simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
simurg hocam valla 145 aşılırsa önü açılır gibi gözüküyor ama bir türlü aşamadı 137den maliyetlendim daha aşağıya çekilme olasılığı var mı gubrf ve bagfas hsbc trafından izlemeye alınmış piyasanın üstünde getiri diye ama dün ikisinde de aşağı yönlü hareket var alım fırsatı olabilir mi bu seviyelerden ya da daha aşağı çekilir mi teşekkürler'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
-
-
KEŞKE ÖYLE BİR DURUM OLSAYDI. İŞ YERİNDEKİ TAŞINMA İŞLEMLERİMİZ SÜRÜYOR.İNTERNET BAĞLANTIM YOKTU. GEÇİCİ OLARAK ŞİMDİ KOMŞUDAN ÖDÜNÇ ALDIK...iŞLERİMİ TOPARLAYAYIM ARANIZDA OLACAĞIM...HERKESE BOL KAZANÇLAR.güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tatili bitiremedinizmi daha?:36_1_13:
:7_6_5v:
Yorum
-
bekliyoruz..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKEŞKE ÖYLE BİR DURUM OLSAYDI. İŞ YERİNDEKİ TAŞINMA İŞLEMLERİMİZ SÜRÜYOR.İNTERNET BAĞLANTIM YOKTU. GEÇİCİ OLARAK ŞİMDİ KOMŞUDAN ÖDÜNÇ ALDIK...iŞLERİMİ TOPARLAYAYIM ARANIZDA OLACAĞIM...HERKESE BOL KAZANÇLAR.
:7_6_5v:
allah kolaylık versin...
Yorum
-
-
berkan67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm güneş sigortasının satış aşamasında son gelinen durumu ve hissenin destek ve direnç seviyeleri ile görmesi muhtemel seviyeleri hakkında bilgi verirsenis memnun olrum.
Yorum
-
simurg bey bu hafta sonu izmirin ve manisanın bir kaç küçük köy ve kasabasını ziyaret ettim.Ziyaret sebebim bu köy ve kasbalardaki tarımsal kalkınma kooparatiflerinin bazı sorunlarıydı.
benim buraya taşımak istediğim konu ise bu kooparetiflerin hemen hepsi bağfaş ve ege gübrenin gübrelerini almaları.İlginç olan ise 1 ay önce verilen gübre siparişlerinin tesliminin bayramdan sonra yapılabileceğinin bildirilmesi.Üstelik bu siparişleri teslim etmemelerinin sebebini şirketler piyasanın talebinin fazla olması ve dışarıdan alınan siparişlerin çok fazla olmasını göstermişler.
benim kişisel kanaatim şirketler bu kooparatiflerle olan sözleşmelerinden dolayı zaten kesin müşteri olarak görmeleri.
sizin bu kulaktan dolmada olsa habere yorumunuzu öğrenmek istedim
teşekkürler.
Yorum
-
En son tatile çıkacağını yazmıştı,tatili bitmedi sanırım...halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada mühendis bey sanırım aramızdan ayrıldı doğrumudur ?
Yorum
Yorum