TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Teşekküralbica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli iyimisin.....
yatağan işçilerine gazlı müdahale.....
10 kişiden biri bendim gözaltı oldu akşam 6. Da saldılar
Hala angıradayım
Sabah 89 dan flatledim yarin cortu açarım tekrar maliyet iyileşir
Yorum
-
geçmiş olsun kardeşimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür
Hala angıradayım
Sabah 89 dan flatledim yarin cortu açarım tekrar maliyet iyileşirSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Gecmis olsun egelii
HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
egelim geçmiş olsun,egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür
Hala angıradayım
Allah muvaffak etsin kardeşim.
Cuma akşamı kapanışta reverse olim dedim longa, biraz bekledim emir ok mesajı gelmedi kapattım bende, almış.
pazartesi gün boyu longta kalmışım, haberim yok,her çıkışta sövüp sayıyordum.
ekistire gelince gördüm.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Sn egelii, geçmiş olsun.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür
Hala angıradayım
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür
Hala angıradayım
geçmiş olsun egeli.....
haklı mücadelenizde ..yanınızdayız....“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
kardeşim geçmiş olsun. ankara bizde, ne ihtiyacın olursa bekliyorum. dur, arayayım yaw!egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür
Hala angıradayım
Sabah 89 dan flatledim yarin cortu açarım tekrar maliyet iyileşir-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
egelim bu kahpe düzene başkaldırışını destekliyoruz emme lafta kalıyor ,önünde saygıyla eğiliyoruz,gazaan mübarek olsun
paralize olduk cortta,of anam offff
Kısa vadeli düşen kanal içerisinde hareket eden endeks, 89.400 seviyesindeki düşen kanal direncini
kırarak, düşen kanal dışına çıktı. 91.125 seviyesindeki bir önceki tepe noktası direnç olarak takip
edilebilir. Geri çekilmelerde 90.500 ve 89.500 seviyeleri ara destek noktaları olarak izlenebilir. 91.125
seviyesinin geçilmesi durumunda 92.000-92.500 seviyeleri hedeflenebilir. globaloh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Selam gençler benim hedefi zamanında bulduporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam uşaglar,
Hedefim en geç yarına kadar 91300...
oradan duruma göre shortumu açar arkama yaslanırım artık
Bir süre kenardayım... uygun yerden short kollarım...
iyi seanslarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
-
91.350 shortsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhala gidiyor, inanılır gibi değil.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Üstad geçmiş olsun. Haklı davanızda size başarılar diliyorum.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür
Hala angıradayım
Yorum
Yorum