egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
vadeli supot açılışı ciddi dalgalanabilir.supotta açığa dönen işlemlerin olma olasılığı çok ciddi hareketler getirebilir.dikkatli olun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
82 civarı short
Short devam short
Kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
81150 den flat, uzun yok
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
short 675
short devam bakalım
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Dün akşam Çayyolu Behzat'a yemeğe gittim egelii bayım..egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSoğuk arkıdeş bu angıra sis pus
Bakındım etrafa, dolandım sordum soruşturdum, karşılaşamadık sağlık olsun..
Başka zaman inşallah..
Arkadaşlarımda müsait değillerdi dün, öyle bir başıma masa yaptım az efkar dağıttım..
Heryer ekran, cnbc-e kanalı live yurtdışı piyasaları yayınlıyolardı, hem yedim içtim hem
piyasaları izledim yine yeniden enteresan oldu.. )
Yorum
-
[QUOTE=BEéLLrock;552165]Dün akşam Çayyolu Behzat'a yemeğe gittim egelii bayım..
Bakındım etrafa, dolandım sordum soruşturdum, karşılaşamadık sağlık olsun..
Başka zaman inşallah..
Arkadaşlarımda müsait değillerdi dün, öyle bir başıma masa yaptım az efkar dağıttım..
Heryer ekran, cnbc-e kanalı live yurtdışı piyasaları yayınlıyolardı, hem yedim içtim hem
piyasaları izledim yine yeniden enteresan oldu.. )[/Qkadar
Dr um Benice aldılar götürdüler türkü dinlecez diye bade rest.diye bi yere.siteye de yazmayınca irtibstsız kaldık kusura bakma
Behzatın sahip benim arkıdeş eski ve kurt borsecidir portföy yönetiyordu geçen yıla kadar
Yorum
-
Rica ederim egelii.. İyi yapmışsınız, ben Behzat'ın eski yerindende müşterisiymişim dün iyice
hatırladım, o da Yıldız'daydı Bade Rest.'a yakın.. Ekibinden bi kısım personelinden de tanıdım dün..
Yine nasip olur karşılaşır tanışırız inşallah..
Var bi borsacılık belli, sordum hayırdır heryer ekran canlı borsa nedendir diye, normalde müzik kanalı
yayını yapıyorduk sistem bozuldu şimdilik böyle falan gibi bişeyler anlattılar..)
Yorum
-
BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRica ederim egelii.. İyi yapmışsınız, ben Behzat'ın eski yerindende müşterisiymişim dün iyice
hatırladım, o da Yıldız'daydı Bade Rest.'a yakın.. Ekibinden bi kısım personelinden de tanıdım dün..
Yine nasip olur karşılaşır tanışırız inşallah..
Var bi borsacılık belli, sordum hayırdır heryer ekran canlı borsa nedendir diye, normalde müzik kanalı
yayını yapıyorduk sistem bozuldu şimdilik böyle falan gibi bişeyler anlattılar..)
27 ocakta eyleme gelcez toplu o akşamda olabilir
Dün grsmeyi bende çok istiyordum emme nasip
Gönlümüz bir
Yorum

Yorum