TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Dışarılar haftalık ve/veya aylıkta düzeltme yapacaksa?, ki geçen yaptıkları düzeltme güdük kaldı bu anlamlarda

ve bizde de taze çuval long topluyolarsa bu tip bir beklentiyle, piyasamızda 85-89 binlere bile yolculuk başlatırlar..

Demedi demeyin..

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Yahu yazıyorum ama yorum yapan yok. Böyle olunca diyorum ki yaralanan yok ki yorum yapmıyor.

Burası forum fikir paylaşımı yaptığımız yer. Karşılıklı fikirlerimizle doğruyu bulmaya çalışmalıyız. Ama yorum gelmeden bu nasıl olacak?

Dün 94 den en olmadı 93525 den şort açılmalıydı. 91900 den de longa dönülmeliydi.

Bunları aleni yazmaya gerek olmamalı. Grafik net zaten. Ha anlaşılmazsa sorulur. Soruldukça daha faydalı olur.

babolim gafiklerin çok güzel, tespitlerin mantıklı,ilgiyle takip ediyorum,
      ancak pozunu buradaki arkadaşlar gibi net olarak belirtebilirsen
      (buradan long şuradan şort gibi) çok iyi olur diye düşünüyorum.

saygılar.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• manaw
        havacı
        • 28 Ekim 2011
        • 896

dakikalık, ne idüğü belirsiz, asla yön belirtmeyen grafik..

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

en üst yeşile gider diye beklemiştim.. orada short oğlan short bekleyeceğim.. oradan aşağı inmez de üstüne çıkarsa.. short kapa ve long..

bu son hareket ise garip. 93,1 dibine uygun bir dalga hareketi bulamadım..

Yorum

• Misafir

Dow yaklaşık -700 satıp +400 puan geri aldı son günlerde, zırvasına 300 puan mesafede takılıyo..

Kısa vade kırılım yerlerinde.. Fibonaciabi'nin sevdiği oranlar ve rakamlara yakın..

Vıx falanda tam kıvamında ?? Hacim yapmak isteyen anca oyalanır buralarda..

Yorulduk ordaki shortlarımızdan da bakalım hayırlısı..

Bizde 92,500'e kalan shortlardan yarım take profit emri verdik yine, gerçekleşirse az short pilav kalsın napalım..

Çokla yetinmeyen, daha çoğu hiç bulamaz..

Hayırlı işler, iyi tradeler herkese..

Yorum

• delidayim
              Katılımcı
              • 26 Mayıs 2009
              • 214

başbakanda yumuşama emareleri görüyorum,görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkabilir,ikna kabiliyeti malum.
              long yönü ağır basar gibi gelmeye başladı
              93500 şu an
              yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• manaw
                havacı
                • 28 Ekim 2011
                • 896

beş dakikalık relative strength 30'un altına inmediği için yükseliş devam ediyor diyerek, fiyatlar şöyle şekilleniyor da olabilir..

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  babolim gafiklerin çok güzel, tespitlerin mantıklı,ilgiyle takip ediyorum,
                  ancak pozunu buradaki arkadaşlar gibi net olarak belirtebilirsen
                  (buradan long şuradan şort gibi) çok iyi olur diye düşünüyorum.

saygılar.
                  katılıyorum

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

93300-800 bölgesinden yakalayabilisen tekrar lönk olcen
                    100-106 aralığı hedef
                    direk 105 decennn olmecek

Yorum

• Misafir

Dow da 'Şşşt eller yukarı, hop aşkını sökül.. Bu gece soygun var'.. modunda..

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        93300-800 bölgesinden yakalayabilisen tekrar lönk olcen
                        100-106 aralığı hedef
                        direk 105 decennn olmecek
                        şu analizin beni gülmekten kırdı geçirdi hemşom.direk 105 lafın varya hah o işte.heheh
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Bull Market
                          Tecrübeli
                          • 23 Mayıs 2007
                          • 597

Dün bankalardan şikayetçi olan arkadaşlar, bu iş Ayyıldız team ın işimiş.

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          rezalet yaa,

koskoca işbank kaç saattir çalışmıyor,
                          la bi terse kalsak hayatımız kayacak.
                          hakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          en kısa zamanda bu işbankasından kurtulmam lazım... sistemlerine lale diksinler...

Mehmet Ali Alabora'nın Gezi eylemlerindeki tutumu ve Erdoğan'ın "faiz lobisi" vurgusu İş Bankası'nı hedef tahtasına oturttu...

Gezi Parkı olaylarıyla birlikte Türkiye'deki bankalar siyasi duruşlarıyla gündeme gelmeye başladı.

Özellikle, Başbakan Erdoğan'ın şiddet olaylarından "faiz lobisi"ni sorumlu tutması, gözleri bankalara çevirdi. Hükümete cephe alan bankalar konusunda internette çeşitli söylentiler dolaşırken bugün Ayyıldız TİM adlı hacker grubu sürpriz bir eyleme imza attı.

İŞ BANKASI'NI HACKLEDİLER

Ayyıldız TİM isimli hacker grubu, internette "faiz lobisi" başlığı altında adı geçen bankalardan biri olan İş Bankası'nın internet sitesini hackledi.

http://www.isbank.com.tr'nin serveri tamamen pasif durumda.

Yönetim Açıklama Yaptı

Akşamüstü internet sitesi çöken ve sosyal medyada 'hacklendi' iddiaları dolaşmaya başlayan İş Bankası konuyla ilgili açıklama yaptı. Sorunun genel bir arızadan kaynaklandığı belirtilen açıklamada şöyle denildi, "Bankamız ana sisteminde oluşan genel bir arıza nedeniyle bugün çeşitli kanallarımızda hizmet verilmesinde aksamalar meydana gelmekte olup, arızanın giderilmesi için gerekli tüm çalışmalar sürdürülmektedir. Bu aksaklık için tüm müşterilerimizden özür dileriz."

Anonymous RTÜK'ü hack'ledi

Küresel hacker grubu Anonymous, Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun internet sitesini hack'lediğini duyurdu.

Grubun Türkiye'deki üyelerinin Twitter hesabı @AnonsTurkey'den yapılan açıklamada, "Tango Down | RTUK - Dogrulari yazan medya kuruluslarina ceza verdiniz. Simdi de Anonymous sizi cezalandirdi. http://www.rtuk.gov.tr" VE "TANGO DOWN | RTUKhttp://www.rtuk.gov.tr | Her Dogru Soyleni 9 Koyden Kovamayacaksiniz! #occupygezi #direngeziparki #opTurkey" denildi.
                          Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

günaydın hayırlı işler

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

93500 lönk