Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaşadık sırf meslek liseliyiz diye dışladılar bizi.. hayatımzı elimizden aldılar... darbeler dönemi babamın geleceğini elinden aldılar daha kaç kişi ceza çekecek ..... ben haklıysam sende yaşa inşallahainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende meslek liseliyim, dışlanmadım hiç
sende bi sorun var galiba arkadaş... 
yaşadığın hayal dünyasından çık da olanlara gerçekçi bak.... yazık olacak bu memlekete.. körü körüne bir inançla gitme...
Normal meslek liselerinden mezun olanlara zaten iş kapıları sonuna kadar açık.
İmam hatiplilerden bahsediyorsan sana çevremden örnekler vereceğim.
Bir tanesi görüntüleme uzmanı (yani radyolog ama bu forumdaki radyolog değil, onun niki başka), özel bir hastenede çalışıyor. Bugün ayrılsa üç beş yerden iş teklifi alır.
Başka bir tanesi Marmara Üniversitesini bitirdi, özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışıyor. Allaha şükür geliri yerinde, evlendi, ev bakıyor, arabasını aldı, yakında evini de alırsa hiç şaşırmam.
Başka bir arkadaşım tesisat ustası; yanında çalışanlar var, insanlara geçim sağlıyor.
Başkaları da var ama şimdilik aklıma en yakınımdaki üç kişi geldi; biraz daha düşünsem daha bulurum.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaşadık sırf meslek liseliyiz diye dışladılar bizi.. hayatımzı elimizden aldılar... darbeler dönemi babamın geleceğini elinden aldılar daha kaç kişi ceza çekecek ..... ben haklıysam sende yaşa inşallahBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİftira hakedişi olarak kullan sen çektiğiniz sıkıntıları..ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende meslek liseliyim, dışlanmadım hiç
sende bi sorun var galiba arkadaş... 
yaşadığın hayal dünyasından çık da olanlara gerçekçi bak.... yazık olacak bu memlekete.. körü körüne bir inançla gitme...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıkülliyen yalan
sanırım meslek lisesi derken imam hatibi kast ediyorsun
ben 92 yılında kaymakamlık sözlüsüne girdim
119 kişi kazandı sözlüyü tam 79 tanesi imam hatipliydi.
istersen son 25 yılda kaymakamlık ve polis akademisi sınavlarında kaç kişi mesleğe alınmıştır
bilgi edinme yasası kapsamında sor bakalım bu alınanların kaçı imam hatipliymi,ş.
sn tyanali
sadece tartışma yaratmak için bu foruma ve de bu topiğe giriyorsunuz amacınızda bu zaten sizi izlediğimden beriolumlu bir katkıda yapmadınız bence
sadece ortalığa bir laf atıyorsunuz buradaki insanların cumhuriyetçi ve ataürkçü oldujklarını anladınız o lafı atıp kau-yboluyorsunuz
sonra gene gelip gene aynı şey....DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Anti panik: 73 650aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAPANIŞ TAHMİNLERİ (Saat 15.00 de biter)
radyolog: 73.567
detan: 73.469
aok75: 73.389
ayhan53: 73.073,73

Yorum
-
Başka kuyruk acısı var mı tyanali, onu da cevaplayalım.
Bak bir anda üç tane imam hatipli arkadaşımı saydım. Bunlar sıradan arkadaşlar değil, gerçekten arkadaşım. Düşün, benim gibi laik, Atatürkçü bir adamın arkadaşları bunlar. Bugüne kadar İmam Hatipli oldukları için veya düşüncelerinde dolayı hiçbir sorunumuz olmadı. Yanımda çalışan bir adamım vardı, o da imam hatipliydi. 10 seneden fazla yanımda çalıştı, bir gün dışlanmadı. Kendisi emekli oldu, çocukları iş güç sahibi oldu...Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
bizde ötekileştirme mantığı yok abi...detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşka kuyruk acısı var mı tyanali, onu da cevaplayalım.
Bak bir anda üç tane imam hatipli arkadaşımı saydım. Bunlar sıradan arkadaşlar değil, gerçekten arkadaşım. Düşün, benim gibi laik, Atatürkçü bir adamın arkadaşları bunlar. Bugüne kadar İmam Hatipli oldukları için veya düşüncelerinde dolayı hiçbir sorunumuz olmadı. Yanımda çalışan bir adamım vardı, o da imam hatipliydi. 10 seneden fazla yanımda çalıştı, bir gün dışlanmadı. Kendisi emekli oldu, çocukları iş güç sahibi oldu...
Yorum
-
-
-
ee sırtımızın yere gelmemesi lazımayhan53 Nickli Üyeden Alıntıbenim çevremde en az 50 tane imam hatip mezunu müfettiş var
kaymakamlık kadrolaroının %70 i imam hatip mezunlarından seçilmiş durumda
şu anda neredeyse tüm üst düzey bürokratlar ya imam hatip ya ilahiyat fakültesi veya islam enstütüsü mezunu durumda
uçmamız lazım, niye sürünüyoz arkadaş, bunlar okumasını bilmiyor o zaman arkadaş
Yorum
-
-
Doktor hastaya bir kalem ilaç yazar.Günde bir kez alınacak.
Soru 1) Sabah mı alayım akşam mı?
Soru 2) Her öğündemi bir tane alayım?
Soru 3 )Açmı içeyim tok mu içeyim?
Soru 4 )Bu ilacı devamlı mı içecegim?
Soru 5 )Bitince yenisini alayım mı?
Vs Vs VsDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
nasıl yalan meslek liseliler alanları dışında tercih yapabiliyorl armıydı sor bakalım daha geçen yıla kadar ? ben lise 2 ye giderken erbakan'a 28 şubat süreci yaşandı(d8 kurduğu için değil dimi irtica için ahhhh ahhhhhhhhh) hiçbir meslek liseli o kadar yüksek puanlar almamıza rağmen alanımızın dışında tercih yaptırılmadık....... hadi yalan de... sen yalanı tahta gılıca sarı lale ye sorayhan53 Nickli Üyeden Alıntıkülliyen yalan
sanırım meslek lisesi derken imam hatibi kast ediyorsun
ben 92 yılında kaymakamlık sözlüsüne girdim
119 kişi kazandı sözlüyü tam 79 tanesi imam hatipliydi.
istersen son 25 yılda kaymakamlık ve polis akademisi sınavlarında kaç kişi mesleğe alınmıştır
bilgi edinme yasası kapsamında sor bakalım bu alınanların kaçı imam hatipliymi,ş.
Yorum

Yorum