Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
meraba hocam. bugün borsa da 1,70 lik bir düşüş oldu. ben de bugünlerde giriş yapmayı düşünüyodum. şu anki durumun ne kadar devam edeceğine ve alışa geçip geçmeme konusunda bir tavsiyede bulunursanız sevinirim. İyi çalışmalar
meraba hocam. bugün borsa da 1,70 lik bir düşüş oldu. ben de bugünlerde giriş yapmayı düşünüyodum. şu anki durumun ne kadar devam edeceğine ve alışa geçip geçmeme konusunda bir tavsiyede bulunursanız sevinirim. İyi çalışmalar
Piyasalardaki genel resim aşağı bana göre.Kısa vadeli tepkilerde iş yapabilirim derseniz siz bilirsiniz...
Analizlere daha sonra bakayım. Dışarı çıkmam gerekecek bugün. Yalnız şunu hatırlatayım. Yen paritesi göçük. petrol tırmanışa geçmiş. Fazla risk almayın derim.
Yorum