seçimden sonra yazacak çizecek moral motivasyon kalmadı toparlanma aşamasında insanlar birazda havalardan sulardan herhalde
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBahar mı çarptı acaba herkesi, kimse pek yazmıyor.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıçoğunluk malsız yakalandı çıkışa
yada benim gbi tuhaf kağıtta yakalandı herhalde
Çoğunluk malsızdı veya şort pozisyonundaydı. Morallaer bozuk olmasına rağmen 5 günde 200 sayfa olmuş.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Aleyküm selam, sizlere de bereketli ve hayırlı kazançlar.gazmanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten selamün aleyküm ahali forumdaşlar bereketli kazançlar hayırlı seanslar
Yorum
-
Para kzanamdık demek ki burada kalanların çenesine vurmuş.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇoğunluk malsızdı veya şort pozisyonundaydı. Morallaer bozuk olmasına rağmen 5 günde 200 sayfa olmuş.
Yorum
-
valla benim endeks 25% artarken, 3% düşen kagıdım var. bugun netas biraz tepki verdi onda da zarar 20% ye gerilediayhan53 Nickli Üyeden Alıntıçoğunluk malsız yakalandı çıkışa
yada benim gbi tuhaf kağıtta yakalandı herhalde
şemsiye sever biri olarak hoşuma gidiyor tabi
Yorum
-
ben geç geldim ama gördüğüm kadarıyla yok sabah açılış tahmini yapalım isterseniz seans bitene kadar süresi olsun sabah ilk açılış fiyatı kaç olur
Yorum

Yorum