YAZIC bu aralıkta sıkıştı sanki. Kendisini sıkı takip eden bir dostumuz var mı?
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZIC bu aralıkta sıkıştı sanki. Kendisini sıkı takip eden bir dostumuz var mı?
Takibimde de pek sıkmıyorum
Bence düzeltmesini yaptı, artık yürümesi lazım. Fakat sabah koyduğum grafikteki ELMAS can sıkıcı olabilir.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Gördüm abim elmas grafiğni. Umarım pala paskalya dönüşü bize şaka yapmaz. Ben YAZIC kağıdını yeni izlemeye başlamıştım. Biraz aldım. Az da olsa zarardayım, bende var deiye değil. ama biraz çıkması gerekiyor.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTakibimde de pek sıkmıyorum
Bence düzeltmesini yaptı, artık yürümesi lazım. Fakat sabah koyduğum grafikteki ELMAS can sıkıcı olabilir.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hayrola aokaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBistte şöyle kayış holding diye bir kağıt olsa. Adı da KAYIS olsa.

Yorum
-
Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınarak tutuklanan, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Reza Zarrab'ın röportajına Boydak Holding CEO'su ve TÜSİAD Başkan Yardımcısı Memduh Boydak tepki gösterdi. Sarraf'ın, "200 ton altın ihraç edip Türkiye'ye 25 milyar TL gelir sağladım. Cari açığın yüzde 15'ini ben kapattım" sözlerine sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden gönderme yapan Memduh Boydak, şu tweeti attı:
"Rıza Zerrab'ın, Royal Mobilya isminde bir şirketi var. Acaba burada da ihracat yaparak cari açığa ve Türkiye'ye katkıda bulunuyor mudur!"DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Başkan kayış olmadığı için üzgünmüş. Elimden geldiğince formül yaratmaya çalışıyorum.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayrola aok

Yorum
-
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kuşun ta.... emanuellaaaaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHangisinin?

Yorum
-
Katılıyorum...detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesaja katılıyorum ama buna ilave edilmesi gereken bir cümle daha var: Bir konuyu açarken karşı tarafı tahrik edecek kelime veya ifadelerden kaçınmak lazım. Bu yapıldığında söz hakkı doğar ve tartışma polemiğe dönüşür.
Konuyu kişiselleştirmeksizin gündeme getirmek lazım... Öteki köyde de var böyle tartışmalar.
Orada tartışmalar daha ılımlı havada geçiyor.. Çünkü sert mesajlar hemen siliniyor.. Bence burda da benzer yol izlenebilir..
Çünkü kontrol gerçekten çok zor..

Yorum

Yorum