az bi dinlenmekte fayda var zipot temizlendi.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
karb taban yağlarsa bakarız başka türlü mümkünü yoktir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
akşerrrrrefsizler desteğe devam ediyor,cort devam
bunları destekleyenler ne deyor;
çalsın ama iş yapsın
soysun sanane beni soyuyor......
fabrikan var,müdür atıyosun ,senden çalmaya başlıyor,yukarıdakileri söyleyebilecek misin?
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
sattık almadık ve seyirci olduk.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
unutmayın yarın kıredicileri dökme günüŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
neden düşüyoz hehe.kerizi buldular tabi.daha bu dereden çok sular akar böle olursa.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
artık 77200 destek olmaz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
eksper long diyordu artıkın loVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdibimizde kazan fokurduyor,ekonomi felç,daha zayım mı?eksperin dedüüünü uygulamam lazımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Eveet bu geceye bile short kalamayan gitsin kumayusu olsun felsefesinden
yola çıkarak bugünden kalan %27 küsür short'larla devam.. 2. seans açılışta
77,725 uygun paket az miktar daha kavırma yapmıştık, etti %73 civarı kâr-al.. Şükür..
...
O değilde; taptaze short'çu Recô'yu harbi shortta mı yakaladı yoksa piyasa
bide üstüne üstlük ??)
Neyse boşverelim, ne diyceğimi de unuttum zaten), short kaldık madem hadi olm
bastır Dow affetme bu geceyi de ))...
Yorum
-
Braw DrBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergari t bu geceye bile short kalamayan gitsin kumayusu olsun felsefesinden
yola çıkarak bugünden kalan %27 küsür short'larla devam.. 2. seans açılışta
77,725 uygun paket az miktar daha kavırma yapmıştık, etti %73 civarı kâr-al.. Şükür..
...
O değilde; taptaze short'çu Recô'yu harbi shortta mı yakaladı yoksa piyasa
bide üstüne üstlük ??)
Neyse boşverelim, ne diyceğimi de unuttum zaten), short kaldık madem hadi olm
bastır Dow affetme bu geceyi de ))...
Dün 1650 point bugün 950 point
Yarın bi bodrum yapsrık gari
Hoş daha fazla alabilirmişiz bugün emme nasibül kerim
Yorum
-
selamun aleyküm ...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydin dostlar dunku pasta ya sahip olan varmi ?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum