pala erken davranıp haftanın ikinci yarısını erken başlattı.balık kaçtı ama sonraki fırsatlara bakacaz artık.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Bindik yine bir alâmete gideyoz valla.. )
81-,750 aralığından yaklaşık 81,5 orti ilave shortlar açtık hayırlısı..
Bunlar trade'lik anlamda tüketmelik taze shortlar güya bakalım,
aslında kalıcı da olurda zor be nası koruycaz bunları hadi olduda
döndü yine vapur diyelim ??
...
Dow'ares 16,370-385 bölgesi başladık uygun mütevazi poz taze shortlara
yine yeniden, yarısı gerçekleşti yarısı bekleyen emir sayılır g.t.c..
Dax-i girl dön artık ).. Gold long- Eur/Usd short takip devam ??, hele
parite short hiç fena durmuyo bakalım..
...
Zor piyasalar, kolay gelsin cümleten..
Yorum
-
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77600 den ilave long
1000 puan aşağıdan maliyet ortalaması yaptım
kimseye tavsiye değildir.81600 den longlar kapandı short yaptımBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78600 long bakalım
kimseye tavsiye değildir.
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
seçim bitti arkadaşlar.pazartesi gerçeklemeler satılr.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
83225 den shortları longa çevirdim short kalınmaz bu piyasada dedimBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81600 den longlar kapandı short yaptım
kimseye tavsiye değildir.
long devam long
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Yorum