TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VIX100
    Tecrübeli
    • 03 Kasım 2011
    • 1945

Endeks dün bir önceki zirve seviyesi olan 91.000 üzerini test ettikten sonra satışla karşılaştı. 88.700-
    91.000 bandı yatay hareket kanalını oluşturuyor. Dünkü kapanış destek seviyelerine yakın gerçekleşti.
    88.700 kanal desteğinden oluşacak tepki hareketi 89.600-89.900 ara direnç seviyelerini geçemezse,
    tekrar 88.700 desteğine yönelim gerçekleşebilir. 88.700 destek seviyesinin kırılması durumunda
    87.500 seviyesi hedeflenebilir. GLOBAL

ÇOH BEĞENDİM
    oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

882XX lerde bugünün dibi bulunmuştur...shorta bugün daha da ekmek yok...
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

90500 lere tepse de cortlasak umudundayım..
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VIX100
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2011
          • 1945

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          90500 lere tepse de cortlasak umudundayım..
          yedirmez artık pala,dohsan bine yazdım zabahnan virmedi,iş işten geçtikayış koptu

Yorum

• AlexanderFuckabulL
            Katılımcı
            • 12 Nisan 2014
            • 190

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sizleri tanımıyorum
            1 hafta yoktuk lakin bu topikte bu tarz yazılar olmadı şimdiye kadar olmamasıda lazım
            ya üslup feğiştirin yada yazmayın burda
            Egelii çok çok haklısın, çok özürlerimi diyerek, saygıyla utancımdam, kafamı zokacak yer bulamıyorum, BAŞüstüne Gomtanım, noolursan sen bize ögret nasıl gonüşaceğamızı. Bizi uyar, hatta tehtid etki, biz öğrenelim. Keşkem ülkemizde senin gibin, herşeyin en doğrusunu bilip, bizim gibinlere en etik, en düzgün, gonuşmasını ve yashaması içing yol ve zopa gösteren dahanda çog vatan evlatları ossada hepimiz senin hayallerindaki gibin züper kişiler ossak. Bu arada RTüküde arada, benim alıntı esprıyıyı Şahanın filmindende çıkarsın bu deyyuslar, bide utanmadan ulusal televizyondan herkeşe çoluk çombalağın önünde bu ezpiriyi yapıyolaryaaaaaaa. Negünlere galdık, memleket elden gitti, yaaa allahlaaaaaalhh yaaaa, herkeşşş düzgün gonuşşunyaaa. Alllahhh alahhhyaaaaaaa.
            haydan gelen huya gider...

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Egelii çok çok haklısın, çok özürlerimi diyerek, saygıyla utancımdam, kafamı zokacak yer bulamıyorum, BAŞüstüne Gomtanım, noolursan sen bize ögret nasıl gonüşaceğamızı. Bizi uyar, hatta tehtid etki, biz öğrenelim. Keşkem ülkemizde senin gibin, herşeyin en doğrusunu bilip, bizim gibinlere en etik, en düzgün, gonuşmasını ve yashaması içing yol ve zopa gösteren dahanda çog vatan evlatları ossada hepimiz senin hayallerindaki gibin züper kişiler ossak. Bu arada RTüküde arada, benim alıntı esprıyıyı Şahanın filmindende çıkarsın bu deyyuslar, bide utanmadan ulusal televizyondan herkeşe çoluk çombalağın önünde bu ezpiriyi yapıyolaryaaaaaaa. Negünlere galdık, memleket elden gitti, yaaa allahlaaaaaalhh yaaaa, herkeşşş düzgün gonuşşunyaaa. Alllahhh alahhhyaaaaaaa.
              Her topiğin belli içerikleri ve üslupları vardır...geniş bir katılımcı olmadığı için her topikte belli gruplar takılır.
              Eğer buraya uymuyorsan kendine başka topik açabilirsin.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

hemşom geçmiş olsun.piyasa görüşlerim şahsımda kalmaya devam edecektir.hiçbir siteye görüş belirtmeme kararımı umarım saygıyla karşılar dostlar.zaten sizlere vermem gereken teknik bilgi sizleri ayakta tutacak kadar yeterlidir görüşündeyim.tekrar hoşça kalın.
                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

garan dansözü vadeliye bu gidişle kafayı yedirmese bari.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

88600 flat
                    abv yaraları yalamaya devam
                    evde olmanın avantajını kullanam 89600 civarı tekrar vurulur cort
                    88850 de longlayıp 89425 filetleyip tekrar açılan crtlar 88850den filetlenerek eve ekran başına dönmenin hazzı yaşandı bugün
                    yarın yukarlardan bidaha vurem cortu

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      topu topu 6 mesajın var
                      yenisin yani
                      kendine topik açabilirsin buranın müşterisi belli yazanı belli
                      o bakımdn saygı gösterceğini düşünüyorum

Yorum

• paradigma
                        Tecrübeli
                        • 19 Haziran 2009
                        • 1088

88850 de longlayıp 89425 filetleyip tekrar açılan crtlar 88850den filetlenerek eve ekran başına dönmenin hazzı yaşandı bugün
                        yarın yukarlardan bidaha vurem cortu
                        tebrikler egelim ..arada sen tatil al , izin falan al bence ...2 gun daha olsa boyle yara falan kalmayacak ..
                        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

hayırlı işler
                          90--90400 bölgesini görüp 87xxxlere düzelip tekrar yukarı yapacağını ve bu işlerin takribi bi hafta süreceğini düşünerek trade etcem
                          bol kazanç

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3005

hayırlı işler
                            90--90400 bölgesini görüp 87xxxlere düzelip tekrar yukarı yapacağını ve bu işlerin takribi bi hafta süreceğini düşünerek trade etcem
                            bol kazanç
                            85 ten umudu kesmişsin müdür.
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

babo altın furuş 4 demiş hehehe.
                              TAKA BIKMIŞ: http://www.hisse.net/forum/showthrea...23571&page=227

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

buralardan short açıyorum hisseciler içiniz rahat olsun,bana dayanamaz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information