daxın 2011'deki düşüşünü andırıyor biraz sanki.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
böyle düşüş yok yaa buna içilir grafiği açıp pehh
kuzu emminin kazanma formülü hiç full girmiyor anladığım kadarıyla biz beceremiyoruz vurdukca vuruyoruz 100 puanda bir
full+full çekiyoruz olmiiiii
Yorum
-
mesela mayıs uzlaşmasında bir aşşağı daha bekliyip haziran ralli bekliyordum ben full short girmiştim
hhahahhaha nerden biliyosam çok emindim artı gap geldi 24 nisanda öleee girdi komple .) direk ralli oldu
düşük pozda giremiyoruzzz malesef
Yorum
-
ulen ne yakalamışız tepeyi be.delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16 mayıs olmadı 17 mayıs tepe tahminim doğrultusunda,
bugün 17 mayıs zirve etiketini yapıştırıyorum,vatana millete hayırlı ossun.
u100 ü 95000 bekliyodum ama olmadı.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
çok geçmiş olsun levent abi,kısmette varsa yiyosun,gerçi eksper ağamla birlikte uyarmıştık kapa diye neyse
bir de abi o haci dediğin arkadaş sürekli terste,kusura bakma da hiçbişeyden anlamıyor ya da öle denk geldi bize
TEKNİKÇİLER hani endeks boşluk dolduracaktı,hani kızımız olacaktı?75600 sağlam destekti,kırdı döndü üstüne attı,bunların hiçbirinin bi pohtan anladığı yokoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Dow burdan bugün-yarın kapanıştan önce yeni dip yaparsa, ordaki shortları da haftaya taşırım uygun yatırıma büyük ipucu olur,
gerisi daha teknik ve kolay satışlar kalır tahminim o durumda.. Kısmet biraz da.. Dow bu da boru değil..
Kaybeden arkadaşlara sağlık olsun inşallah, para buda neticede.. Çalışıp yine kazanılabilir en azından..
Yorum
-
108den lönklemiştim geçen gün,750 ye geldi stopu uygulamadım,disiplini elden bıraktık,stopa saadık kalmadık,haşıırt diye bir kaydı 106 ya,sonradan jeton düştü 106250 den kapadım,ya kapamasam biriktirmeye devam etseydim?ha döndü ha döner,ya sabır,hesabı 0 layacaktıkoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Yok VIX terste değildir..denk geldi ..
KAMAR gibi yani..oda denk geldi işte..
benimkide denk geldi..hiç bu kadar terste kalmadım bende...bi an insanın aklı duruyor işte..bile bile lades diyorsun..
bak Hacı Ankara'ya yanıma gelmişti..endeks 114,075 iken ilave shortları beraber açtık..ve hava deliği bırakmayacak şekilde shorttuk o gün..
ve o gün söylediği "Bu short 93,000 e kadar durur"demişti..Bende "Ben orayı beklemem 104-105 civarında kapanırım " demiştim..
Baştaki strateji buydu...Ama, akıl duruyor işte..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Ha bide o boşluk doldurma şeysini söyleyen de benim..eğer o boşluk dolmazsa, hakkaten bi pohtan anlamıyorum..:-))
o boşluk beni ısrar ettirdi zaten..boşluğuna koduuumun endeksi.:-)))https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
valla ne desem bos levent bey, aklini aliyor insanin bu ekran hareketleri , idda ediyorum
gun ici hic ekrana bakmadan sade gun sonu hareketlerine bakarak,
la not geldi is bitti , 4 gun ust uste - yemis bu diyip belki rahat aksiyon alinabilirdi,
insanin kendiyle savasmasi gibi garip bi durum.
hacinin vaziyet nasil peki 93 e kadar durabildimi?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
obo tobo tera tabi dedirttirip yapman gerekeni yaptirtmiyor namissiz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Dow'daki bugünkü çıkışın tek işe yarar teselli yanı, VIX ler az serinledi yeni çıkış marjları oluştu oynaklık adına..)
Bizimkinin 108-112 arasındaki bazı hallerine benziyo görüntü olarakta, Dow'un bugünkü hali..
Yarın ola hayrola artık sabah Asyayla başlarlar belki satışa bi turda, kim bile..
Orda da vardır fena genç boğalar, bi kısmıda insider'dan az besili.. Balina palalar iştaha gelmeye görsün..
Yorum
Yorum