Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dow daki düşüş biz longcular icin iyi oldu... bu düşüş bizi bozmaz.... ama taksim işinin mutlaka hafta sonunda durulması lazım....devam ederse cehenneme döner bu borsa....
dow daki düşüş biz longcular icin iyi oldu... bu düşüş bizi bozmaz.... ama taksim işinin mutlaka hafta sonunda durulması lazım....devam ederse cehenneme döner bu borsa....
Eksper abi bizimki daha geçen gitmedi mi abd ye. Onların savunmacısı 3 kere gelmedi mi 1 ayda. Sence böyle birşey mümkün mü?
Benim fikrim bu olaylar cambaza bak oyunu oynanıyor gibi geldi bana.
Show tv cinere satılmış diyorlar bununla alakası olabilir mi?
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Eksper abi bizimki daha geçen gitmedi mi abd ye. Onların savunmacısı 3 kere gelmedi mi 1 ayda. Sence böyle birşey mümkün mü?
Benim fikrim bu olaylar cambaza bak oyunu oynanıyor gibi geldi bana.
Show tv cinere satılmış diyorlar bununla alakası olabilir mi?
baboli bu işin sonu .ok aga..
iş çığırından çıkmak üzere, takip edebildiğim kadarıyla.
şu anda orada eylem yapan en az 3 arkadaşım var.
ve düğün bayram havasındalar.
tayyibin işini bitirdilerse bu başlayan hareket ülkemize büyük zarar verir....bu şekilde olmamalı yazık....halkın bir şekilde kendine gelmesi sağlanmalı...bunun sonu chp yede yaramaz...acil cıkıp bişeyler yapması lazım...ateşle oynanıyor...
Bu olay Tayyipi bitirmezki exper.
ayrıca bu ülkenin bir devlet geleneği var..bir mısır veya bir tunus değil burası..
bi kaç gün sonra sağduyulu olanlar uyanırlar ve çekilirler kenara..ortada sadece marjinal gruplar kalır..onlarda sorun değil zaten..
şu olaylarda içimi acıtan tek olay..masum bi şekilde protesto yapmak isteyen zavallı gençlere oldu...onunda içine ettiler yanii..
yazık..çok yazık..bizlerde zamanında yaşadık bu provakosyanları..
valla eksper abi, bu işin bu şekilde olacağı belliydi te ne zamandan..Ama ben bir mısırlı,tunuslu,libyalı gibi emperyaller tarafından kullanılmak istemiyorum.
yazık çok yazık. bir tanesi de çıkıp halkı sukunete davet etmiyor. hayırlısı demekten başka birşey söyleyemeyeceğim.
Bu hükümet krizle geldi..giderkende ancak krizle gider..
bu tür olaylarla gitmez..bu tür olaylar güçlendirir sadece..bizim insanımız bu gaza gelmeyecek..iki gün sonra ortalık sakinleşecektir..
olan şu anda ordaki 3-5 masum insana oldu işte..ona üzülüyorum ben..onlar iyi niyetliydi çoğu..
valla abi bu iş öyle basit bir eylem gibi gözükmüyor.
ve her ne hikmetse, yayın ambargosu var.
artık vali mi olur, başbakan mı olur, yoksa cumhurbaşkanı mı olur, her kim duyarlı ise derhal müdahil olmalı...
yarın çok geç olacak bunlar kör mü?
Ben yazdıktan sonra Manif yazmış..aynı düşünce..
bu ülkede ortalama çoğunluk, onlar gibi kullanılmak istemez..
Gazi olaylarını hatırlayın..alevileri ayaklandırmak istediler..ama aleviler sağduyulu çıktılar..gaza gelmediler..olaylar orası ile sınırlı kaldı..
buda öyle olacak...
inşallah sağduyu kazanır...bizim halkımız eskisi gibi değil aslında ...oynanan oyunu kavramaları lazım...bu harekete emperyallerde büyük destek veriliyor canımı sıkan o...körükleme büyük...
inşallah sağduyu kazanır...bizim halkımız eskisi gibi değil aslında ...oynanan oyunu kavramaları lazım...bu harekete emperyallerde büyük destek veriliyor canımı sıkan o...körükleme büyük...
maşşallah norveç tvsini şu anda 180bin kişi izliyor..
ama görüntüde tıkanma vs. yok...
offf offf kumpasa bak sen.
Şimdi her ülke bir kale..kimisi Amerikanın kalesi kimisi değil..
ilk olay amerikan kalelerinde başladı..Mısır ve Tunus..Sonra Amerika misilleme yaptı..Libya..ve Suriye..
bu emperyal kavgaları..
Türkiyede bunu başaramazlar.
Bi hocam anlatmıştı..
Pentagon raporuymuş galiba..2060 yılında kuzey bölgelerinin buzul çağına gireceği ve burada yaşayanların göç edeceği şeklinde..zaten büyük göçler hep böyle olmuştur..
Amerika komple buzula dönüyor..ve kuzey Avrupa..
bu sebeple aşağıda yer kapma kavgası var..Afrika ve ortadoğu bu bağlamda önemli..topraklar verimli çünkü..
Biz burada doğru siyaset ve strateji ile güçlü çıkabiliriz...Yapılanlar doğrumu yanlışmı onu zaman gösterir...
Yorum