Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
matriks kullanıom ben. U30 u günlük açıom...USD diom...Logaritmik diom. cıkıo
kardeş sen beni sabancının oğlumu zannettin kazan dairesin de bir gariban ben
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
gidemiyor bir türlü,gidecekse de tek tabanca için 40 takla atar,açok poza da baksan nafile,85 civarını devirmeden lönke huzur yohhh
gidemiyor değil abi...bi kanal var..onun üstünde kaldıkca sorun yok...83750 de o kanal...her 5 dakikada 5-10 puan yükseliyor..
oralar gelir gelmez bilemem tabi. sonucta bazı seyler pala yaptıktan sonra goruyoz
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
yakın periot radarlarım sizin gibi düşünüyor ama 4h size katılmadığını haykırıyor hayırdır inşaallah ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
o da dolar aşağıya salın ca sana vermekten vaz caydı kardeş
84325 flat ve aynı yerden short
short devam short
kimseye tavsiye değildir.
e be kardeşim acelen ne kaçan bir durum mu var bilmediğimiz bir durumvarsa bize de de ....
ben bilim kardeşimi demek istediğim dakikalık sat vermemiş saniyeliğe mi bakıyor bak abisi kızar yoksa
Yorum