Pırşembee gunüynen soldan uçüngbıri gelüüse, ası uzaman bu OküsOğluOkuzundıdından yenmeee, asıgonu Pırşmbye gada butezekGafa tohsanağtılaaadddaaa donüceeem sananeeelaaaaeeeü deeeseee, uzamanaaa gurşunuuuz galmadıydımıydımıderkene festivalikesssozamaaaaan. Unless you are a fuckin machine gun! You gonna be just fine!!!
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
92.4500 shortlar ,
92.7500'den flat, yarına topa girmeye çalışırız artıkın.
Not : Ben bu satırları yazarkene vermeye başlamışta olabilir.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
niye atladin ki sen hemen .. 92450 den bende flat ustten tekrar deniriz ..gerci eksper daha kapamadi shortlari amasonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92.4500 shortlar ,
92.7500'den flat, yarına topa girmeye çalışırız artıkın.
Not : Ben bu satırları yazarkene vermeye başlamışta olabilir.
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
anlaşılan para elini çekinceye kadar işkence devam.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
aga bu gün yoğunum başım kalabalık, başında duramıcam, çökerse longlar çıkarsa şortlarım , yakalarsam tabi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu gün karakolda biter sankim, ya şortçu infazı ya longçu infazıyla.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Paralel düşüş bekliyorum.. En az iki koşulu bile değil, 3'lü paralel hemde..
Pariteyi de katınca Dow'lu Bizt'ikli şöyle.. Lazım..
Geçen piyasa yerine bizi sattı Dow, bu bi seferlikte ihya etsin bari..
Durduğumuz bulunduğumuz yer shortcu için hiç hoş değil, longcuya yarıyo
anca bu bölge ve duruş, hayırlısı bakalım..
İyi trade'ler..
Yorum
-
iş yoğunluğu nedeniyle trade yapamıyorum 91800 mallı cort devamBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParalel düşüş bekliyorum.. En az iki koşulu bile değil, 3'lü paralel hemde..
Pariteyi de katınca Dow'lu Bizt'ikli şöyle.. Lazım..
Geçen piyasa yerine bizi sattı Dow, bu bi seferlikte ihya etsin bari..
Durduğumuz bulunduğumuz yer shortcu için hiç hoş değil, longcuya yarıyo
anca bu bölge ve duruş, hayırlısı bakalım..
İyi trade'ler..
88-86 bölgesine gadar yolu va aq
Yorum
-
bu hafta içi 92.000'leri görür diyor yorumcular...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş yoğunluğu nedeniyle trade yapamıyorum 91800 mallı cort devam
88-86 bölgesine gadar yolu va aq

-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
Yorum