-0.85 hamle yapabilirdin,,olsun kısmet değilmiş diyelimMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKIsmet işte,onunda sırası gelir...
Adamlar sabah 91 tavandan milleti silkelediler 0.87 ye kadar saldılar,,ama 86,87direncini geçtiği zaman zaten önü açık görünüyor grafiğe bakarsak o yüzden malda beklemeye karar verdim,,bakalım 2. seans ne yapacak
Üstat iyi dilekleriniz için teşekkürler
Yorum
-
tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam PRKTE da yarınki ihalede teklifin nükleer santrel için aranan teknik koşullara sahip olup olmadığı şartı aranacak,,
kulislerde Rusya'nın bu aşamayı geçeceği yönünde
sizin görüşünüz ve beklentiniz ne hocam gerçekten merak ediyorum,,paylaşırsanız sevinirim,,yarın ya tavana doğru yada tabana doğru gidecezde bakalım ne olacakHayırlı olsun.. 2. seans ta güzel geçecek muhtemelen..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNükleer için ilk hazırlığı yapan park grurbu idi. bunu ta geçen sene bu forumda yazıp çizmiştik. Bakalım ben park gurubunun bu işten pay alabileceğini umuyorum.
Yorum
-
Sabah seansında da alım fırsatı vermişti 0.84-0.85 hamle yapabilirdin,,olsun kısmet değilmiş diyelimMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKIsmet işte,onunda sırası gelir...
Adamlar sabah 91 tavandan milleti silkelediler 0.87 ye kadar saldılar,,ama 86,87direncini geçtiği zaman zaten önü açık görünüyor grafiğe bakarsak o yüzden malda beklemeye karar verdim,,bakalım 2. seans ne yapacak
Iyi dilekleriniz için teşekkürler
Yorum
Yorum