yen mi yemen mi... diyo piyasa...
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
92 olduk... aynı düşüncelere sahibim... günlük ve haftalık da 95- 98,5 rahat gibi görünüyor... gevşeme olursa duruma bakmak lazım.. ne derece bozacak..fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster90 oldu nihayet... günlük ve haftalıkta 95 -100 hala potada bence... buralardan yapılacak olan en fazla long kapama olur kanaatimce.. gevşemelerin kısa vadeli olması ihtimali daha yüksek halen... her durumda aşağı dönüş için, kabaca 92; 94 ; 95 lere çeker öyle bırakır ancak... kesim işini tertemiz yapmadan bırakmaz bu puşt... görebildiklerim bunlar...
şahsen vobla işim yok.. hisseleri de epeyce erken verdik... sadece takip ediyorum...
selamlar...
bu arada eksper ne etti acep... kayıp gene...
Yorum
-
bu 92 civarları önemli bence.. aralıktaki kopuş yerimiz... son bir ataktan sonra bir süre düzeltmeye maruz kalabilir... tamamen kısa vadeli bir değerlendirmedir... bir atak gelirse elimdeki hisseleri (son düzeltmede almıştım, 72 bin civarı) vermek niyetindeyim..
Yorum
-
elimdekileri bende verdim.. bekleyelim bakalım biraz yardırdı gidiyor palafox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu 92 civarları önemli bence.. aralıktaki kopuş yerimiz... son bir ataktan sonra bir süre düzeltmeye maruz kalabilir... tamamen kısa vadeli bir değerlendirmedir... bir atak gelirse elimdeki hisseleri (son düzeltmede almıştım, 72 bin civarı) vermek niyetindeyim..
Yorum
-
usul usul geldiği için henüz izliyorum.. hayırlısı olsunmuratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelimdekileri bende verdim.. bekleyelim bakalım biraz yardırdı gidiyor pala
an itibariyle malı sıfırladım... izlemedeyim..
Yorum
-
eksper hala long müdür tikkat,paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92725 ilk parti shortlari yaptim ..diegri 93425 de
valla ben spota dadandım, maliyet düşürerek değilde , maliyet yükselterek alıyorum.
eks aşkım vardı KORDS
3,75 'tenbaşladım almaya 3,95 ortalamadayım, 5'e kadar alımları tamamlarım, hedefim 10
önceki rallide odun gibi duran bir sürü kağıttan biriydi.
bir kaç ay çökmez diye düşünüyorum buralar.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
evet eksper long o yzuden acmiyordum zaten short... ama daha 3 gun once 87 altiydik ciddi yukseldik ufak bir duzeltmeye oynadim aslinda ..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hala long müdür tikkat,
valla ben spota dadandım, maliyet düşürerek değilde , maliyet yükselterek alıyorum.
eks aşkım vardı KORDS
3,75 'tenbaşladım almaya 3,95 ortalamadayım, 5'e kadar alımları tamamlarım, hedefim 10
önceki rallide odun gibi duran bir sürü kağıttan biriydi.
bir kaç ay çökmez diye düşünüyorum buralar.yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Jzortcu cemaati düzeltme istiyo, sonra hepimiz lönkcüyüz, söz bak, hadi palacım, döndür kafayı aşşağa, gözünün yağını yidiğim.haydan gelen huya gider...
Yorum
-
-
cancan sağol ama birazda üzüleyim faydası olur sevinecek değilim ya,cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbellerock hocam hec uzulme senin oynadigin 10-50 kontrat adamlar gelecek ay ne yapacak cok merak ediyorum.bu kaynagi belirsiz para audi mercedes luks konuta yatirilmis durumda .
son 40 gün en kötü trade'lerimden birini yapmış oldum, gerçekçi olmak lazım..
Bu arada borsa-finans-forex vs. 'oyun' değil ki oynayalım.. Yatırım ve trade
yapılır bu arenalarda, 'oynama' anlamında birşey yok, arasan da bulamazsın ki
denemesi bedava bile değil..)
Gelecek aylarda neler yapacaklarını hepimiz merak ediyoruz elbet ama o kontrat
meselene gelirsek; kimine on zaten elli'den kıymetli, kimineyse elli bile 'hiç'tir zaten..
Herkesin kontratıda parasıda kendinedir, kendincedir.. Ayıptır hem.. Ne alaka o
hesabın anlamadım, anlamakta istemem..
İlaveten kaynağı belirsiz para Renault, Skoda, Fargo as250, çakma konut TOKİ vs.
olarakta yatırılmış durumdadır emin ol ), birim fiyatları yanıltmasın miktar çarpanı
bambaşka olur hülog-yandaş etkili..
Neyse lafı uzattım, sende kusura bakma madem cancan..
Yorum
-
Yorum