REİS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Diğer köyde en az 10 tane cezam vardır bir çoğunda sayfalardaki spek yandaşları ile ağız dalaşına girdiğim için aldım ama olsun en azından bir çok ky zarardan kurtulmuştur haa güneysuda bu konularda haklıydı.. Ancak cafe borsa muhabette siyasi ve kendisinin yaptığı haksızlıklara cevap verdiğim için de atıldım onlarda haksız.. Eğerki kavga, kötü söz gibi doğru koşullarda uzaklaştırma yapılıyorsa hay hay ancak burda herşey güzel giderken bir diktatör yüzünden aşağılıyıcı bir şekilde hem rencide ediliceksin hemde kovulucaksın bu yakışı kalmaz..
-
teşekkürler pool..seni merak ettik valla. iyi olduğuna sevindim..evet yemek ayarlayacaktım bu haftasonu cumartesi yine fondipleyelim dedik ama bana pek nasip olmayacak gibi..sizler için ayarlamaya çalışırım..pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDetox abi hoş geldin..
Yemek olayını bilmiyordum..if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
tatlı dille halledilecek bir şey yok ortada..pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzen bu sıkıntı büyütülecek bişi değil başkanım gereğini tatlı diliyle halleder.
Olmadı quzunun üzerine makinist abiyi göndeririz bütün işleri ters gider

burası kuzunun gölgesinde kurulmuş bir forumsa ve kuzu buradakilerden ayrıcalıklı haklara sahipse bunu bilelim yeter..
Yorum
-
Bence de abim. Haftaya kalabilir.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmadı bu!
Realist de yok; biz bu işi haftaya erteleyelim.
Yorum
-
anti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKrizgrali derhal buraya gelecek..
Adam saga sola kayiyor. Ama hakkaten hakeden yere kayiyor..
Forumdaki hickimseyi.. hatta karincayi uzmeyecek biri bence..

Gral mı zuhahahahhahahahaaaa

Senide denize çıplak girme fantazisine dahil etmesi lazım

Veya bi gece hastanede kendini bulursan hiç şaşma

Yorum
-
çok özür dilerim..ama bekliyordum açıkcası..bazı problemler var onun için hergün saat 3-4 gibi gidip eşime yardım etmek zorunda kalıyordum..bugün açtığım brent lerin durumuna bile bakmadım henüz..ilk önce foruma girip durumu bildirmek zorunda kaldım...detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmadı bu!
Realist de yok; biz bu işi haftaya erteleyelim.if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
Senin için sorun olacaksa haftaya erteleriz abim.detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler pool..seni merak ettik valla. iyi olduğuna sevindim..evet yemek ayarlayacaktım bu haftasonu cumartesi yine fondipleyelim dedik ama bana pek nasip olmayacak gibi..sizler için ayarlamaya çalışırım..
Yorum
-
detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmadı bu!
Realist de yok; biz bu işi haftaya erteleyelim.
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence de abim. Haftaya kalabilir.
detox yok, realist yok, pool'ün haberi yok
YEMEK HAFTAYA KALDI ARKADAŞLAR. Haftaya mazeret kabul edilmez!Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Benimde haberim yoktu be detox abimm.. haftaya artık sağlık olsun.detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler pool..seni merak ettik valla. iyi olduğuna sevindim..evet yemek ayarlayacaktım bu haftasonu cumartesi yine fondipleyelim dedik ama bana pek nasip olmayacak gibi..sizler için ayarlamaya çalışırım..
Yorum
-
-
bilmiyorum kuzen.. bildiğim tek şey var; kuzu, simurga şuna ceza ver diyor ve cazının süresini kendisi belirliyor.. yani gazmanbabanın bir yazısından rahatsız olup da alttaki ünleme basıp şikayetçi olmuyor..aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSüreli ceza mı verilmiş yoksa süresiz başlanmış mı?
benim fikrim; şu aşamada simurg hoca buraya gelsin ve bize bu forumun kurallarından bahsetsin.. yazılı olan kurallardan bahseetmiyorum.. geçerli olan nedir ? ne değildir ? bu forumda ki herkes eşit değilse ve kuzunun kafasına göre kişilere ceza veriliyorsa biz de ona göre kararımızı verelim..
Yorum
-
Haftaya gayrısız ictima var.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdetox yok, realist yok, pool'ün haberi yok
YEMEK HAFTAYA KALDI ARKADAŞLAR. Haftaya mazeret kabul edilmez!
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok özür dilerim..ama bekliyordum açıkcası..bazı problemler var onun için hergün saat 3-4 gibi gidip eşime yardım etmek zorunda kalıyordum..bugün açtığım brent lerin durumuna bile bakmadım henüz..ilk önce foruma girip durumu bildirmek zorunda kaldım...
Özür dileyecek bir durum yok, belli ki bir zorunluluk var. Haftaya görüşürüz inşallah.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Benim kuzenim sinirlenmiş kim sinir etmiş benim kuzenimiiiiirealist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertatlı dille halledilecek bir şey yok ortada..
burası kuzunun gölgesinde kurulmuş bir forumsa ve kuzu buradakilerden ayrıcalıklı haklara sahipse bunu bilelim yeter..

O quzuyu, guzu şiş yaparım bennnnn kuzenim benimmmm sen hiççç canınıı sıkma
Yorum
Yorum