TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

baboli...yazdıkların kısmen doğru...fakat 100 bin üzerinden şorta giren slowcu stop olmaz daha ....slow işini ya bilmiyorsun.... yada erken konuşuyorsun...yapma etme...kısa vade o yanıldı...söylememe rağmen bende tersdeyim...ama oyun sürüyor...

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

yukarıda yazıyı 125 de yazsan tamamen haklısın...ama şimdi degil.....

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

sepet. 2.10

dolar da...euro da....çıkıyor.....

beklenti bitti...... YAZ.....da ......geliyor......

borsadan....SAT...ve...ÇIK ...başlamış olabilir ....mi....?

not artışında gelecek dolarlar....henüz gelememişken.......
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• thebaboli
          Sistemli Borsacı
          • 06 Temmuz 2012
          • 843

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          baboli...yazdıkların kısmen doğru...fakat 100 bin üzerinden şorta giren slowcu stop olmaz daha ....slow işini ya bilmiyorsun.... yada erken konuşuyorsun...yapma etme...kısa vade o yanıldı...söylememe rağmen bende tersdeyim...ama oyun sürüyor...
          Abi lafımın kastı sen değilsin yanlış anlama. Sen 112 hedefi verip yanılmış olabilirsin. Pozunu nasıl aldığınıda açık açık yazdın. Herkes gün gelir terse gelir. Bunlarda sıkıntı yok.

Ama yanlış hatırlamıyorsam biz geçen kurbanda bir şenliğe davetliydik. O şenliğe davetli olduğumuz dönemden bu döneme kısa değil mi? Kol kesmek sl olmak ile ilgili yazıları var olmam diye. Bu nasıl portföydür Allah aşkına bitip tükenmek bilmeyen şalvarbank gibi birşey ne zaman eli cebe atsa para çıkıyor herhalde.

Slowculuğu bende yaptım. 64 den başlayan çıkışa 70 de dahil olup 90 da fişimi çektiler. Dediğin gibi şuanki slowcunun fişide 125 de çekilir. Ama o zaman 80 olmadan da para kazandı denemez yanlışmıyım? Ama bugün 100 bin olsun paralar tırlarla gelir.

Anlamadığım nokta 10 bin puan hatta 20 bin puan terstte kalınca batmayanın 5 bin puan da nasıl tır dolusu para kazandığıdır?

O zaman yazayım bende burdan şort açıyorum 151 bin yanarsa mc yerim 110 bin yanarsa 2 tır dolusu parayı alırım. Komik olmamak lazım.

Mevzu uzasın diye demiyorum rahatsızlığım vardı paylaştım. Kimsenin arkasında da konuşmak istemem ama kendini KY nin kurtarıcı adledmek bu durumda çok saçma be abi.
          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

bak sabahleyin şortlayıp anında salınışta ilaveyi kapattım...neden ? ***ümden hala korkuyorum cünki... piyasa net boğa .... bunu bilmiyormuyuz..paramın salağımıyım ben...hayatta kalmaya calışıyoruz şu anda....

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Abi lafımın kastı sen değilsin yanlış anlama. Sen 112 hedefi verip yanılmış olabilirsin. Pozunu nasıl aldığınıda açık açık yazdın. Herkes gün gelir terse gelir. Bunlarda sıkıntı yok.

Ama yanlış hatırlamıyorsam biz geçen kurbanda bir şenliğe davetliydik. O şenliğe davetli olduğumuz dönemden bu döneme kısa değil mi? Kol kesmek sl olmak ile ilgili yazıları var olmam diye. Bu nasıl portföydür Allah aşkına bitip tükenmek bilmeyen şalvarbank gibi birşey ne zaman eli cebe atsa para çıkıyor herhalde.

Slowculuğu bende yaptım. 64 den başlayan çıkışa 70 de dahil olup 90 da fişimi çektiler. Dediğin gibi şuanki slowcunun fişide 125 de çekilir. Ama o zaman 80 olmadan da para kazandı denemez yanlışmıyım? Ama bugün 100 bin olsun paralar tırlarla gelir.

Anlamadığım nokta 10 bin puan hatta 20 bin puan terstte kalınca batmayanın 5 bin puan da nasıl tır dolusu para kazandığıdır?

O zaman yazayım bende burdan şort açıyorum 151 bin yanarsa mc yerim 110 bin yanarsa 2 tır dolusu parayı alırım. Komik olmamak lazım.

Mevzu uzasın diye demiyorum rahatsızlığım vardı paylaştım. Kimsenin arkasında da konuşmak istemem ama kendini KY nin kurtarıcı adledmek bu durumda çok saçma be abi.
              haaaah.....bu yazdıkların dogru işte....o dönemde kuzuya resmen yalvardım...bütün forum şahit ....dön dedim...yazılarım hala orada duruyor....olmadı...

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

üsnü özyeğin:BORSA DAHA DA GELİŞECEK,YENİ ŞİRKETLER HALKA AÇILACAK,BUNDAN SONRA BORSANIN ÖNÜ AÇIK

sen de mi brrrütüs?
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• manif
                  Matematikçi
                  • 16 Ağustos 2011
                  • 752

baboli aynen şalvarbank...
                  ama yazdığını kaçırmışsın sen, 15 sene elimde amazon.com kağıdı var diyordu. Ve 3 milyon dolara satmıştı...para-iman ilişkisi..
                  grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• thebaboli
                    Sistemli Borsacı
                    • 06 Temmuz 2012
                    • 843

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    baboli aynen şalvarbank...
                    ama yazdığını kaçırmışsın sen, 15 sene elimde amazon.com kağıdı var diyordu. Ve 3 milyon dolara satmıştı...para-iman ilişkisi..
                    Manif tırlar dolusu parası olmasına eyvallah ama ne yardımcı olmaya çalıştı KY de tır dolusu para var nede 10 kontrat (bu kısmı atıyorum 1000 de olabilir) 115 den kısa açtıysa 120 olduğunda 5000 puan zarar ederken 110 olduğunda 10 bin puan kar edilebilir diye bir durum var.

Yorum

• thebaboli
                      Sistemli Borsacı
                      • 06 Temmuz 2012
                      • 843

Cümlemizin cumasını Rabbim kabul etsin.

Alt kanalların kırılımı 2000 puan civarı bir düşüş getirebilir. Dikkatli olmak lazım. Üstler kırılırsa dert yok zaten longuz.

Yorum

• bridge
                        Katılımcı
                        • 22 Haziran 2009
                        • 74

Altın son dip hareketine hazırlanır gibi , 1360 'a değmek için.

Şu an 1382 de.

Yorum

• manif
                          Matematikçi
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 752

Manif tırlar dolusu parası olmasına eyvallah ama ne yardımcı olmaya çalıştı KY de tır dolusu para var nede 10 kontrat (bu kısmı atıyorum 1000 de olabilir) 115 den kısa açtıysa 120 olduğunda 5000 puan zarar ederken 110 olduğunda 10 bin puan kar edilebilir diye bir durum var.
                          ama Baboli, kuzu emminin hakkını yemeyelim. Ben kendisinden çok istifade ettim.
                          Az çok piyasalarda iyi işlemler yapan kişileri bilirsin. Emminin furuşma şekli orijinal...İlk başlarda, tam algılayamayıp, full pozla dalıyordum..1-2 kurşun yedim. Sonradan sonradan olayını tam algılayınca, cebime para girdi şahsen...Allah razı olsun diyorum sadece...Dediği işlemlere uyup uymamak tamamen bizim elimizde ayrıca...Burası 103-104 iken yukarıda 109 var diyip misal şerh koydum. Olabilir diye yazdı yani...slow trader olmak sana-bana zor...Eksper veya kuzu emmi tarzı güreşenlerin, kolay beri sırtı yere gelmez. usulet ve suhulet: temel şart bu..biz çok teziz..
                          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• delidayim
                            Katılımcı
                            • 26 Mayıs 2009
                            • 214

16 mayıs olmadı 17 mayıs tepe tahminim doğrultusunda,
                            bugün 17 mayıs zirve etiketini yapıştırıyorum,vatana millete hayırlı ossun.
                            u100 ü 95000 bekliyodum ama olmadı.
                            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Misafir

Hayırlı Cumalar geçmiş kandil mübarek selamlar

Altın long teklif dur durak dinlemiyor bugün o gün mü dedirtiyor günlerdir

bizde short ta duranı zor silkeler dönemi için dışarı eksiye dönermi? bilebilene..

teknik satış dün bugün tuhaf zirvesel ?? )

Yorum

• Misafir

Bizde long tp yapmış olucak neticede, en az 10-15 yıldır alım yapıldığını varsayarsak

Ki önceki 10 yılda kalkınma ve yatırım var ortalama maliyet satış başlasa shortçular sevinir,

seçim ekonomisi vs..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information