egelim buyuk gecmis olsun ....oldukca uzaktayiz ama bilesinki gonlumuz seninle !!!
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
egeli gecmis olsun, hakli direnisinizde ins. kazanirsiniz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherhangi bir konuya her cevap yazılacağında da bu sorular soruluyor.Uzun süredir forumla ilgilenemediğim için forumda yapılan değişikler ve bunların olumsuz sonuçları hakkında hiçbir bilgim bulunmuyor. Alıntı yapmadan cevap verememek gibi bir sorun da rapor edilmiş. Bu gibi sorunlar versiyon güncellemesi ile gelmişse çözümü de aynı yolla olması muhtemeldir. Simurg, bunu çözebilecek teknik yöneticiye ulaşamıyor olabilir.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi bu sorular her mesajımızda karşımıza çıkıyor. Ben de foruma yazmaya çalışan gerizekalıları filtrelemek için bunu yaptınız sanmıştım
Bir de spam mesajları engelleme ihtimali aklıma geldi ama 3-5 kişiyiz zaten ne spamı ne mesajı dedim ondan sonra
Kurtarın bizi şu dertten
Sorulan sorular komple iptal edilmiş. reCAPTCHA yöntemi ile doğrulama seçilmiş. Fakat mesaj yazarken bu doğrulamanın olmaması gerekirdi.
Babo için tanımlanan üye grubu dışında diğer üyeler için mesaj yazma esnasında "Human verification" gerekmiyor. Onu da düzelttim. Şu an mesaj yazıldığında bu sorgulama hala aktif ise mevcut ayarları değiştirerek sorun çözülemiyor.
Yorum
-
Haftasonu sakinliğinden istifade biraz hayata dönelim...
British pathe geçtiğimiz günlerde 100 yıllık video arşivini youtube a yüklemiş. Arşivde atatürk dönemi,cumhuriyetin ilk yıllarından da görüntüler var..
Dünya tarihindeki önemli anlar da var...
Wright kardeşlerin uçuş denemeleri, eyfel kulesinden uçmak için atlayıp yere çakılan amca,yanan zeplin faciası,marliyn abla,arnold amcanın vücud geliştirme yarışmasındaki görüntüleri ve binlerce video..
Dün gece sayısız video izledim...ve ara ara kurcalarım daha.
Size ufak bir hediyem olsun..eski istanbul belgeseli.sene 1960 lar.. İnsanlara bakın ne kadar mutlu ve naifler...balıklara bakın ne kadar büyükler..pelikan besleyen balıkçılar var lemmm... İçinde bulunduğumuz şehri tükettik bitirdik.
Orhan veli beni bu güzel havalar mahvetti derken avareliğin en güzel yaşanacak dönemine atıfta bulunmuş sanırımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Dolar bazinda garantİde %50 pİrİm var yabanci İÇİn azmidir Çokmudur bİlİnmez ama bana Çok 5 mİlyon dolarim 7.5 mİlyon dolar oldu 1 ayda alsam ne kaybetmem ne kazanirimi İyİ dÜŞÜnÜrdÜmoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Attım telisadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüvenç, sana ulaşamıyorum kardeş! arayabilirsen sevinirim.
Kayıpmı ettin leynnn kurtuluş parkı mekan
Yorum
-
VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergörünen pala bizi kıstıracak ,düşerse de diğer vade düşecek,biz de kalanlarla cortlamaya devam ederiz,naapalım
75 üstü kalırsa cort tamamen biter

Yorum
-
-
-
cadı avı değil ama bazılarının da insan içine çıkamaması lazım bunca şeyden sonra.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırdır ya, her yerde cadı avı başlamış
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
öğleden sonraya hazırlık yapıyor olabilir, kafa bile kalkmıyor.
o gün bu gün olsun be,
yarında eşantiyonu olsun...Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Egelim 90400 den açılan shortları nereden verecek acep?
Bana verse verse birkaç yüz daha verip sonra yükselecek gibi geliyor da.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum