Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Çok önemli bir yüzyılın içindeyiz...Anadolu insanının birbirine kenetlenmesi gereken bir dönemdeyiz..
Bize zarar veren birisi varsa..bu yöneticide olabilir..bunu isyankar bişekilde dillendirmekte hakkımız..
ve bu zarar veren cezalandırılmalı..bedelini ödemeli..
bu zarar veren, seçilmiş kişiyse..bu sandıkta cezalandırılmalı..
Eğer bir Türkiye Cumhuriyeti bu süreçte devam etsin istiyorsak bunu bu şekilde yapmak zorundayız..
şaklabanları bi kenara atmak zorundayız..rant kovalayanları bi kenara atmak zorundayız..
ve..bunu bi futbol müsabakası sananları bi kenara atmak zorundayız..
Cemaate yakın birkaç kişiyi ben de twitterdan takip ediyorum. Pek öyle gelmedi bana. AKPyi eleştiriyorlar, acaba onlar mı başlattı diye bile düşünmeye başladım. Geçen hafta Mustafa Sarıgül de Güleni ziyaret etmiş. İstanbul belediye adayı olacak CHPden.
aynen öyle. tesadüfen 2 gün önce mesaj tv'yi izliyordum. cemaate yakın tv biliyorsunuz. paso rte'yi eleştiriyorlardı. hele olaylardan sonra iyice dosajı arttırdılar.
Hükümet bu olaylardan çıkaracağı dersi çıkarmıştır..çok fazla büyütmemek lazım..
tadında bırakmak lazım..
abartmak işi sulandırmaktır..
bu ülkede seçimle gelen, seçimle gidecektir..öyle olmalıdır..öylede kalmalıdır..
işte en güzel mesaj. bende aynı fikirdeyim. büyüttük.iyi de oldu. ama tadında bırakmak lazım. bir daha böyle kafasına göre kimse karar alamaz artık. ben çoğunluğun partisiyim deyip geri kalanları hakir göremez. ama bu ders şimdilik yeter. fazlası ülkemize zarar verir.kimseye de faydası olmaz.
Hiç bir Türki Cumhuriyetinin başında ki yöneteciler Türk değil zaten hanXX,
Özbekistan'da da şu an Türklere büyük katliam yapılmakta,ama orada da basın tarafından olaylar karartılmakta.
Burada da olduğu gibi,manipüle edilmekte...ve bu halkta da muhakeme yeteneği gelişmediğinden,(ne yazık ki Aziz Nesin'in dediği gibi %60 aptal DEĞİL,ama cahil bırakılarak muhakeme yeteneği elinden alınmıştır)yöneticiler de manipüle edenler tarafından seçtirilmektedir.
Türki Cumhuriyetler de ki durum,kafaları yıllardır kominizmle yıkanan toplumdan çıkan devletler olduğundan,henüz o halklarında muhakeme yeteneklerinin gelişmediğini düşünürsek,Osmanlı'dan bu yana Türk toplumunda da biat ve kullukla,islam adı altında malesef muhakeme yetenekleri gelişmemiştir.Bu tüm Arap topluluğunda da böyledir.Bu yüzden sömürülürler.(gerek petrolleri ellerinden alınarak,gerekse Bush'un Suud'lara 100 milyar dolarlık,silah satmasıyla,gerek 2008 krizinde yine Bush'un,20 dalardan City hissesini bunlara kaktırmasıyla).
Bizde ki olaylar ise,ne zaman ki,Halk,bu rejim değişikliğinin farkına,anca bugün varabildiğinden,bahara benzetebiliriz.(bunu Emperyalistlerin Araplar da yaptığı,Arap baharı ile karıştırmamak gerekir).Ancak bazı partilerimizin yöneticileri,iktidarda ki partiden pek de farklı değildir.Bu yaşananları onun için MHP nin katılıp,katılmaması ya da CHP nin olayı gibi görülmemeli ,bu tamamen halk hareketidir.
yaw arkadaşlar ben garanti bankası üzerinden hisse alıp satıyorum bu ay içinde karlı kapadığım tüm hisse pozisyonlarımdan stopaj kesilmiş vergimi geldi borsaya bilgisi olan varmı rica etsem hisse alıp satan herkez bi hesaplarına bakabilirmi detayda kesinti varmı diğer kurumlarlada çalışanlar bi bakıp yayınlarsa bilgilerini memnun olurum sadece mayıs ayında başlamış kesinti özellikle belirtiyorum
geçen levent abi bişeyler yazıyordu bunla alakalımıydı bilmiyorum ama
ammada yazı yazılmış yaw neyse herkez kasasının detayına baktımı kesinti varmı tayyib ağadan bi bakın lem
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
objektif ho larla palavrasız grafik atalım o zaman Geleceği görenler ve medyumlarla mücadeleye devam...
dow da son durumlar ho lu sistemimissssssssssss
son durumda ilk 21lik serinin altına indi..
15031 rakamındaki ho önemli çünkü 2 yükselişte bu rakamdan güç alarak başlamış..
yükseliş için şartlar belli.. altına indiği hoların üzerine geçmesi.. 21 lik seri... 10 luk seriyi koymadım üstte kaldığı için.. 21lik seri üzeri altı objektif bir yaklaşımdır.. 10 luk seri üzeri altı objektif bir yaklaşımdır..
Yorum