Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErdoğan’dan Zaman muhabirine tavsiye
today’s Zaman Gazetesi muhabirinin Avrupa Birliği’nden sorumlu eski Bakanı Egemen Bağış hakkındaki sorusu Başbakan Erdoğan’ı kızdırdı.
Egemen Bağış hakkında iddia edilen ses kaydına ilişkin olarak Erdoğan, Egemen Bağış’ın böyle bir şey yapmadığını, Egemen Bağış’a inandıklarını söyledi.
Cuma namazı kılmadığı dedikodularını da cevaplayan Başbakan Erdoğan, namazları herkesten çok daha iyi bildiğini açıkladı.
Soruları cevaplamasının ardından Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın kulağına “Bu muhabir hangi kurumdan” sorusunu sordu. Yıldız ise Erdoğan’a “Today’s Zaman Gazetesi” muhabiri cevabını verdi.
Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, Today’s Zaman muhabirinine o kurumda fazla durmamasını, yer değiştirmesi tavsiyesinde bulundu.
http://www.borsagundem.com/siyaset-e...iye-583811.htm
Demek ki yakın zamanda operasyon başlayacak...Adama "yerini değiştir" dediğine göre...
Yorum
-
inlerine girecegiz demiş yani... vay bee...realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErdoğan’dan Zaman muhabirine tavsiye
today’s Zaman Gazetesi muhabirinin Avrupa Birliği’nden sorumlu eski Bakanı Egemen Bağış hakkındaki sorusu Başbakan Erdoğan’ı kızdırdı.
Egemen Bağış hakkında iddia edilen ses kaydına ilişkin olarak Erdoğan, Egemen Bağış’ın böyle bir şey yapmadığını, Egemen Bağış’a inandıklarını söyledi.
Cuma namazı kılmadığı dedikodularını da cevaplayan Başbakan Erdoğan, namazları herkesten çok daha iyi bildiğini açıkladı.
Soruları cevaplamasının ardından Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın kulağına “Bu muhabir hangi kurumdan” sorusunu sordu. Yıldız ise Erdoğan’a “Today’s Zaman Gazetesi” muhabiri cevabını verdi.
Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, Today’s Zaman muhabirinine o kurumda fazla durmamasını, yer değiştirmesi tavsiyesinde bulundu.
http://www.borsagundem.com/siyaset-e...iye-583811.htm
Yorum
-
çok ilginç abi.. gerçekten çok ilginç.. düşünüyorum düşünüyorum bir türlü nasıl oluyorda %45 oy aldığını anlayamıyorum..MAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemek ki yakın zamanda operasyon başlayacak...Adama "yerini değiştir" dediğine göre...
Yorum
-
5 Ağustos 2013 günü karara bağlanan ve aralarında eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, gazeteci Tuncay Özkan ve Danıştay saldırısının faili Alparslan Arslan'ın da bulunduğu 275 sanıklı Ergenekon Davası'nın 16 bin 615 sayfalık gerekçeli kararı 8 ay sonra UYAP'a yüklendi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26141293.asp
Ben sanayide üretimle uğraşıyorum..
müşteriler excel döküman kabul etmiyor..
20-30 sayfa anlatımlı döküman kabul etmiyor. Anında lafı giydiriyorlar.
En fazla birkaç sayfa olacak ve fotoğraf ve çizimlerle konu anlatılacak. Başka türlü kabul etmezler.
Ben olsam bu 16000 küsur sayfa karar yazanları görevi kötüye kullanmaktan yargılatırım..

Yorum
-
realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCNBCe.com â€@CNBCeFinans 4 dk.
Başbakan Erdoğan'ın Merkez Bankası'nın faizi düşürmesi gerektiği açıklamasının ardından dolar/TL 2,14'ü aştıBende cok euro var, artsınayhan53 Nickli Üyeden Alıntıbağımsızlık hak getire
euro aşağı düşsede bmw alsak dedik ama yok olmadı
en kotu eldeki euro larla iş kursak. bu arada franchise konusunda bilgi birikimi veya tanıdıgı olan var mı ?
Yorum
-
bende de 100 dolar var.. biraz artsında bozdurayımhpsmj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende cok euro var, artsın
euro aşağı düşsede bmw alsak dedik ama yok olmadı
en kotu eldeki euro larla iş kursak. bu arada franchise konusunda bilgi birikimi veya tanıdıgı olan var mı ?

Yorum
-
Başbakan "Twitter ticari bir şirkettir. Bunun ürününü alıp almamak herkesin kendi tasarrufundadır. Bunun özgürlükle alakası yoktur." dedi.
Bizimle dalga geçiyor. Yasakladığı, ulaşılamaz ettiği bir şeyi millet nasıl alabilir? Bizim adımıza o tasarrufta bulunuyor ve bunun adına da demokrasi diyor.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
Yorum