kani Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Çok zamandır yorulduk biraz yaw.. Kolaymı böyle ensesinden tutup
boğayı devirmek, ayu için bile zor meşgale..
...
Dünkü youtube inişinde bol alım yazılıydı, tuttuk sildirilmiş bulunduk..
Sembolik kavırma yapabildik, ne hikmetse artık.. Bugün taze short yok
henüz, 84'ler cazipti ancak hayırlısı artık, poz var zaten..
Dow'shorts aşağılara gtc kâr-al yazdık.. That's all..
Yorum
-
ekstrem bir durum olmazsa full poz filet girmiş olacam.nakite düştüm arkadaşlar.yane yeşil bende kaldı şu an için.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
saatlik yapıda nu oluşumuda dikkat çekici.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
borsada fırsatlar bitmez diyerekten.hayırlı cumalar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
kuzu bekliürVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyse guzu emmi corta döndü,biraz nefes alalım yahu
bizde bekleriz hacı abi sıkıntı yok
illa göçecek
dolar al vedi günlük tekrar 2.26 ya gider
Yorum
-
yalnız kaldın....en önemlisi budur.... stoplu ve elin tetikde savruluşunu seyret....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 dende ilave ettik longa amma simdi egeli short , bide ustune kuzu da short , bide eksper de longlari kapadi , tirim tirim titriyorum
Yorum
Yorum