dohtor gaç pozla yakalandın?3 dene var bende
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hayırlı uğurlu olsun inşaallah ....acemiew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese merhabalar guerra arkadaşın isteği üzerine aranıza katıldım.
bol kazançlarKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
bende sabah saatlık Al verdi ...kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolarda bi terslik var işin rengi bu gün belli olur
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
abi sen nirelerdesin bakem bazen işlerden dolayı görünmüyorsun bayaYALNIZ EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldiniz,az ve öz bir forumdur,hayırlı olsun
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
hoşgeldiniz acemiew ,çalışmalarını diğer tarafta ciddiyetle izlediğimi bilesiniz.acemiew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese merhabalar
guerra arkadaşın isteği üzerine aranıza katıldım.
bol kazançlarŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
gelelim son duruma,pala bir bahar öpücüğü içindedir.erken gelen bahar sizlerinde bildiği gibi çeşitli hastalıklarında habercisidir.bol kazançlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dün şöle bir çalışma yaptım.genel hisselere bakınca neredeyse 80 e yakın 1 tl nominal altında hisse seyirde.aynı zamanda hala düşüşte ısrarlı hisseler mevcutken ani gelen bu hareket bana sadece sıkışmadan kaynaklı sitres boşalması gibi gelmekte.buna ben erken gelen bahar öpücüğünü bundan dolayı demekteyim.ana yön için hala çok erken olup ov ve uv için acele edilmemesi ama kv treyd için temkinli poz ayarı muhtemel olabilir diye düşünmekteyim.bol kazançlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Poz miktarı hallice ancak portföy oranı şükür %30 civarı.. Disiplini bırakmadık..VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdohtor gaç pozla yakalandın?3 dene var bende
Tesadüf demin poz'unda %30'u artıdaydı.. Hatta 82 yakarsa bozup), mevcut
poz'un %64'ünü cüzi bir ortalama kârla kapatabilirim.. Kalır %10 portföy
hacminde zararda short gurubu..
...
Bilâhare 200 tic civarı kârda dün açtığımız taze Dow shortlarımızda destekte..
Yorum
-
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR YORUMLARIM VE YAZDIKLARIM
Yorum
-
çok teşekkürler.bütün alternatifleri veriyoruz.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldiniz acemiew ,çalışmalarını diğer tarafta ciddiyetle izlediğimi bilesiniz.
bunlardan sadece bir tanesini seçme hakkımız var.
bizim seçtiğimiz çıkmayıncada basıyorlar eleştiriyi
neyse inşallah sağlıklı paylaşımlarda bulunuruzYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR YORUMLARIM VE YAZDIKLARIM
Yorum
-
abi belki düşüncelerinize yardımcı olabilir amacıyla bende çorbada tuzum olsun istedim gerçi bunların otomatik gralı var sende ne yaparsın bende böyle haz duyuyorum ..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryön için hala çok erken olup ov ve uv için acele edilmemesi ama kv treyd için temkinli poz ayarı muhtemel olabilir diye düşünmekteyim. .
Ayın 17 sinden 27 sine kadar iş c de ki takas görüntüleri ...

aşağıdaki de aynı tarihlerde GARAN
Yorum

Yorum