Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • celme
    Katılımcı
    • 31 Temmuz 2008
    • 152

teşekkür ederim
    kuzufun

Yorum

• garip
      Yeni üye
      • 17 Ağustos 2008
      • 26

selam

selam arkadaşlar şu makina takım hakkında bilgisi olan varmı. zarar açıkladı tkrr ,batma riski ne kadar. teşekkür ederim.

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• AYEDAY
          Yeni üye
          • 16 Mayıs 2008
          • 25

Ustat gunaydin.. Imkanlariniz dahilinde ADEL ve FORTIS e bakabilirmisiniz..

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

b.sayardaki sorunları tam çözdük diyorum yine hatalar veriyor.Eklediğim grafikleri ve resimleri göremiyorum. web sayfaları eksik çıkıyor. bana yardım ederseniz sevinirim..

Yorum

• betaserc
                Aktif
                • 09 Nisan 2008
                • 259

betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Hocam, sisteminizde büyük ihtimalle virus veya spyware tarzı programlar var kaspersky'nin en son versiyonunu yükleyin. Bilgisayarınıza full scan yaptırın, hiçbir sorun kalmayacaktır. Eğer sorun devam ederse tekrar görüşelim. Size yardımım dokunursa ne mutlu bana
                Hocam yukarıda yazdıklarımı yapar mısınız?

Yorum

• Penguen
                  Mahdumu Kamil
                  • 02 Mayıs 2008
                  • 1387

Merhaba Simurg Hocam,

Demek bilgisayarla ilgili sorunların teşhis ve tedavisi için CCleaner proğramını kullanıyorsunuz.

İşin ehli insanlar varken bana söz düşmez. Ancak sizin resimleri görüntüleyememe şikayetinize ve aktardığınız donelere bakılırsa Flash Player ve Java sorununuz var.

Kayıp dosya ve proğramları tek tek yeniden yükleyerek sorun aşılabilir. Ancak harcanacak emek ve zamanın sorunu kökten çözeceğinden emin değilim.

Bu durumda son hazırladığınız belgeleri başka bir ortama aktarmanızı ve sorunun başladığı tarihten bir gün öncesine giderek Sistem Geri Yüklemesi yapmanızı öneriyorum.

Kolay gelsin.
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• BEDESTENLİ
                    Aktif
                    • 01 Haziran 2008
                    • 276

sayın penguen yoksa bu cd lere virüs mü yükledin,bilgisayarlar allak bullak olmuş

herhalde kaybolan dosyaları program sayın penguen e gönderiyor..:36_1_13:
                    Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Merhaba Simurg Hocam,

Demek bilgisayarla ilgili sorunların teşhis ve tedavisi için CCleaner proğramını kullanıyorsunuz.

İşin ehli insanlar varken bana söz düşmez. Ancak sizin resimleri görüntüleyememe şikayetinize ve aktardığınız donelere bakılırsa Flash Player ve Java sorununuz var.

Kayıp dosya ve proğramları tek tek yeniden yükleyerek sorun aşılabilir. Ancak harcanacak emek ve zamanın sorunu kökten çözeceğinden emin değilim.

Bu durumda son hazırladığınız belgeleri başka bir ortama aktarmanızı ve sorunun başladığı tarihten bir gün öncesine giderek Sistem Geri Yüklemesi yapmanızı öneriyorum.

Kolay gelsin.
                      Sorunun teşhşisi konusunda aynı fikirdeyim. Sistem geri yüklemesi yaptım bir kaç kez...sistem dosyalarına mı zarar verdim bilmiyorum. sn. prestij latife yapmış, virüs falan yokk..

Yorum

• Timur
                        Tecrübeli
                        • 22 Mayıs 2007
                        • 352

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        b.sayardaki sorunları tam çözdük diyorum yine hatalar veriyor.Eklediğim grafikleri ve resimleri göremiyorum. web sayfaları eksik çıkıyor. bana yardım ederseniz sevinirim..
                        sistemi geri yükleyecektin olmadı mı hocam ?
                        web sayfalarıının eksik çıkmasında antüvirüs programı sebep olabilir internet bağlantısı sebep olabilir explorer sebep olabilir, olabilir de olabilir sistem dosyaları da zarar görmüş olabilir..eğer 6 ay olmuşsa bi fotmat atalı yeniden atmakta fayda var rahatlasın bilgisayar...

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sistemi geri yükleyecektin olmadı mı hocam ?
                          web sayfalarıının eksik çıkmasında antüvirüs programı sebep olabilir internet bağlantısı sebep olabilir explorer sebep olabilir, olabilir de olabilir sistem dosyaları da zarar görmüş olabilir..eğer 6 ay olmuşsa bi fotmat atalı yeniden atmakta fayda var rahatlasın bilgisayar...
                          Kökten çözüm diyorsun yani.

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

Prestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayın penguen yoksa bu cd lere virüs mü yükledin,bilgisayarlar allak bullak olmuş

herhalde kaybolan dosyaları program sayın penguen e gönderiyor..:36_1_13:
                            Hayır efendim bilemediniz.

Rus bilgisayar korsanlarıyla işbirliği yapıp PENPEN adında yeni bir virüs ve ilacını geliştirdim. Virüsten kurtulmak istiyorsanız pamuk ellerinizi cebinize atmanız gerekiyor.

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sorunun teşhşisi konusunda aynı fikirdeyim. Sistem geri yüklemesi yaptım bir kaç kez...sistem dosyalarına mı zarar verdim bilmiyorum. sn. prestij latife yapmış, virüs falan yokk..
                            Sanırım sürekli son yükleme noktasına gidiyor ve bir netice alamıyoruz. En güzeli 17 Ağustos Saat 17:00 itibariyle sabit zamanlı bir yükleme yapalım ve bu dertten kurtulalım.
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• repisidan
                              Katılımcı
                              • 24 Haziran 2007
                              • 73

sn simurg iexplorer /araçlar/internet seçenekleri/gelişmiş sekmesinin altında use jre gibi java seçenekleri var onlar seçilimi bir ona bak, seçili ise aynı yerde ayarları sıfırla seçeneği var. olmas ise javayı tekrar yüklemeyi dene

Yorum

• repisidan
                                Katılımcı
                                • 24 Haziran 2007
                                • 73

dostum birde yine iexplorer da araçlar/internet seçenekleri/güvenlik sekmesindeki ayarları varsayılan yapmayı dene

Yorum

Working...
                                X

Debug Information