TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • chaotic
    Yasaklı
    • 26 Mayıs 2009
    • 713

Şöyle ironik bir durum da var:

Bu olaylar sonunda Tayyip devrilirse, betoncu Tayyip bir AVM daha yapayım derken beton yüzünden devrilmiş olacak.

Yıllardır söylüyoruz, dışardan borç alıp toprağa gömüyorsun, gelir getirecek şeylere harca diye ama, betoncu betondan başka birşey bilmediği için ısrarla parayı oraya harcıyor. Kanalmış, köprüymüş...

Hükümete yakın biri, ülkeden son 2 haftada 70 milyar dolar çıktı demiş twitterda. Doğruysa olaylar çok planlı. Zor günler bekliyor bizi. Borsayı falan geçtim, temel tüketim malzemelerini bulmak falan bile zor olabilir.

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum ama 70 milyar çıktı ise bu para MBde tutulan bizim dolar mevduatlarımız ile ödenmiştir. Rezerv mezerv kalmamıştır şu an. Bir de bundan sonra gidecek dövizi düşünün. Bir de zorunlu ithalat kalemlerimiz için ihtiyacımız olan dövizi düşünün.

Netice itibariyle olaylar planlı ama kimin işi. Çözmek çok zor şimdilik.

Yorum

• thebaboli
      Sistemli Borsacı
      • 06 Temmuz 2012
      • 843

Lem gün birlik olma günü akıllı olun. Siz burada birbirinize düşerseniz aklı selim davranmazsanız ülkenin geri kalanı ne yapar. Akıllı başlı adamlarsınız.

Siz siz olun mutluyken söz kızgınken cevap üzgünken karar vermeyin
      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• manaw
        havacı
        • 28 Ekim 2011
        • 896

kaizer.. mesajı beğendim ama o zaman daha "gittim eyvallah" diye editlememiştin.. bilgin olsun...

baboli.. son zamanlarda senin yazdıklarını okumaktan büyük keyif alıyorum.. bir nefeste, adamı yormadan okunabilir yazılar yazabildiğin için takdir ediyorum.

Yorum

• manif
          Matematikçi
          • 16 Ağustos 2011
          • 752

baboli eleman bizi de yobazgillerden sandı..
          yazdıklarımızı anlayamadı..
          eksper abiden başta olmak üzere, faşistlikle suçladığı herkesten özür dilemeli..
          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

ah kaizer ah....faşizme ikna etmeye calışmak...hep yanlış kelimeler....haksız ithamlar....

Yorum

• manif
              Matematikçi
              • 16 Ağustos 2011
              • 752

vay aqua...iş diğer illere de sıçradı.. düğmeye kim bastıysa sağlam bastı.
              Ya bu ülkede bir tane yetkili adam çıkıp özür dilesin.
              Bu kadar mı algısı zayıf bu iktidarın?

Yorum

• labtek
                Tecrübeli
                • 11 Ekim 2009
                • 505

Malesef haberler kötü... Gerisini sildim... Nasil olsa okuyacagiz bunlari...
                Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• leventaslan
                  Katılımcı
                  • 08 Haziran 2009
                  • 166

hayır..hiç zayıf değil..herkesinde algısı yerinde manif..

şimdi yarın borsa çöküp, paralar yurtdışına kaçıp ki zaten sıcak paraydı..dolareste uçarsa sorumlu kim? geziparkçılar..bu birinci senaryo.

madem istifa diyorsunuz..ahanda size seçim diyip tekrar iyi bir çoğunlukla seçim alırmıyız..alırız...
                  olası krizi karşılayıp yaralarını sarmak için önümüzde bi 4 yıl yaratırmıyız..yaratabiliriz..bu ikinci senaryo..
                  bi kaç tane daha var tabii..

ama hiç birinde hükümetin gidip, başka bir hükümetin gelişi yok..
                  bu sadece normal zamanda ve normal seçimle olur..
                  https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• labtek
                    Tecrübeli
                    • 11 Ekim 2009
                    • 505

Millet " iki ayyas " cümlesine cok takmis... Bunu dile getirenler cokmus...
                    Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• thebaboli
                      Sistemli Borsacı
                      • 06 Temmuz 2012
                      • 843

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      baboli eleman bizi de yobazgillerden sandı..
                      yazdıklarımızı anlayamadı..
                      eksper abiden başta olmak üzere, faşistlikle suçladığı herkesten özür dilemeli..
                      Manif dediğine katılıyorum. Kaizer mesajları anlayamamış, haksız ve hoş olmayan ithamlarda bulunmuş. Ama bu olanlar canını çok yakmış ve kinlenmiş. Büyük ihtimalle bu öfkesi nedeniyle bunlar olmuş. Mesela Eksper abi büyüklük yaparak tatlı dile uyarmış. Böyle durumlarda birlik olmaya çalışmak daha doğru olur. Yoksa yazdıklarına kesinlikle katılıyorum bence de özür dilemeli.
                      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• manif
                        Matematikçi
                        • 16 Ağustos 2011
                        • 752

valla levent abi, bu olaylar şiddetini arttırırsa borsa neyim 2-3 hafta kapalı kalır.
                        bunlar ekstrem olaylar. bak saat kaç oldu. Bir hükümet yetkilisi çıksın özür dilesin. O şu bu bişi olsun. Hiçbiri yok.
                        Muazzam bir kaosa girdik.
                        Şahsen bu olayın bu kadar büyüyeceğini öngöremedim.
                        Ama bu hafta sonu büyük olaylar olur.
                        Bakalım nasıl normalize olunacak?

Yorum

• leventaslan
                          Katılımcı
                          • 08 Haziran 2009
                          • 166

bişey olmaz manif..
                          açıklama yapmıyorlarsa, kontrolü ellerindedir..ki öyle..
                          yalnız vali panikti ve suratı asıktı..oda , kendi sorumlu olduğu bölgede olaylar olduğu için..çünkü hesabını ona sorarlar..
                          bu olaylar insanları kamplaştırmasın yeter..en tehlikelisi o..
                          benim tek korkum..o kamplaşma..o zaman çok kişinin canı yanar işte..bir sürü masum insanın..

koltukta oturanlara bişey olmaz...koltukta oturan derken, sağında solunda, iktidarında muhalefetinde..hepsini kastediyorum..
                          https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• Bull Market
                            Tecrübeli
                            • 23 Mayıs 2007
                            • 597

Suriyede özgür suriye ordusunu anlayamayanlar

Anlamaktan anlamayada fark vardır sonuçta

Arapa baharı Tunusta 2010 yılında başladığında kim öngörmüştü? neyi anladı çoğu insan?

Ludizm aynı şekilde vahşi kapitalizme karşı işçi sınıfının ayağa kalkışını ve tahakküme karşı özgürlük tutkusudur, ludizm nasıl başladı?

İki tane imam çıkıp astığım astık kestiğim kestik yapamaya devam ederse bi hareket olması kaçınılmazdı aslında, kaçınılmaz sonun başlangıcıydı belkide.

Kriz çıkar Fakirleyebiliriz belki ama Vatan sağolsun.
                            Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• kenanji
                              Katılımcı
                              • 30 Haziran 2009
                              • 136

Pazar günü Kanada'dan gelecek olan müşterimden az önce gelen mail;

We have just heard from a friend in Istanbul that there has been some fairly serious unrest around Taksim. We are a bit worried about coming seeing as the apartment is very close. What are your thoughts?

ne yazayım bilemedim ki. turizmde etkileniyor .

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

etrafımda bu saatte kornalar calıyor....millet ayaklandı....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information