malesef gözüken o .
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
bu durumda dolarıda yerle yeksan edecekler.
2.1275 leri 2.1100'den verdim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
her 2000 puan düşüşte vurursan, tüm servet gider, hedef 74deki dibin altı olabilir bu sefer...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88775 itibariyle longum....her 2000 puanda vuracağım....
Yorum
-
Dolar, cumbaba seçiminden önce 2.8 TLyi görebilir.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu durumda dolarıda yerle yeksan edecekler.
2.1275 leri 2.1100'den verdim.
Yorum
-
dolarda çok adam var hala bekleyen.
zor olabilir.
ayrıca pala seçim öncesi kıyamet kopar algısını hepimize yerleştirdi.
dikkat.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
o seni yakalamış zaten hehehheheheheAlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu palayı bi yakalarsam varyaaaa!!!!
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
400 milyar dolar dis borcu olan bir ulkede mi bunun olmasini bekliyorsunuz??? 2.05 e duserse o da belki...kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolarda beklenti 1.96 ve 1.88 düzlükleri uygun olabilir olmaz diye bişey yok yani dimi hehhehehhe
Yorum
-
cort devam,no way outparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim long acmis .... 89 000 long ..
ahhhhh müdür ahhhh,dolar lönkleri gaptırdın mı?oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Eveeeeeettttt!!! Dohsandoğuzbindoğuzyüzdohsandoğuzuncu şortçu gondikleme festivaline hoşgeldiniiiiiiizzzzzz
))
haydan gelen huya gider...
Yorum
-
kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero seni yakalamış zaten hehehhehehehe

Yakalatmadan yakalanırmı yaw
haydan gelen huya gider...
Yorum
Yorum