anladığım kadarıyla, 72.000 de kar satışları gelecek.. ytd.
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Hukuk devletine hoş geldiniz..
FLAŞ- Başbakan Erdoğan: (Anayasa mahkemesinin twitter kararı) Bu karara saygı duymuyorum.
ERDOGAN: (CUMHURBASKANLIGI SECIMI) GUL'UN "ARAMIZDA KONUSURUZ" SOZLERINI PAYLASIYORUMSEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
öyle söyleme alpbike dostum.. recep bey balkon konuşmasında, avrupanın özlem duyduğu demokrasi bizde var bizdee demişti..alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHukuk devletine hoş geldiniz..
FLAŞ- Başbakan Erdoğan: (Anayasa mahkemesinin twitter kararı) Bu karara saygı duymuyorum.
ERDOGAN: (CUMHURBASKANLIGI SECIMI) GUL'UN "ARAMIZDA KONUSURUZ" SOZLERINI PAYLASIYORUM
Yorum
-
detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşbakan televizyonda canlı yayında.
Anayasa Mahkemesi'nin kararını beğenmemiş.
Kendine göre hukuk yorumlarına başladı.
Kendisinin ve avanesinin işine gelmeyen neyi beğendi ki bugüne dek....
Yorum
-
detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKSEN 2.54 kapatman şart oldu, kahvemi içip bekliyorum
Dün olmadı, bugün oldu.
Tutmaya devam...Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Oyak Yatırım şirket analizleri
EKGYO: Emlak Konut TOKI’den 1.11mn metrekare arsayı 1.53 milyar TL ödeyerek satın almak üzere bir protokol imzaladığını açıkladı. Açıklamaya göre, şirket İstanbul, Başakşehir’de 9 (547 bin m2), Ankara’da 5(493 bin m2) ve Kocaeli’de 1(73 bin m2) arsayı satın alıyor. Emlak Konut’un yıl sonu itibarıyla 4.2 milyar TL net nakit pozisyonu bulunmaktaydı. Şirketin elindeki arsaların nisbeten daha iyi konumlu olanlarını 1.25x çarpanıyla değerlemekteyiz. Alınan bu arsaların konumlarını göz önünde bulundurarak 1.25x çarpanını kullandığımızda değerlememize etkisinin %6’ya yakın olacağını söyleyebiliriz.
DOAS hisse başına 1.0 TL temettü dağıtımını 8 Nisan tarihinde yapacağını açıkladı. Mevcut hisse fiyatı üzerinden %12 temettü verimi bulunuyor.
ASYAB: SPK ASYAB hisselerinde açığa satış ve kredili alım işlemlerini QIB ile yapılan görüşmeler sonlanıncaya kadar ya da ASYAB hisselerinde yaşanan fiyat/hacim hareketleri normalleşinceye kadar durdurdu. QIB ile yapılan görüşmelerin yeni başladığını düşünürsek kararların 3Ç14’ün ortasına kadar sürebileceğini düşünüyoruz.
http://www.borsagundem.com/hisse-one...09_p319768.htm
Yorum
-
Sözcü @gazetesozcu 2 dk.
Melih Gökçek için şok suçlama! "Seçilsen bile seni vurdururuz..." http://bit.ly/1owOECk
Yorum
-
Üstad çok güzel anladım.. Değersel veri ve miktarsal değil.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu takas oranlarına çok takılmayın.
Nedenini size açıklamaya çalışayım.
İki türlü takas oranı var.
1- Lot bazında
2- Değer bazında
Lot bazında değişim daha gerçekçi sonuçlar verir.
Değer bazında artış ise daha manipülatiftir. Sizin koyduğunuz grafikteki oran ve piyasada genellikle sözü edilen oran değer bazında olanıdır. Değer bazında değişim daha manipülatiftir, zira küçük hisselerin değeri sabit kalırken yabancıların elinde toplanmış olan bazı hisse senetlerinin değerinin artması halinde oransal olarak büyüme gözlenir. Yani bölünen büyümüş ama bölen o kadar büyümemiştir. Zaten büyük bir kısmı ellerinde olan ve endekse etkisi kuvvetli olan birkaç hissenin değerini yükselterek hem takas oranını artmış gibi gösterebilirler hem de VOB'da kolayca spekülasyon yapabilirler.
Sanırım anlatabildim.
Değer şişince yanlış sinyal veriyor..
çok teşekkürler
Yorum
-
CNN Türk â€@cnnturkcom 7 sn.
Başbakan Erdoğan Anayasa Mahkemesi'nin Twitter kararına ateş püskürdü: "Saygı duymuyorum" http://www.cnnturk.com/haber/turkiye...ygi-duymuyorum …
Yorum
-
hayret bir şey yaa.. ne güzel bir gün diyordum gayet de huzurluydum.. başbakanı dinledikçe sinirlerim gerildi iyice.. adam saygı duymuyorum diyor.. çok ilginç gerçekten.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıuysunda kimse zaten ondan herhangi bi konuda saygı beklemiyo.
saygı duymak eğitimle olur ona o eğitimi veren olmamış
Yorum
-
realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayret bir şey yaa.. ne güzel bir gün diyordum gayet de huzurluydum.. başbakanı dinledikçe sinirlerim gerildi iyice.. adam saygı duymuyorum diyor.. çok ilginç gerçekten.
Hukuk tanımaz diktatör daha neler söyleyecek de tepki göreceğini bildiği için söyleyemiyor.
Biz de ona saygı duymuyoruz.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Erdoğan’dan Zaman muhabirine tavsiye
today’s Zaman Gazetesi muhabirinin Avrupa Birliği’nden sorumlu eski Bakanı Egemen Bağış hakkındaki sorusu Başbakan Erdoğan’ı kızdırdı.
Egemen Bağış hakkında iddia edilen ses kaydına ilişkin olarak Erdoğan, Egemen Bağış’ın böyle bir şey yapmadığını, Egemen Bağış’a inandıklarını söyledi.
Cuma namazı kılmadığı dedikodularını da cevaplayan Başbakan Erdoğan, namazları herkesten çok daha iyi bildiğini açıkladı.
Soruları cevaplamasının ardından Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın kulağına “Bu muhabir hangi kurumdan” sorusunu sordu. Yıldız ise Erdoğan’a “Today’s Zaman Gazetesi” muhabiri cevabını verdi.
Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, Today’s Zaman muhabirinine o kurumda fazla durmamasını, yer değiştirmesi tavsiyesinde bulundu.
http://www.borsagundem.com/siyaset-e...iye-583811.htm
Yorum
Yorum