teşekkür ederim
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Yorum
-
Hocam yukarıda yazdıklarımı yapar mısınız?betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam, sisteminizde büyük ihtimalle virus veya spyware tarzı programlar var kaspersky'nin en son versiyonunu yükleyin. Bilgisayarınıza full scan yaptırın, hiçbir sorun kalmayacaktır. Eğer sorun devam ederse tekrar görüşelim. Size yardımım dokunursa ne mutlu bana
Yorum
-
Merhaba Simurg Hocam,
Demek bilgisayarla ilgili sorunların teşhis ve tedavisi için CCleaner proğramını kullanıyorsunuz.
İşin ehli insanlar varken bana söz düşmez. Ancak sizin resimleri görüntüleyememe şikayetinize ve aktardığınız donelere bakılırsa Flash Player ve Java sorununuz var.
Kayıp dosya ve proğramları tek tek yeniden yükleyerek sorun aşılabilir. Ancak harcanacak emek ve zamanın sorunu kökten çözeceğinden emin değilim.
Bu durumda son hazırladığınız belgeleri başka bir ortama aktarmanızı ve sorunun başladığı tarihten bir gün öncesine giderek Sistem Geri Yüklemesi yapmanızı öneriyorum.
Kolay gelsin.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
sayın penguen yoksa bu cd lere virüs mü yükledin,bilgisayarlar allak bullak olmuş

herhalde kaybolan dosyaları program sayın penguen e gönderiyor..:36_1_13:Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Sorunun teşhşisi konusunda aynı fikirdeyim. Sistem geri yüklemesi yaptım bir kaç kez...sistem dosyalarına mı zarar verdim bilmiyorum.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba Simurg Hocam,
Demek bilgisayarla ilgili sorunların teşhis ve tedavisi için CCleaner proğramını kullanıyorsunuz.
İşin ehli insanlar varken bana söz düşmez. Ancak sizin resimleri görüntüleyememe şikayetinize ve aktardığınız donelere bakılırsa Flash Player ve Java sorununuz var.
Kayıp dosya ve proğramları tek tek yeniden yükleyerek sorun aşılabilir. Ancak harcanacak emek ve zamanın sorunu kökten çözeceğinden emin değilim.
Bu durumda son hazırladığınız belgeleri başka bir ortama aktarmanızı ve sorunun başladığı tarihten bir gün öncesine giderek Sistem Geri Yüklemesi yapmanızı öneriyorum.
Kolay gelsin.
sn. prestij latife yapmış, virüs falan yokk..
Yorum
-
sistemi geri yükleyecektin olmadı mı hocam ?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
web sayfalarıının eksik çıkmasında antüvirüs programı sebep olabilir internet bağlantısı sebep olabilir explorer sebep olabilir, olabilir de olabilir
sistem dosyaları da zarar görmüş olabilir..eğer 6 ay olmuşsa bi fotmat atalı yeniden atmakta fayda var rahatlasın bilgisayar...
Yorum
-
Kökten çözüm diyorsun yani.Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersistemi geri yükleyecektin olmadı mı hocam ?
web sayfalarıının eksik çıkmasında antüvirüs programı sebep olabilir internet bağlantısı sebep olabilir explorer sebep olabilir, olabilir de olabilir
sistem dosyaları da zarar görmüş olabilir..eğer 6 ay olmuşsa bi fotmat atalı yeniden atmakta fayda var rahatlasın bilgisayar...
Yorum
-
Hayır efendim bilemediniz.Prestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın penguen yoksa bu cd lere virüs mü yükledin,bilgisayarlar allak bullak olmuş

herhalde kaybolan dosyaları program sayın penguen e gönderiyor..:36_1_13:
Rus bilgisayar korsanlarıyla işbirliği yapıp PENPEN adında yeni bir virüs ve ilacını geliştirdim. Virüsten kurtulmak istiyorsanız pamuk ellerinizi cebinize atmanız gerekiyor.
Sanırım sürekli son yükleme noktasına gidiyor ve bir netice alamıyoruz. En güzeli 17 Ağustos Saat 17:00 itibariyle sabit zamanlı bir yükleme yapalım ve bu dertten kurtulalım.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSorunun teşhşisi konusunda aynı fikirdeyim. Sistem geri yüklemesi yaptım bir kaç kez...sistem dosyalarına mı zarar verdim bilmiyorum.
sn. prestij latife yapmış, virüs falan yokk..
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum

Yorum