TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

bu arada döndüğümüz yer orta bollingerdi
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

öğleden sonra long açarım sanırım..öğle arası stresi yaşamayam şu dakikadan sonra.
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        83350 ye bi part daha alım girdim lakin 83650 lönküde 83850 ye kapamasını yazdım
        açıklayıcı olmuşummu
        350 de geldi mal 500

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

ula ben yemekteyken tam beklediğim seviyelere vermiş öğleden sonra uygun yerlerden long kollarım artık. eğer 83 lerin altına vermezse yarın için beklentimi unutmayın pori demişti dersiniz

Yorum

• eren@
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2008
            • 2344

350 de geldi mal 500
            bu şekilde devam edecek olursa dolarda kısa periotta sat sinyali senin lönglerin işine yarar
            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

hangi vade olursa olsun işlem yaptığınız zaman dilimi,grafta sola yaslanma varsa kısa devam sağa yaslanma varsada yataya geçinceye kadar uzun poz devam olmalı bence.hemşoma itfaen paylaşmış olayım.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

diğer yandan yorum en tehlikeli indikatör olup,görsel eğim ise doğru tespit olmalı bence.tüm dostlara bereketli kazançlar dileklerimle.
                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bu şekilde devam edecek olursa dolarda kısa periotta sat sinyali senin lönglerin işine yarar
                  dolar son günlerini yaşiür
                  heleki haftalığı 1-2 haftaya sat vercek
                  aynı anda viob unda haftalığı al veriürki 90 lar gündeme gelür

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

eyw.hemşom sağolasın özletme kendini sık sık bekleriz paylaşımlarını

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

eyw.hemşom sağolasın özletme kendini sık sık bekleriz paylaşımlarını
                      bir anımı anlatayım .
                      burdura pazara giderdik babam la her hafta gitmemiz şartmı derdim bana ne dese iyi bir hafta pazara getmezsen müşteri bir sonraki hafta yanına bile gelmez...
                      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

bir anımı anlatayım .
                        burdura pazara giderdik babam la her hafta gitmemiz şartmı derdim bana ne dese iyi bir hafta pazara getmezsen müşteri bir sonraki hafta yanına bile gelmez...
                        doğru demiş...benim baba pazardan alışveriş yaparken hep bellediği satıcılar var...gider 5 dakikada onlardan alır bitirir alıverişini

Yorum

• adalı54
                          Yeni Üye
                          • 19 Ekim 2008
                          • 5

Kolay Gelsin Bol Kazanclar olsun

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            öğleden sonra uygun yerlerden long kollarım artık. eğer 83 lerin altına vermezse yarın için beklentimi unutmayın pori demişti dersiniz
                            nasıl düşüncelerinde değişiklik var mı varsa bizlerde öğrenebilecek miyiz...

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

nasıl düşüncelerinde değişiklik var mı varsa bizlerde öğrenebilecek miyiz...
                              ula 5 dakikada bir fikir mi değişir? 83 leri kırmadıkca longum...85 lere gelirse shorta dönerim bugün

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ula 5 dakikada bir fikir mi değişir? 83 leri kırmadıkca longum...85 lere gelirse shorta dönerim bugün
                                benim gibi maymıun iştahlı olursan dakikadfa değişir fikirler ....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information