eksperim secimden sonraya short sun dogrumu ?
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
izliyorum....hareketlerine göre karar vereceğim seans sonu....şimdilik şort...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim secimden sonraya short sun dogrumu ?
Yorum
-
düşmeyen borsa icat ettik.buyrun.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka emmi garanti derinlik var mı?
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
84350 ilave short yaptımBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdayanamadık 82700 short
kimseye tavsiye değildir.
kimseyey tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
pala öle bir ballandırdıki yesem şekerim çıkar.iştahtan yutkunmaya başladım.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pala oyunu kullandı sıra vatandaşta.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
pala ne tayip nede başkasına bakar.sadece fırsata bakar.demek istediğim buydu.hatırlarsanız haftayı ikiye bölmüştüm.ilk yarı aşağı ikinci yarı yukarı şimdi olan bu durumun gerçekleşmesidir.manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala tayyipçi mi?
edit. artık akp'li mi demek istemiyorum. akp'ye gönül verenlere saygısızlık oluyor..ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bovespa 200 mov denemiş bugün.yane şu anki durumun seçimle pek alakası yok gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum