Tebrikler Ayhan.
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Tebrik
KAPANIŞ TAHMİNLERİ
detox :73.904
YALNIZ EFE : 73.500
anti panik: 73.333,333
ayhan53:73.073,73
chebig : 72.999
aok75: 72.896
detan 72.831
Artı: 72,669
years 72.400
radyolog 72265
cemil59 72.000
years 72.400
Kapanış 73.170,..
3 şanslı numaramdır..Biraz da espri olsun diye bol üçlü yazmıştım ama. Top direkten döndü..
Golü Başganım attı...
Başganım tebrikler..

Yorum
-
pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCümleten merhaba, uzun zamandır Google'da sorun var Detan abi bilgin olsun bendede aynı gecikme mevcut.
Selam pool, geçmiş olsun.
Ben de bana özel bir sorun olmadığını tahmin ediyorum. Google da sorun olsa şimdiye kadar giderirlerdi. Devam ediyor olması aklıma öteki seçeneği getiriyor.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Abi sen ama temkinli ol senin pc'de hertürlü trojan, turuva atı ve bilimum virüslerin hepsi dolaşıyor olabilirdetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam pool, geçmiş olsun.
Ben de bana özel bir sorun olmadığını tahmin ediyorum. Google da sorun olsa şimdiye kadar giderirlerdi. Devam ediyor olması aklıma öteki seçeneği getiriyor.
Yorum
-
Pool üstad..pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTakılamıyorum bu ara işler yoğun bugünde bel fıtığım tuttu sabahdan beri yatıyorum 3 yıldır hiç sorun yoktu ne olduysa ters hareket mi yaptım anlamadım sabahdan beri kilitim..
Fizik tedavi uzmanına görünün derim ama..
Barfiks için kullanılan çocukken ağaçta sallandığımıza benzer bir çubuğu kapı vb ye tutturup,, hergün 5-10 sn ye sallanmak gerekiyor.
Bu şekilde belimizdeki omurgadaki plakalar arasında daha fazla kan dolaşımı oluyor ve omurgadaki baskı yükünü kısa sürede olsa kaldırıyoruz..
Tavsiye ederim..
Yorum
-
Allah korusun ilk bel fıtığı olduğum günlerdeki gibi oldum ağrı kesici falan hak getire yaktı beni iki büklüm oldum, Allah düşmanımın başına vermesin...Hata bende 1 aydır içkiyi abarttım 4 kiloya yakın almışım..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıaynı dert bende var vurdumu 1 hafta yatarım.
rüzgarlı havalara dikkat
Rüzgarla alakası yok be başkanım tamamen kıtırdağı oynattınmı yine başlıyor sinirlere deymeye..
Yorum
-
pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi sen ama temkinli ol senin pc'de hertürlü trojan, turuva atı ve bilimum virüslerin hepsi dolaşıyor olabilir
Yani hedeftesin diyorsun
Bilgisayarlar antivirüs programına emanet, elimden başkası gelmez.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Valla hocam, 4-5 yıllık mevzu zaten ozamanlar 3 ay havuza gittim düzelmişti zaten fizik tedavide onu söylüyor havuzda havuz.. Benimki kilodan ama dediğiniz gibi barfiks şart.anti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPool üstad..
Fizik tedavi uzmanına görünün derim ama..
Barfiks için kullanılan çocukken ağaçta sallandığımıza benzer bir çubuğu kapı vb ye tutturup,, hergün 5-10 sn ye sallanmak gerekiyor.
Bu şekilde belimizdeki omurgadaki plakalar arasında daha fazla kan dolaşımı oluyor ve omurgadaki baskı yükünü kısa sürede olsa kaldırıyoruz..
Tavsiye ederim..

Yorum
-
detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYani hedeftesin diyorsun
Bilgisayarlar antivirüs programına emanet, elimden başkası gelmez.
Aman abi çok fazla dokundurtmadan yola devam derim.. Sonuçta bal tutan parmağını yalıyor..
Yorum
-
pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah korusun ilk bel fıtığı olduğum günlerdeki gibi oldum ağrı kesici falan hak getire yaktı beni iki büklüm oldum, Allah düşmanımın başına vermesin...Hata bende 1 aydır içkiyi abarttım 4 kiloya yakın almışım..
Rüzgarla alakası yok be başkanım tamamen kıtırdağı oynattınmı yine başlıyor sinirlere deymeye..
Pool, ben bel fıtığından ameliyat oldum; sıkıntısını ve yapılması gerekenler iyi bilirim. Ancak öncelikle bir doktorun durum tespiti yapması lazım. Bence ihmal etme doktora git.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Detan abi ameliyat çok sakıncalı diyorlar 1 diskimde kayma var benim doktora gittim zamanında havuz dedi havuzada gittim bitince tekrar göründüm çok ufak bir fıtık olduğu için yapıcak bir şey yok dedi zaten acılarımda yok olmuştu havuzdan sonra..detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPool, ben bel fıtığından ameliyat oldum; sıkıntısını ve yapılması gerekenler iyi bilirim. Ancak öncelikle bir doktorun durum tespiti yapması lazım. Bence ihmal etme doktora git.
Kilodan oldu abi buseferki tahmin edebiliyorum ama geçmez ise bugün yarın el mecbur gidicem.
Yorum
-
Bel fıtığı direk bacağa vuruyor zaten.. Ayaklarını yerden kesiyor adamın.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıdoktora gidip teşhis koydurmadıysa daha sıkıntılı bazen kanal darlığı ve ankilozan spondolitte aynı belirtileri verir.
bana öce bel fıtığı teşhisi koydular
sonraki teşhisde kanal darlığı ve ankilozan spondolitti.
opnlarda tuttumu çok ağrı verir
adamın bacakalrı ile gövdesini biribirinden ayırıyorlar gibi oluyor.
Yorum

Yorum