ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sv. Hpsmj .. Sv. Realist...realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyiki varsınız anti panik hocam
çiçekleriniz de çok güzel olmuşlar 
Denir ya hani guzellikler guzellikleri cagristirir ya da getirir..
Ya da modern terminoloji de "sinerji" yapar.
siz dostlar gercekten bunu tesvik ediyorsunuz..
Tum dostlara ben de cok tesekkur ederim.
Bir aydan az zamanda 200 mesaj demek .. 2000 mesaj icin tum yollar acik demek gibi birsey..
Guzel bir pazar aksami olsun. Kendinize iyi bakin...
Yorum
-
doğru söylüyorsun başkanım.. ben tanımıyorum sadece tv den gördüğüm kadarıyla çok kısır bir bilgiye sahibim.. ama CHP aday gösterirse de seçmekten başka şansımız yok gibi duruyor..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıhk yi tanımıyonuz o yüzden öyle diyorsun bence rte ye oy at daha iyidir
bu tip adamları değüil aym ye cumhurbaşkanlığı okul aile birliğine bile üye seçmemek lazım
Yorum
-
teşekkür ederiz abi.. o sizin güzelliğiniz.. hayırlı akşamlaranti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSv. Hpsmj .. Sv. Realist...
Denir ya hani guzellikler guzellikleri cagristirir ya da getirir..
Ya da modern terminoloji de "sinerji" yapar.
siz dostlar gercekten bunu tesvik ediyorsunuz..
Tum dostlara ben de cok tesekkur ederim.
Bir aydan az zamanda 200 mesaj demek .. 2000 mesaj icin tum yollar acik demek gibi birsey..
Guzel bir pazar aksami olsun. Kendinize iyi bakin...

Yorum
-
realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben almayayım... alana da mani olmayayım

hele ki, en son kuzu faciasından sonra hiç işim olmaz..

Yorum
-
Basganim dusun yani... HK nin baskan oldugu Aym bile rte nin hismina ugruyor..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıhaşim kılıç olmaz
5 para etmeuyen adam
kıytırık sayıştay denetçiliğinden özal sayesinde aym ye üye oldu
üye olduğu tarihte günah diye eve tv sokmayan adamdı
şu ana kadar raportör görüşlerine rağmen onlarca başvuruyu bizzat kendisi reddettirdi
oyların eşit olduğu kararlarda hep hükümet lehine oy kullandı
gralın kelepçesinin hukuk alanında ilk takılması gereken şahıs odur
olurda chp onu desteklerse
akp kimi aday göstermişse onu desteklerim
bunuda burada ilan ediyorum
Hk ki dedigin gibi hukukcu olmayan oraya Ozal zamaninda "yama" yapilmis biri..
Ama rte ne yapip edip orayi da yakinda isgal etmek ve kendi emir kullarini yerlestirmek isteyecektir..
Herkese ve ozellikle muhalefet partilerine hukukun bu son kalesini korumak icin buyuk "gorev" dusuyor..
Aym den sonra yoksa sira " muhalefetinde dizaynina" gelir boyle giderse..

Yorum
-
detan abi,detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFenerbahçemiz bugün itibariyle (matematiksel olarak değil ama istatistiksel olarak) şampiyonluğu garantiledi.
Mutluyuz
bence tur kadıköy de atılmalı
Yorum
Yorum