TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
inşallah burdayız kardeşimKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn acemiew sizi burda görmek ne güzel artık burdamı yazıcaksınız.
logaritmik bist grafiği 705xx üstünde düşen trendden kurtuluyor
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR YORUMLARIM VE YAZDIKLARIM
Yorum
-
teşekkürlerayhan53 Nickli Üyeden Alıntıbaşka çözüm varmı bakacağım muhtemelen yükleme sitelerindnin bir kısmında boyut seçme düzeneğide vardır
yenileyince sayfayı normale döndü ama sizmi yaptınız onu bilmiyorum
bu şekil güzel olduYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR YORUMLARIM VE YAZDIKLARIM
Yorum
-
hayırlısı olsun,üzüldüm bu iyi aile çocukları paranı çaldı,biz inmeyeceez poz az tabi o yüzden gonuşuyom,paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82750 den flat kol kestim
nooldu birden ortalık güllük gülistanlık mı oldu?oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
KİNGİM,cort devam ediyorum,100 lerden 116 çıkışnda da yakalandım pes etmedim parayı kurtardım,ek teminat varsa dayan,uzun süre bekleyebilir buralarda,kimseden fayda yok,herkes pozitif oldu bir andaKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSu an flat mısınız yoksa tekrar dirençten şort açmayı düşünüyormusunuz.
85 ve 91 den gelirse poz açarım
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
diğer taraftada aynı siteden yükleme yapıyorumayhan53 Nickli Üyeden Alıntımesajın altında düzeltme yazısı olanları ben yaptım
biraz araştırayım nbakayım
geri dönü
ş yaparım
orda normal çıkıyor
hatta biliyorsunuz grafiği tıklayın diye sarı bir bantta oluşuyor grafın üstünde
o şekil hem yer kaplamıyor hem gözü almıyorYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR YORUMLARIM VE YAZDIKLARIM
Yorum
-
sayın abicim öncelikle teşekür edilince veya beğenilince büyüyor F5 veya sayfayı yenileyince düzeliyor ...acemiew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler
yenileyince sayfayı normale döndü ama sizmi yaptınız onu bilmiyorum
bu şekil güzel olduKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
83475 den longları kapadım short yaptımBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83225 den shortları longa çevirdim short kalınmaz bu piyasada dedim
long devam long
kimseye tavsiye değildir
short devam short
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
denemesi bedava başkanım olmazsa kusura bakmayın yanılmışım derim geçerimayhan53 Nickli Üyeden Alıntıbak buda ilginçmiş
doğrumu bu tespit
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum