bu arada döndüğümüz yer orta bollingerdi
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
350 de geldi mal 500egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83350 ye bi part daha alım girdim lakin 83650 lönküde 83850 ye kapamasını yazdım
açıklayıcı olmuşummu

Yorum
-
ula ben yemekteyken tam beklediğim seviyelere vermiş öğleden sonra uygun yerlerden long kollarım artık. eğer 83 lerin altına vermezse yarın için beklentimi unutmayın
pori demişti dersiniz
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bu şekilde devam edecek olursa dolarda kısa periotta sat sinyali senin lönglerin işine yararegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster350 de geldi mal 500
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
diğer yandan yorum en tehlikeli indikatör olup,görsel eğim ise doğru tespit olmalı bence.tüm dostlara bereketli kazançlar dileklerimle.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dolar son günlerini yaşiüreren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu şekilde devam edecek olursa dolarda kısa periotta sat sinyali senin lönglerin işine yarar
heleki haftalığı 1-2 haftaya sat vercek
aynı anda viob unda haftalığı al veriürki 90 lar gündeme gelür
Yorum
-
bir anımı anlatayım .egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyw.hemşom sağolasın özletme kendini sık sık bekleriz paylaşımlarını
burdura pazara giderdik babam la her hafta gitmemiz şartmı derdim bana ne dese iyi bir hafta pazara getmezsen müşteri bir sonraki hafta yanına bile gelmez...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
doğru demiş...benim baba pazardan alışveriş yaparken hep bellediği satıcılar var...gider 5 dakikada onlardan alır bitirir alıverişinieren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir anımı anlatayım .
burdura pazara giderdik babam la her hafta gitmemiz şartmı derdim bana ne dese iyi bir hafta pazara getmezsen müşteri bir sonraki hafta yanına bile gelmez...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
nasıl düşüncelerinde değişiklik var mı varsa bizlerde öğrenebilecek miyiz...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğleden sonra uygun yerlerden long kollarım artık. eğer 83 lerin altına vermezse yarın için beklentimi unutmayın
pori demişti dersiniz
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
ula 5 dakikada bir fikir mi değişir? 83 leri kırmadıkca longum...85 lere gelirse shorta dönerim bugüneren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl düşüncelerinde değişiklik var mı varsa bizlerde öğrenebilecek miyiz...
Yorum
-
benim gibi maymıun iştahlı olursan dakikadfa değişir fikirler ....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula 5 dakikada bir fikir mi değişir? 83 leri kırmadıkca longum...85 lere gelirse shorta dönerim bugün
Yorum

Yorum