Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
1- Bankacılık sektörü düzenlemeleri.(meclise sevkedilmiştüketiciyi koruma Kanunu.... BDDK dan gelebilecek tedbirler. Kredi kartları faiz düzenlemeleri.)(banka bilançoları artık çok tatlı karlarla karşımıza çıkmayacak... başbakan "faiz lobisi" ithamıyla..."nankör kedilere " kızgınlığını ifade etti.... bankaların işi kesinlikle zor artık....)
2- MB faiz düşürmesi ihtimalinin azalması.(belki de....koridorun üst...sınırının yükseltilme ihtimali..)
3- ABD , FED parasal genişlemesinin yavaşlama ihtimali.(19 haziranda... 85 i...75 e düşürme kararı çıkmasını kulakarkası etmeyiniz...)
4- ABD devlet tahvil faizlerinin ve doların yükselme durumu.(10 yıllı ABD faizi cuma akşam +10 puanlık artışla 2,17 den kapandı)
5- Mayıs-haziran...sat....ve...git...durumu..
6- Not artışı beklentisinin bitmesi...
7- en mühimi.......... "Kar cebe yakışır"diyenlerin satıp çıkma istekleri.....
8-Suriye sınırında çatışma ihtimali............?
9-Taksim gezi parkı ........v.b .olaylar......(referandum...?)
10- AK Parti mitingleri...(paza günü...zeytinburnuna....herkes davetli.... )
11-Borsadaki pek çok şirket sahip ve yöneticilerinin başbakan tarafından faiz lobisinden taraf olduklarının düşünülmesi......
12.....
13.....
çıkışı destekleyen argümanlar
1- 18 haziranda...MB nin faizi 0,25 puan düşürme ihtimali....(bırakın düşürmeyi....üst bandı artırma ihtimali var..)
2- Güneydoğudaki çatışmaların azalması/bitmesi...
3- Borsa çok düştü....artık biraz da yükselsin bari...........?(işte...bu argüman....süper... )
4-..............
5-............
EKGYO halka arzının geri çekilmesi..... olumlu mu...olumsuz mu...... olur....? pek bilemedim......
arkalarda kalmasın...dedim...
her türlü itiraz.... makbuldür......
alkışlanır.......
maksat en doğru analize yaklaşma çabası......
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum