TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • leventaslan
    Katılımcı
    • 08 Haziran 2009
    • 166

Twiter ı takip edin..işi sulandırıyorlar..
    https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• manif
      Matematikçi
      • 16 Ağustos 2011
      • 752

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      etrafımda bu saatte kornalar calıyor....millet ayaklandı....
      aynen abi şu an taksime 40km uzaktayım...
      millet dediğin gibi korna çalıp arabalara doluşmuş gidiyor..
      olaya bak ya..
      grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

maslaktayım ....burası karışmış durumda....inanılır gibi degil....

Yorum

• labtek
          Tecrübeli
          • 11 Ekim 2009
          • 505

Sn. Levent aslan, Toplumda kutuplasma zaten olusmustu. Her seye din acisindan bakarak digerlerini ötekilestirme sonucu zaten BDP haric digerlerini ayni cepheye geirmisti hükümet... Hükümeti degistirebilecek tek gücün asker olduguna inanmislardi . Hic beklemedikleri anda , hic beklemedikleri halk ayaklanmis bulunuyor.. Ajanlarin her biri artik faliyettedir Bu firsati kacirmak istemiyeceklerine inaniyorum. Malesef durum kötü ve hükümetten geri adim gelmiyor. Demek ki bastiracaklarina inaniyorlar. Geri adim atmadan bastirabilmek ! Zor is artik....
          Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• labtek
            Tecrübeli
            • 11 Ekim 2009
            • 505

Bengü tv canli yayin yapiyormus... Ben alamiyorum sahsen...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

cıkıp dahil olacagım....havayı koklayacagım....ugultu büyük.... istanbulda yabancı ajanlar cirit atıyordur şimdi....

Yorum

• labtek
                Tecrübeli
                • 11 Ekim 2009
                • 505

Anlasilan cogumuz sabahciyiz... Carsi fener ve galatasaray ile birlikte polise karsi koyuyorlarmis... Daha neler...

Bir link...http://www.normatif.com/tayyip-erdogani-kacirdilar.html

NIETZSCHE

Yorum

• labtek
                  Tecrübeli
                  • 11 Ekim 2009
                  • 505

Asker polis karsi karsiya diye haber geciyor.... Askere vur emri verimis... Haberlere bakin yaaaa... Bir cok sehirden otobüslerle insanlar istanbul a izmir e ankara ya akiyormus... Korkunc bir gece olacak anlasildi... Hükümetten ses yok malesef...

NIETZSCHE

Yorum

• manif
                    Matematikçi
                    • 16 Ağustos 2011
                    • 752

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Asker polis karsi karsiya diye haber geciyor.... Askere vur emri verimis... Haberlere bakin yaaaa... Bir cok sehirden otobüslerle insanlar istanbul a izmir e ankara ya akiyormus... Korkunc bir gece olacak anlasildi... Hükümetten ses yok malesef...
                    olayın vehametinin farkında değiller.
                    ben yarın ilk iş gidip, tüfek ve fişek alacağım şahsen...
                    neyin ne olacağı belli değil.
                    bu iş çok büyüyecek gibi duruyor.

Yorum

• Bull Market
                      Tecrübeli
                      • 23 Mayıs 2007
                      • 597

Dünya duydu tedbir almayı bile düşünmeye başladı

SEYAHAT UYARISI GELEBİLİR

Psaki, ABD Dışişleri’nin bölgedeki Amerikalıların güvenliğinden kaygı duyup duymadığı konusunda ise “Durumu düzenli olarak takip edeceğiz. Biliyorsunuz gerekli olursa bir bilgilendirme yapıyoruz” diyerek İstanbul’un en turistik bölgelerinden birinde yaşanan olayların tırmanması halinde Amerikalı turistler için Türkiye’ye bir seyahat uyarısı yayınlayabileceklerinin işaretini verdi.
                      Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• Bull Market
                        Tecrübeli
                        • 23 Mayıs 2007
                        • 597

Nasuh Mahruki hastanelik olmuş

Polis helikopterlen taksim de gaz sıkıyomuş vay beeee
                        Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

iclerine girdim....buradaki olaylar cok yogun degil....300 -400 kişilik grub... ceşitli partisel destekli gruplarda var...mhp başta...akp iktidarının toplumu germesinine isyan bayrağını cektik deniyor...vurup kırma yok...demokratik pretesto görüntüsü hakim....evlerdende halk bu gruba destek veriyor....

Yorum

• manif
                            Matematikçi
                            • 16 Ağustos 2011
                            • 752

eksper abi bu hükümetteki adamlar salak mı? .Hükümetin en yetkili ağzının kibirini-gururunu bir kenara koyup muhakkak halktan özür dilemesi lazım. Sanırım o hala cumhuriyet mitinglerinden sonra olduğu gibi bu olaydan da mağduriyet edebiyatı koparmanın derdinde olduğundan şu anda tepkisiz..Ama gecikilen her saat bu ateşi büyütür..Yanlış mıyım abi?

Yorum

• Misafir

Unutmayın finansal sohbetin kralını yapıyosunuz bide burda

Maşallah

e Gülen niye orda duruyo adam bugün taksim civarında olamamış ?

Enteresan ya başbakan ve ekibi shorttaysa ya -30 bin basıp geri almayı deniyosa? Yada

ne bilelim Flat te kalmışsa? Yada ne biliyim yok canım o ve ekibi longdamı yakaladı piyasa yoksa ? )

Allah hepimize sabır akıl fikir ihsan eylesin, inşallah..

Nefis forum ya )..

Yorum

• kenanji
                                Katılımcı
                                • 30 Haziran 2009
                                • 136

Emperyalizm karşıtı sitelerde "ABD'den Taksim gezi parkı protestocularına destek" diye haber yapılımasını..Memleketin insanının "Katil Amerika .... defol" diye sosyal ortamlarda ve ya alanlarda slogan atıp ,bugün bütün gün boyunca " Arkadaşlar CnnInt. olaylarla alakalı fotograf istiyormus , fotografları şu adrese gönderelim" denmesini.... Ocuppygezi etiketiyle yabancı basına ; Guardian Nytimes AssociatedPress Reuters tweetler atılmasını anlayamıyorum . Tabi ulusal kanalda olaylar hakkında haber yapılmamasını hiç anlayamıyorum

Diğer taraftan ; üzerinde, Gezi Parkı'nın Askeri Müze'nin, TRT İstanbul Radyosu binasının, Hilton ve Divan otellerinin olduğu bu alan eskiden bir Ermeni mezarlığının olduğunun bilinmemesi , bilinse bile buna insanlarının gıkının çıkmamasını, şu an üzerine biber gazı yiyen kitlenin bir bölümünün, Diyarbakır'da biber gazı yiyen faili meçhule giden Kürt'leri televizyonda onlarca sene görmesine rağmen gıkının çıkmamasını, cumartesi annelerine vurulan copların haberlerde zamanında standart bir olaymış gibi algılanmasını ; aynı şiddete maruz kalan kişilerin birbirlerine nasıl bu kadar düşman olduklarını da anlayamamıştım

Kamu otoritesinin onyıllar boyunca toplumu "çağdaşlaştırmak" adına yaptığı zulüm sonucu iktidar olanlar , şimdi toplumu " muhafazakar"laştırmaya çalışıyor bunuda anlamıyorum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information