Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ne arızası ya bariz müdahale iş çığrından çıktı hemide pazartesi kesin gelen emirleri değiştirmesi için emir veren babalara talimat ları değiştirmeleri için zaman veriliyor 1 saate kadar açılmazsa işlemler bunun adı müdahale kalacak hehehehheheh yürü be skender hukum seçilmişinmi seninmi göster kendini
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
boyle yapa yapa bes kurus kazanamadiniz.....bide dususte longda kaldi cogunuz....birakin ben bilirim demeyi....kimse bilemez....PARA KAZANIN PARA.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
3 ileri gittim cuma 2 geri geldim bu gün,
rte finans piyasalarına resmen kafa atttı, longta duramadım.
sko grafik bilem çizemeyelir, düz grafiğe baksan hiç olayları bilmeden direkt long açılması gerek ama durum ortada.
fukuşima reaktör, yallaf yokul yanardağı geçen dönem doğa bile shorttu,
ama şimdi istikrarsız bir durum var. finans savaşları.
arkadaşlar indilerdeki pozitif durumu bende görüyorum yanlız şu durumda pozitiflik para edermi hislerim nayır diyoor etmez manyaklaşma diyo risk alırım diyen buyursun emme yok dayanamam diyen yallah voltasını alsın
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
arkadaşlar indilerdeki pozitif durumu bende görüyorum yanlız şu durumda pozitiflik para edermi hislerim nayır diyoor etmez manyaklaşma diyo risk alırım diyen buyursun emme yok dayanamam diyen yallah voltasını alsın
Değerli kani,
Hislerin gibi durumlar sebep short kontratlar vardır hani, 'yallah volta' yerine..
115-116 binlerden beri tercihen para basan bi yatırım aracı..
sen öyle zannet.....
tayyip elindeki gücün çeyreğini kullanan adam değil..
o takım oyuncusu....kaptan.....mantığında çalışan biri....cumhurbaşkanlığı önüne geldiğinde...Abdullah Gül2e verebilmiş...bir kişi o.... ama..gri propaganda...seni de... o zanna...getirmiş.....
ABD'deki sistemi...CHP,MHP,BDP masaya koydu..da...AK Parti "HAYIR"...mı...dedi?
Örnek olarak:
türkiyede...450 dar bölge milletvekili, her milletvekili..bir seçim bölgesinden...yani...türkiye 450 seçim çevresine ayrılacak.... + 100 türkiye milletvekili......(partilerin ihtiyaç duyacağı kadrolar için....baraja takılmayan)... biz önermiştik...(ÖNDER İmam-Hatip lisesi Mezunları Derneği olarak, anayasa komisyonuna anayasa teklifi yapmıştık)...
Eğer diğer partiler de..isterse..Ak parti kabul eder.... Her parti...dar bölgede... bölgenin sevdiği adayları aday göstermek zorunda kalacak....
Değerli TALEBE A-YI,
Mezunlar derneğinizin önerisi varmı yine ilgi komisyonlara, 3 haftalık meşhur düşüşümüze dair, bak 4 e giriyo yapın bi teklif..)
Seni çok beğeniriz burda hepimiz ama hocam mezun dernek falan toplanınca o tüzel kişilik altında anayasal öneri mesaisi biraz verimsiz bi iş olur.. Ayran içmeli yemek yemeli dost aile camia sohbeti v.s. olmalı..
Elbet memleket meseleleri ve uzmanlık önerileri olur sohbetine ama teklife dönüştürülüp A.M'ye sunulacak kadar heyecan yapmamalı, yoksa o tabelanın maksadını aşar tüzel kişilik itibariyle anısı kalır bugünlere..)
Sağlıcakla kal sen çok iyisin esprisini yapıyorum girişimci dernek ruhunuzun..
Mezunlar derneğinizin önerisi varmı yine ilgi komisyonlara, 3 haftalık meşhur düşüşümüze dair, bak 4 e giriyo yapın bi teklif..)
Seni çok beğeniriz burda hepimiz ama hocam mezun dernek falan toplanınca o tüzel kişilik altında anayasal öneri mesaisi biraz verimsiz bi iş olur.. Ayran içmeli yemek yemeli dost aile camia sohbeti v.s. olmalı..
Elbet memleket meseleleri ve uzmanlık önerileri olur sohbetine ama teklife dönüştürülüp A.M'ye sunulacak kadar heyecan yapmamalı, yoksa o tabelanın maksadını aşar tüzel kişilik itibariyle anısı kalır bugünlere..)
Sağlıcakla kal sen çok iyisin esprisini yapıyorum girişimci dernek ruhunuzun..
Ayı abeyin pek talebeliği kalmamış, maşallah, anayasa komisyonuna yön bile gösterebiliyorlar dernek olarak, biz gitsek dernekteki arkadaşlarla, hass..tir diye kapıdan kovarlar
Yorum