eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
senin adına üzüldüm egelim...81 üstüne attığı anda kol keseydin iyiydi...öğleden sonra gaplı açmalarının sebebi bu alışlardan kimsenin kaçamamasını sağlamaktı.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWayyyyy beahh allahtan vade sonu değil
Çalı dibi lazım
umarım az hasarla kurtarırsın...hasarsız çıkmaya çalışırken inat etmeyesin aman.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
şort biriktirme mi ????? 74 den long biriktirirken nasıl olacak o iş anlamadım...VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper agam ,slow trade devam ediyor mu?cort biriktirme? cort devam bu arada
Yorum
-
soyulmadım ama soyamadımda.haftanın ikinci yarısı dedim ağa erken davranınca tökezledim.sisteme ihanet ettim böle bir hareketten zero faydalandım.benden bi nane olmaz bunu pala gösterdi.dostlar şunu eyi bilin sizlere verdiğim macd ve yol indisine kesin uyun.gerisi palavra.o sisteme uyan zaten malı götürmüş olmalı.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Dow shortlar milimetrik ve dakik tam isabet oldu şükür, böyle devam eder
en az 2 gün umarım.. Nasipse haftaya hatta..
Darısı bizt'ik shortlarımızın başına inşallah.. Böyle extrem bir günde hiç
fena günlük maliyet olmadı totalde, kapanışa göre aşağıda kaldı maliyet
doğal olarak), ancak görüntüye göre fazlasıyla memnun kaldım neticeden..
Yarın dışarılar, içeriler, balinalar, dolaresler falan elele biz shortçulara çalışır
belki, why not?? ), zor virajlar dönüyoruz malum belli mi olur basar geçeriz
birazda aşağılara.. Tam 'trade mode on' yarın öbürgün..
İstanbul'da 20, Türkiye'de 12 yılın vadesonu uzlaşmasına 48 saat kaldı..
Benzemez öyle 2 aylık vade sonlarına.., uzlaşmalarına..
Herşeyin hayırlısı..
Yorum
-
Yorum
-
hoşgeldiniz,az ve öz bir forumdur,hayırlı olsunacemiew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese merhabalar
guerra arkadaşın isteği üzerine aranıza katıldım.
bol kazançlar
Yorum
[/QUOTE]

Yorum