TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • polat55
    Tecrübeli
    • 09 Temmuz 2011
    • 539

Bu arada kuzu yü göremedim, o da benim gibi epey uğramamış galiba, bilgisi olan var mı?
    Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• dayan
      Aktif
      • 05 Ağustos 2011
      • 382

Başbakan Erdoğan, Taksim Gezi Parkı protestoları ile başlayan olayların faiz lobisine bağladı. Erdoğan 'Bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz' şeklinde konuştu. Başbakan ayrıca borsayı düşürmeye yönelik hareketlerle ilgili olarak 'ümmüğünüzü sıkarız' dedi

Herkes ayağını denk alsın.

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

YİĞİT BULUT ‏@yigitbulutt
        Ben yarin sabahtan itibaren sadece kamu bankalari ile calisacagim...Bu lobilere Halkin gucunu gosterelim...
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• VIX100
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2011
          • 1945

eveeeet,yarın açılış nasssı olacak?diğer bankalara gözdağı virdi ,faize kızdı faiz düşer mi
          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3010

karışmış ortalık gene, bu adam hiç konuşmayaydı longlarımdan emindim,
            şimdi bilemiyorum.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• TALEBE
              A-YI
              • 24 Ekim 2010
              • 1221

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              karışmış ortalık gene, bu adam hiç konuşmayaydı longlarımdan emindim,
              şimdi bilemiyorum.
              kim...biliyor....ki...

yarın
              - 3000 de olabilir....

+ 3000 de.....

ABD 10 yıllıklar...cuma biz kapadıktan sonra...yükseldi.... 2,07 den...2,17 ye vurdu...... bu bile tek başına...(eğer pazartesi de durumunu korursa...) bize etki yapabilir.....
              Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

[QUOTE=sonperde33;486696]karışmış ortalık gene, bu adam hiç konuşmayaydı longlarımdan emindim,
                şimdi bilemiyorum.[/QUOTE

long için 99500 üzeri fiyat lazım geçen hafta denedi de geçemedi salı günü
                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• thebaboli
                  Sistemli Borsacı
                  • 06 Temmuz 2012
                  • 843

MedwiG Nickli Üyeden Alıntı
                  geç oldu ama Cuma Günü net alıcı & satıcı aracı kurumlar :

recoba Nickli Üyeden Alıntı

İyi tatiller...
                  İş yatırıma dikkat. Hem spotu hem vobu almış.
                  I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                  Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• leventaslan
                    Katılımcı
                    • 08 Haziran 2009
                    • 166

GARANTİ de kimseye yaranamadı arkadaş.. GEZİCİ ler boykot etti adamlar çapulcu oldu..bu seferde Tayyip ERDOĞAN hedef yaptı adamları..:-)))
                    Yarın taban olurmu acaba..?
                    https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• leventaslan
                      Katılımcı
                      • 08 Haziran 2009
                      • 166

Neyse borsa şöyle sağlam bi taban olsunda..
                      tabandan long yapıp üstüne yatıyım..longta iyi pozun üstüne yatıyorum ben..
                      Tabanın neresi olduğuda ayrı bi muamma..DOW teorisine göre dip bulmaya çalışacağım.
                      https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• chaotic
                        Yasaklı
                        • 26 Mayıs 2009
                        • 713

Bugün günboyunca dışardaydım. Biraz önce eve geldim.

Başbakan ne açıklama yapmış öyle, Türkiye tarihinde yok böyle birşey. Yarından itibaren kimsenin Koç, Sabancı, Şahenk bankalarında para bırakmaması lazım. Direkt savaş açmış Tayyip Efendi.

Hala şoktayım, böyle birşey olabilir mi ya...

İşin şakası yok arkadaşlar, limit 100000 TLye çıkarıldı biliyorsunuz. Onun üzerindeki paranız için hiçbir şey alamıyorsunuz...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ayu...

basbakan....taban yaptiracak seyler soyledi....75 000 yolundayiz....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

basbakan....konusmasinin borsa bolumu tarihe gecmistir.....

diyorki...

borsayi manupule edip gocerttiniz....yerli zenginlere diyor....ula hani bu borsanin yuzde 70 i yabanci takastaydi....ha ha ha....

o zaman....kim manupule edip cikardi....niye engel olmadin hemserhim.....

diyorki....

tayyip erdogan in borsada parasi yok....AKP li usaglarin parasi yok....

heeee ula.....eeee niye o gaddin yanginsin gardasim.....usaglar barakayi yapma diyor....onu konus....o zaman....

baraka ideolojik....

o barakada bundan 110 kusur yil once 31 mart vakasi diye anilan gerici isyan cikti.....padisahimiz...uluhakan abdulhamit hn bile bu isyana sasirdi....kendi bas islamci...emme isyandan haberder degildi adam....cunki isyani....ittihat ve terakki partisi bu gericilere cikarttirmisti....bunnar kullanilmisti....nitekim....hareket ordusu....selanikten geldi....bu isyani bastirdi....abdulhamid hani....tahtan indirdi....iktidara geldi....

yani...bu baraka yerinde dursaydi....senin onu yikman icabederdi..cunki orada isyani cikaran gericiler kullanilmisti.....yerine....yenisini yapiyorsun....o guzelim yesil alani yokedoiyorsun....biraz tarih okuyun yaw....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

birde bu esad isi neolacak basbakanim...HANI GIDECEK DIYORDUN SEN VE NEO OTTOMAN DAVUT.....bu hezbullah oraya gonderdiginiz al qaideci wahabileri....qusair de tez elden cennete gondermis...

gorunuse gore....esad gitmiyor....senin yerinde saglam degil....

eeeee....norecek simdi bizim neo otytoman davut....yoksa odami gidecek....

biraz tarih okuyun yaw.....

zormu o kadar....yapmiyorum barakayi de.....birak bu suudi seyhleri...qatar seyhlerini...bunnar devlet bile degiller yaw.....bak suriyeyi birakip kactilar...koskoca turkiye cumhuriyetinin bu seyhlerle ne isi var yaw....

ekonomiye don....avrupa birligi uyum yasalarina don....demokratiklesmeye don...halki birbirine dusurme...BU DEVLET HEPIMIZIN....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

niye her yazimda....HUKUM ALLAHINDIR.......diyorum....

bak esad a pardon esed e....ne yaptiysan....aynisi basina geldi....gelecegini aklindan bile gecirmiyordun....

bak borsa gocecek diyordum...herkes miciyla guluyordu....sonuc.....gocuyorrrr.....

cunki....

HUKUM YALNIZCA ALLAHINDIR....

zorla guzellik olmaz....mevlam neylerse guzel eyler....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information