üstat prkte iyibir kar acıklamıs neden bukadar baskı yiyo sizce teşekkurler
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gözden kaçmış özür dilerim...:(serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam, bugün için soruma cevap yazacaktınız...
olsun... gene de teşekkür ederim... :a55:
Yorum
-
bana sormamışsın ama yorum yorumdur diyerek cevaplayayımumutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozad da ne göruyorsunuz üstad:36_6_3:
bence 5,15 aşması gerekiyor... aşıp üzerinde kalıcı olunca 6,00 üstüne de atacak gibi ;)
Yorum
-
merhaba simurg hoca ben yeni üyelerdenim esems ve silvr hakkında kısa vadede görüşleriniz nelerdir
Yorum
-
Bugün ilk ciddi alımlar geldi.8.60 üzeri alımlar hisseyi 9.50 seviyesine kadar götürebilir.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCLEBİ sürekli izlediğim senetlerden. Epeydir düzeltme aşamasında idi. 8.15 üzerinde kaldığı sürece gözünü yine 9.00 lu hedeflere dikecektir.
Yorum
-
Bugün seansı izleyemedim. İzlmek için önce elektrikler ve internet olması gerekirdi. Malesef iş güzar bir ustanın gazabına geldik kısaca ...
Sorulara kısa kısa yazmaya çalışayım, geçte olsa...
Yorum
-
5.00 üzerindeki alımlar hisse için olumlu. Şu anda düzeltme aşamasında hala. Hissedeki trendde bir bozulma söz konusu değil. 4.95 ve altına gelecek hacimli satışlar gidişatı değiştirebilir buna dikkat edilmeli.umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozad da ne göruyorsunuz üstad:36_6_3:
Yorum
-
usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tkfen i yorumlar mısın.sağlam bir hisse uzun zamandır takip ediyorum...arkadaşlar grafiği hazırladım ekleyemedim bir türlü. Var bugün bir terslik ama çözemedim..matcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tekfen 37 trilyon kar açıklamış ne dersiniz
Yorum
-
bilgisayarda sistem geri yüklemesi yaptım. Bazı sorunlar nedeniyle. Şimdi de açılır pencere engelleyicisi yüzünden upload yapamıyorum. İnternet seneneklerinden ayarlamak istedim bu kez b.sayar bu bölümü açmıyor.Bilen birileri bana yardımcı olursa sevinirim.
Yorum
-
Hocam, sisteminizde büyük ihtimalle virus veya spyware tarzı programlar var kaspersky'nin en son versiyonunu yükleyin. Bilgisayarınıza full scan yaptırın, hiçbir sorun kalmayacaktır. Eğer sorun devam ederse tekrar görüşelim. Size yardımım dokunursa ne mutlu banasimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilgisayarda sistem geri yüklemesi yaptım. Bazı sorunlar nedeniyle. Şimdi de açılır pencere engelleyicisi yüzünden upload yapamıyorum. İnternet seneneklerinden ayarlamak istedim bu kez b.sayar bu bölümü açmıyor.Bilen birileri bana yardımcı olursa sevinirim.
Yorum
Yorum