hocam logo ve bagfas hakında bbılgı alkabılırmıyım
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Simurg Hocam Lutfen Tukasa Da Bir Bakabilirmisiniz?MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
iHEVA ile ikgili görüşlerimi daha önce topiğinde de yazdım...bulenttoksoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba,
IHEVA sizce nasıl bir yön izleyecek
Yorum
-
Ecb / Trichet Finans Piyasalarindaki Duzeltme Sureci Devam Ediyor
Avrupa Merkez Bankasi Baskani Jean-claude Trichet, Cumartesi Gunu Yaptgi Aciklamad
Finans Piyasalarindaki Stresin Devam Ettigini Ve Merkez Bankalarinin Bu Kosullar
Altinda Iyi Bir Performans Sergiledigini Soyledi.
"piyasalarda Asagi Yonlu Duzeltme Sureci Devam Ediyor" Diyen Trichet, "merkez Bankalari
Olarak Tamamen Ayni Sorunlari Paylasiyoruz." Ifadelerini Kullandi.
Trichet Farkli Merkez Bankalarinin Farkli Hedef Dengelerini Gozetmek Zorunda Oldugunu
Ecb'nin Ise Orta Vadede Fiyat Istikrarini Hedefledigini Soyledi.
-matriks-
Yorum
-
Yorum
-
Clebi, 9.30 -9.50dirençlerini tekrar zorlayacak gibi duruyor.
Yorum
-
hocam toaso ve bagfs istiyorum bunlarla ilgili yorumunuz ne olur acaba'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
bagfas kısa vade için 135.00 altı stop olmak kaydıyla tutulabilir. taofas 4.08 direnci hacimli geçlirse güzel olabilir. burası geçilemezse düzeltme yapar.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam toaso ve bagfs istiyorum bunlarla ilgili yorumunuz ne olur acaba
Yorum
-
kısa vade tekniği uygun olan senetlerde al-sat yapılabilir ama riskli alımlar dan kaçınmak gerek. Petrol deki yükselişin devam edeceğini umuyorum. Bu da piyasalarda baskı oluşturacaktır.erdenixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam piyasalarla ilgili genel bir yorumunuz alabilir miyim? alış için sizce uygun bir zaman mı?
Yorum
-
Tukas ile ilgili daha önce fikrimi söyledim sanırım.mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam Lutfen Tukasa Da Bir Bakabilirmisiniz?
Yorum
-
logo: kısa vade teknik görünümü bence iyi. 2.40 stop olmak kaydıyla tutulabilir...mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam logo ve bagfas hakında bbılgı alkabılırmıyım
Yorum
-
ah bu söymen yok bu söymennnn.......................Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersoymen Dgate yi dağıttı ya göz göre göre önce hoplattı sonra gümletti
bakalım daha ne olacak
Yorum
-
iyi biliriz kendisinisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah bu söymen yok bu söymennnn.......................
Yorum
Yorum