gecen hafta sali gunu satisin geldigi yer artik kallavi direnc oldu ustune atmadikca long tutulmaz
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ew 91900 61,8 dönerim haberin olsun diyor. Yada başka bir şey diyor ben yanlış anlıyorumthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla para kazanmak için 40 takla atıyoruz şaşı olmamız da gerekiyorsa onu da yapmak lazım. O grafa bakıp poz açan biri kırılım olduğu bardan sonraki barın açılışı yani 94025 den şort açmış olması lazımdı.
5 dklık grafa bakan ister bu pozun üstüne yatar istersede 5 dklık graftaki formasyondan hedef 1000 puan çok iyidir der ve 1000 puanı alır kenara çekilebilirdi.
Böyle bakınca şaşı bakmak güzel görünüyor

GPS sistemimde 94275 den cuma açlığı longları 93525 den şorta çevirdi. Gazası mübarek olsun

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ben saatliğe bakıyorum abi indikatörler bu şekilde iken long felan açmam kusura bakmasın pala çıkarsada kendi bilir
bu son veriş bozdu görüntüyü pehh
Yorum
-
sabah çıktım para yatırdım 11.30 civarı
94 e gelise long olurum deyüü
12de okula gittim toplantı va dediler pazar falan derken eve geldim demin
vob tarafına gönderen dedim parayı ohooo diür saat 15 ten sona gönderemen zabanan erken gel diür
haliyle bu işler yaklaşık 2bin puan kurtamış vaziyette kafadanda biz akıllanırmıyız
yarın vururum lönkü
Yorum
-
Gürcü sabah bu is buraya kadar dediii hukuksuz davranana gereken yapılacak dediii bende arkada anlaştılar sandım ama burdan öyle görünmüyorMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
muratım süpersin kardeşim, kendim kazanmış kadar sevindim, tebrikler .muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster91,6 kapattım shortları.. 4400 puan geldi..
egelinin ikon unutulmasın unutturmayalım.

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum