hedef 102 bızt30 da,corttan gaçıyoruz düzeltme gelirse,agıllı olun,gaçamazsam öbür vadeden açarım
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
102 bile yavan geliyor desem, aralık ayında çok saçma sapan yerlerde olacaz diye düşünüyorum, ya stratosferde , yada magmada.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef 102 bızt30 da,corttan gaçıyoruz düzeltme gelirse,agıllı olun,gaçamazsam öbür vadeden açarım
yedi düvel bistte bütün kağıtlarda hareket başlaması lazım, grand finale grand zirve yakışır.
vix dayım ne olduki fikrin değişti.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Filet olmamnın dayanılmaz hafifliği...
Zatarsa loröngcü ,alırsa jhortcuyuz...
herkeşe iyi haftalar...haydan gelen huya gider...
Yorum
-
93 lerden 83 lere 2+1 günnük kaydırıkuppak cemilem negüzel olur, dadından yinmez...haydan gelen huya gider...
Yorum
-
yavaş....3000 puvanı görürsen öpde başına koy.....AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster93 lerden 83 lere 2+1 günnük kaydırıkuppak cemilem negüzel olur, dadından yinmez...
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryavaş....3000 puvanı görürsen öpde başına koy.....
Hehehehha, yaw 10 olmasada 7-8 i haketmedikmi yaw, bu jhortçuların çiektği nedir yaw 3000 puan için jhortmu govalanır , zaten zımbırtının nabzı 2000 puan.haydan gelen huya gider...
Yorum
-
-
31£ bızt30 un düşeceee yer,babo abi der,
müdür keşke düşsse de kapansak,ya da bekleriz destek kırarsa
90500-700 gibi en fazla gevşer,yıkıl serrrrrefsiz
91500 destek,kırılmazsa 95 e gider(global)şimdi behlül kaçar,iş var,dünya işleri bitmez
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
yoruma ne hacet geçmişte detaylı anlattığım sistemler saat gibi çalışmakta,azda onlarla bakın derim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
91700 den longa girdik...spotta geçen cumadan kalan gap durduğu sürece long yönlü takılırım. Eksperin 104-105 ler hedefine anlam verememiştim daha önce ama şimcik anladım ve de gidecekse çok acele gitmesi lazım
Bu gap kapandığı anda tekrar short yönlü hedeflerime dönerimSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Eyvallah Dax-i çek paçalardan aşağı, açılışı ile Dow'u daha da etkilersin böyle düşersen..
DowF shortlar şükür iyi..
Öğleden sonra satışlar derin 'devlet..'-pardon piyasa 'laşır tahminen, umarım.. Bizt'ik ,Aralık
rallisini ters yüz etmiş öncü satış piyasası, Mayıs Ayı'nı ıskalamaz tahminen.. Global destekli
inşallah.. Short yönlü trade devam..
Eur/Usd 1,3940 altı-üstü aylık'ta fırsat trade'i piyasası.. Short yönlü cazip tercihen ?? poz
kolluyoruz..
Troll, mroll bize hak getire..)
Hayırlısı bakalım.. Selamlar iyi trade'ler..
Yorum
Yorum