Acun yapar mı polis vs halk?, yayınlar o zaman o kanal sektörü long bi proje olur hem..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerinin yardıma ihtiyacı doğdu böylece epey uzun bi aradan sonra, birikim yapar tabi..
Hem tevazu öğretir halk, her kim unutursa yada unutturulmuşsa..
Çok ta corttaysa istifa tehdidi bile yapar günümüz siyasetçileri, hayatta her şeyin hayırlısı neticede buda bizim hükümetimiz halkımız
elalemin değil..
Nasıl istersek öyle seçer tüketir sahiplenir yeniler değişir değiştirir yorar dinlendirir devşirir sever sayar cezalandırır destekler desteklemez, yaşarız..
Demokrasinin, Cumhuriyetin, Kültürün, İslamın gerekleri..
Hayırlı sabahlar forum, çok iyisiniz..
Yorum
-
Keyfi tekzip yapim bitane bari, hazır uyku tutmadı..
Meymeneti yok derken kastettiğim valisi demeliydim, dalmışım yoksa emniyet müdürünün tipini bile hatırlamadım..
Gerçi o da önceki müdürdür yada hep öyle vali bakan yaptılar diye kafası karışıyor insanın..
Hakkaten mevcut müdür medyatik değil sanki fazla.. Neyse hiskablel vuku, şahsını tanımamda valinin
tipi tarzı tavrı biraz öyle buluyorum belkide..
Yorum
-
çok yazılmış çizilmiş,su akar yolunu bulur.ülkemiz karışıklığı sever ve bundan bazıları nemalanmak ister.her zaman sağ duyu galip gelmiştir.boşuna sabahlamışsınız.bendeniz ise inanç zihniyetine hizmet eden siyaste hiç bir zaman pirim vermedim ama çoğunluk kimse saygı duymaktanda geri durmadım.yani siyaset seçimle başlayıp aynı şekilde bitmeliki adı siyaset olsun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Herkes sağduyu yu elden bırakmamalı bencede bu galeyana gelmenin cezasını yine biz çekeriz buraya sivri yazılar yazmadan iki kere düşünmek gerekir bence..
Yorum
-
Altına imzamı atarım..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermanif.... bu şekil de olmaz...bu vatana borcumuz var hepimizin....teyyip meselesi degil bu....ama şimdi bu oyunda köküne kadar tayyipci olurum...kralını tanımam....dış destek var...satılmışlarla işim yok benim....biz sectik getirdik, biz göndermesinide biliriz...
Yorum
-
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCemaate yakın birkaç kişiyi ben de twitterdan takip ediyorum. Pek öyle gelmedi bana. AKPyi eleştiriyorlar, acaba onlar mı başlattı diye bile düşünmeye başladım. Geçen hafta Mustafa Sarıgül de Güleni ziyaret etmiş. İstanbul belediye adayı olacak CHPden.
Yorum
-
Erdoğan'dan Gezi Parkı'yla ilgili açıklama
Başbakan Erdoğan Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurulu'nda konuşuyor.
TOPÇU KIŞLASI'NI YAPACAĞIZ
Mesele kesilen ağaç değil, gelinen nokta ideolojiktir.
Dünyanın neresine giderseniz gidin hükümet toplumsal hareketlere karşı önlem alır.
Hukuk dışı eylem yapmaya kimsenin hakkı yoktur.
Gezi Parkı'nda yapılan çalışmaların Topçu Kışlası'nın yapılmasıyla ilgili alakası yoktur.
Topçu Kışlası'nı yapacağız. Gökten inme bir proje değil.
İFTİRALAR HAVADA UÇUŞUYOR
Sosyal medyada yalan haberler, iftiralar havada uçuşuyor
Bunları ağaçları sallandıracaksın diyenlere sahip çıkan faşistler olduğunu görüyoruz
Medya kuruluşlarının son derece tehlikeli biçimde yayın yaptığını görüyoruz
Polis görevini gerçekten çok zor şartlar altında yapıyor
Aşırı güç kullanımında bakanlığımıza talimat verdik, gereken yapılacaktır
Evinin manzarası bozulacak diye köprü inaşattına itiraz eden için solcu bir protestoya dönüştürdüğünü gördük .
Bu eylemlerin derhal sona erdirilmesini, eylemcilerden rica ediyorum. Muhalefet partilerinden gerilimi tırmandıran söylemlerden uzak durması çağrısı yapıyorum.
KILIÇDAROĞLU TAHRİK İFADESİ KULLANMA
CHP Genel Başkanı’na sesleniyorum
Bugün Kadıköy'de miting yapacakmış, yapsın hakkıdır sorun değil
O mitingde eğer tahrik ifadeleri kullanacak olursan unutma ki bu millet size hiçbir zaman affetmeyecek
Olay miting yapmaksa ben kalkarım onun yüz bin topladığı yerde ben 1 milyon insan toplarım
Taksim projesini yapacağız. Bu meydan İstanbul'u dünyaya çok daha farklı tanıtacaktır.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Başbakan sözünü net söylemiş
100 bin topladıkları yerde ben 1 milyon insan toplarım diyor.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
yaw arkadaşlar ben garanti bankası üzerinden hisse alıp satıyorum bu ay içinde karlı kapadığım tüm hisse pozisyonlarımdan stopaj kesilmiş vergimi geldi borsaya bilgisi olan varmı rica etsem hisse alıp satan herkez bi hesaplarına bakabilirmi detayda kesinti varmı diğer kurumlarlada çalışanlar bi bakıp yayınlarsa bilgilerini memnun olurum sadece mayıs ayında başlamış kesinti özellikle belirtiyorum
geçen levent abi bişeyler yazıyordu bunla alakalımıydı bilmiyorum amaoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Yorum
Yorum